maanantai 25. huhtikuuta 2011

Codex Alimentarius (kiireellinen "sähke")

Sanoin aiemmin, että pidän kuun loppuun lomaa. Mutta tämä uutinen herätti tämän karhun keväthorroksestansa. Syy miksi tämä ei voinut odottaa, on että tämä kyseinen uhka on käymässä toteen tämän kuun lopussa ja välitön toimiminen on vitaalia sen estämiseksi. 

Kapitalistinen eliitti on taas tekemässä hiljaista, mutta massiivista iskuaan massoihin.
Monikansallisten lääkeyritysten lobbauksen ansiosta markkinoilta on jo kielletty suuri osa tehokkaimmista terveyttä edistävistä tuotteista ilman pätevää syytä. Kuun lopussa vapaus hankkia tai kasvattaa haluamiaan kasveja, jopa rosmariinia tai valkosipulia, on supistumassa olemattomiin. Piparminttu ja muut tavanomaiset yrtit ovat niin ikään listalla. 
Codex Alimentarius -ohjeet toimivat eri maiden kansallisten säädösten perustana ja minimitasona. Ne ovat linjassa IFOAM:n puitesääntöjen ja EU:n luomusäädösten kanssa. Codex-ohjeet sisältävät tuotanto-ohjeet kasvi- ja kotieläin- sekä mehiläistuotteiden tuotannolle. IFOAM:lla on säädökset myös kuitukasveille, vesiviljelylle, keräilytuotteille, reilulle kaupalle ja sosiaalisen toiminnan alueille.
Codex- ja IFOAM -ohjeet toimivat minimiohjeina kansallisille säädöksille. Niiden tarkoitus on ohjata viranomaisia ja valvontajärjestöjä säädösten laadinnassa. Sellaisenaan niitä voidaan pitää standardien standardeina. Eri maat voivat laatia yksityiskohtaisempia säädöksiä, jotka sopivat paikallisiin olosuhteisiin. Useimmat kansalliset säädökset ovat lainvoimaisina sitovia (esim. EU-maat, Japani, USA, Argentiina, Intia, Tunisia). Ulkoministeriön mukaan standardit ovat vapaaehtoisia.

http://www.magneettimedia.com/?p=5803

Eli toisinsanoen, ne samat tahot (kapitalistisen eliitin, jossa korruptoituneet politiikot toimivat kapitalistien puppetteina) jotka nostattivat propagandallaan sikaninfluenssamyrsyn, joka tuotti heille miljardien voitot, mutta uhreilleen esim. narkolepsian - ovat nyt siirtyneet entistä törkeämpään juoneen.

Tämä osoittaa epäilemättä, että he tietävät saman minkä monet perinteisten lääketieteiden edustajat: ruoka on lääkettä ja lääke ruokaa. Eli moni saatavillamme oleva yrtti ei vain toimi mausteena, vaan hyvin pehmeänä lääkkeenä. Esim. Tamiflun pääkäyttöaineena oli tähtianis - erona vain se, että heidän keitoksensa maksaa maltaita ja aiheuttaa jopa psyykkisiä sivuoireita (minä taas voin valmistaa omilla taidoillani murtohintaisen vastineen puhtaista raaka-aineista!). Samoin oma kokemus osoittaa, että normaaleilla yrteillä ja tukevalla perustietotasolla pystyin valmistamaan itse rohtoja (sisäisesti ja ulkoisesti käytettäviä) esim. psoriasikseen jolloin se katosi lähes kokonaan (siinä missä kymmeniä euroja kappaleilta maksavat kalliit lääkkeet itse asiassa ovat toimineet jopa huonommin). - Viimeisin löytöni muuten on ollut rosmariini, se on luontainen yrtti joka vähentää kortisolitasoja, jotka siis kohoavat stressin seurauksena. Kun ne ovat pitkällisesti korkealla, käy niin että ne alkavat esim. rappeuttaa aivotursoja, mikä taas aiheuttaa sen että ihminen alkaa kokemaan masennusta ja kroonisen stressin kierrettä, sillä aivotursot eivät voi enää säädellä kunnolla stressihormonien eritystä - tämä siis johtaa noidankehään. Entä valkosipuli, yleislääke kaikkeen? Jep, juuri tälläisiä meiltä ollaan nyt rahavallan toimesta kieltämässä.

Nyt suunta on menossa näiden itsekäiden tyrannien vuoksi siihen, että he rahavallan avulla alkavat pikkuhiljaa omistamaan myös meidän terveyttämme. He pitävät terveelliset ruokavalmisteet joko kalliina, tai tässä tapauksessa mahdottomina saada, jolloin he käytännössä omivat sen minkä luonto antaa jokaiselle ilmaiseksi tai halvemmalla kuin he. Tämä ei edesauta meidän terveyttämme, vaan sitä että sairastumme entistä todennäköisemmin ja tulemme heidän avustaan riippuvaiseksi. Ja me tiedämme kuka taas nauraa koko matkan pankkiin.

Käy nyt allekirjoittamassa tämä adressi ja anna äänesi taistelussa kapitalistien hillitöntä ahneutta ja fasismia vastaan! Sillä kuten itse lääkärismies Antti Heikkilä sen sanoi, mitä tuli kysymykseen tämän allekirjoittamisesta:
Moni on skeptinen allekirjoituksen suhteen, mutta minua tyydyttää se, että kun fasismi astuu valtaan, niin itse ainakin vastustin sitä. 
http://www.savenaturalhealth.eu/sign.php

Ei kommentteja: