maanantai 24. toukokuuta 2010

Kreikkakysymys vol 1.A. Jones vahvistaa teoriani siitä kuinka kapitalistit entisestään sulautuvat päättäviin ja valtion asemiin - itse asiassa, hän menee jopa niin pitkälle että hän sanoo sen olevan "ylhäältä päätettyä" yhteisissä kokouksissa. - Minä henkilökohtaisesti en edusta mitään yleistä salaliittoteoriaa, vaan ainoastaan totean kuinka vallitseva järjestelmä toimii ja ketkä tahot siitä hyötyy. Täydellinen Järjestelmä itsessään on voittamaton niitä vastaan.

Eräs periaate joka tässä näkyy käytännössä on se että koko 1.7 miljardin puhallus johtuu Täydellisen Järjestelmän periaatteiden poissaolosta.

Tämä puhallus tekee siis sen että rikkaat, eli suurkapitalistit ottavat kansalta ja antavat sen toisille suurkapitalisteille. Ja ne ovat myöskin sinun rahojasi.

Kapitalistien valta ei ole virallista, mutta käytännössä se näkyy juuri tässä kun USA:n sosialismi koski kapitalisteja, ei niinkään kansaa kun kansa pistettiin pelastamaan kapitalistit jotka eivät pystyneet hoitamaan työtään lamaa vastaan. Samoin kansainvälinen pankkikapitalisti puolestaan määrää sinun rahoistasi siinä missä kansallinen pankkijärjestelmä on todellakin kansan pankki

Paras mahdollinen ratkaisu olisi että kansallinen valtio joka ei sitoudu EU:n tai muun vastaavankaltaisiin liikkeisiin joissa itsemääräämisoikeus on kadotettu tai jaettu. Tai jos sitoutuu, niin se tulisi tehdä kansallisesti myönteisin ehdoin.

Kansallinen pankkijärjestelmä, vastapainoksi yksityisille ja suurpääomaa tukeville pankkijärjestelmille.

Sen voi ainoastaan estää Täydellisen Järjestelmän vahva ja tiedostava kansallinen valtio kansan pankki on kansan ja valtion, eikä kansainvälisen suurpääoman.

Seuraava, syventävän oppimäärän, osa viikon päästä. Samaan aikaan. Kiitos.

Ei kommentteja: