lauantai 1. toukokuuta 2010

Täydellisen Järjestelmän Liikkeen Vappupuhe 2010

Vielä tässä vaiheessa jatkan Täydellisen Järjestelmän idean esittelyä erinäisin esimerkein, ja samalla tuon esiin sen kannattamia ratkaisuja. Tämä vappupuhe ei ole siis siinä suhteessa lainkaan eroavainen edellisestä syötteestä. Kiitos.


Suomessa työtön on valtion virkamies ja veronmaksaja puolestaan on yrittäjä. Tämä virkamiesnimitys taas perustuu sille että työttömyystuet ovat vastikeellisia, eli sinun pitää tehdä jotain näiden hulppeiden kuukausirahojesi eteen - mennä kyykkyyn kun käsketään ja mielellään myös pysyä kyykyssä kunnes joku viheltää pilliin ja on taas aika tanssia sen tahtiin. Se on paljon vaadittu, sillä työttömät ovat veronmaksajia ja siten myöskin yrittäjiä.
Pohjimmiltaanhan kyse on kansasta. Kansa ja työvoima ovat jotakuinkin samassa luokka-asemassa keskenään, joskus kansalainen saattaa olla työtön, joskus työläinen – tämä puolestaan on kapitalistisen järjestelmän kannalta välttämättömyys, ei mahdollisuus vaan välttämättömyys mikä johtuu sille ominaisista kriiseistä. Joista minun ei tarvitse kertoa enempää kenellekään joka juuri nyt on tämän kertaisen kriisin vuoksi lomautettuna.
Yhteinäinen ryhmä on kapitalistien luokkaan kuuluvien ryhmä jotka kestävät jo valtavan pääomansa vuoksi paremmin lamat – on täysin eri asia että rikas menettää rahaa köyhän omaisuuden verran, ja jää silti rikkaaksi.
Itse lisäisin kuitenkin duunarikansalaisluokkaan myöskin pienyrittäjät. Arvaa miten suuri prosentti edustaa tätä väliinputoajaluokkaa? 20? 30? Oikea vastaus on noin 60%. Massakontrollin ansiosta kuitenkin jokainen pienikin nakkikioskin pitäjä tapaa muuttua porvariksi kun saa yrittäjän lapun ja hän alkaa elämään fantasiamaailmassa jossa hän uskoo nyt astuneensa suurpääoman laivaan. Jolloin hän demokratian keinoin antaa sitten tukensa pienpääoman sortajille. Hänen olonsa ovat paikottain vielä huonommat kuin työläisen jolla on hyvät sopimukset. Osittain tämä johtuu nykyisestä poliittisesta dualismista, joka on jakaantunut oikeistoon ja vasemmistoon. Täydellinen Järjestelmä ole suoraan kumpaakaan, se on sen vuoksi radikaali kolmas tie, ja paino sanalla radikaali sillä se ei ole KePu nro 2.

Jatketaan. Eli koska järjestelmä on mikä on, se tietää sitä että työläiset hyppäävät niin työttömän statuksen kuin työläisen statuksen välillä. On syntynyt uusi kansallisen työväenluokan alaluokka joka on väliinputoajat nimeltä pätkätyöläiset. Sen etuna on ehdottomasti nopeus ja helppous lisätulojen hankkimiseen, mutta muuten se on pääsääntöisesti vain kapitalistien tapa kiertää työvoimalakeja. Tiedän tapauksia missä orjatyöntyövoiman managerointitoimisto ei olisi päästänyt vuokraamaansa karjaa jäämään töihin koska kyse oli rahakaasta työllistämis-sopimuksesta! Oikeita hyväntekijöitä! Samalla meille sanotaan että nämä piiskurit auttavat työllistymisessä.
Samanlaisia valheita ovat myöskin naurettavan pitkät “harjoitteluajat” eli suora orjatyö työnantajalle, jolle vielä maksetaan rahaa siitä että hän suvaitsee hankkia ilmaisella työvoimalla itselleen lisätuloja. Täydellisen Järjestelmän vastaus tähän on kansalaispalkka, tai kansalaistuki – jälkimmäinen perustuu negatiiviseen tuloveroon (siinä siis tulojen mukaan saama raha laskee, ja kun oikein menee pröystäilyksi, se kääntyy veroiksi). Tämä on oikeastaan välttämätön muutos, sillä minimipalkkaiset työvoimanvuokraukset eivät jätä rahaa juurikaan käteen, ja juuri nyt maan työttömyyskorvaukset on järjestetty siten että ne rohkaisevat jäämään pois töistä (minä esim. olen viime hetkellä perunut duunipaikan jossa olisin saanut 4 tuntia päivässä tehdä töitä, sillä olen tarpeeksi köyhä ilman että vielä teen töitä ollakseni vieläkin köyhempi). Kansalaispalkan kanssa tilanne olisi se että molemmat osapuolet voittaisivat, sillä tällöin sinua ei rankaistaisi työssäkäymisestä ja tulonjako ottaisi nykyiset kapitalismin aiheuttamat olosuhteet huomioon. Täydellinen Järjestelmä kysyy paljon siltä jolle on paljon annettu. Tämä samainen järjestely myöskin hyödyntäisi pienyrittäjiä, jotka ovat samassa väliinputoajaluokassa kuin pätkätyöläiset. Kompensaatio kuten tämä pitäisi mielessä erään Täydellisen Järjestelmän kannattaman suuntauksen: pääoman levittäytymisen, sen sijaan että se kapitalismin tapaan menisi yksityisen taskuun eli kapitalistille joka pääoman turvaaman etulyöntiaseman kautta voisi käytännössä nousta valtion rinnalle (me näimme miten Amerikassa kävi), toisaalta epäonnistuneen kommunismin kaltainen kontrollifriikiyhteiskunta missä ei olla osattu valmistaa munakasta hajottamatta munia ja paljon muuta siinä sivussa kun valtion eliitti on rohmunnut pääoman ja omistuksen (ei yhteisomistukseen, vaan kansalta valtiolle) jää tarpeettomaksi. (Täydellinen Järjestelmä ei ota kantaa suosittuihin salaliittoteorioihin mitä tulee niin liskohallitsijoihin, illuminaatteihin tai siionin viisaiden pöytäkirjoihin – se automaattisesti pitää huolta että näistä ei tarvitse enää huolehtia).
Mitä puolestaan massakontrolliin tulee, on se luonut Reguloijat. Nämä hyvin ohjelmoidut, ohjelmistoaan toistelevat yhteisölliset robotit ovat lojaaleita vain taholle jota he mahdollisesti vielä tahtomattaankin tottelevat – he ovat kuin kabbalistisen opetustarinan häpeän astiat (riippuen tietysti tilanteesta, tässä tapauksessa puhun yhteiskunnallisessa ja pääomamielessä heistä) jotka ovat siis eräänlaisia luokkasadomasokisteja, he ovat valmiita polkemaan omia ja muidenkin samassa veneessä vapisevien oikeuksia, puolustaessaan kapitalistien oikeutta riistää. Heille on suuri kunnia olla karjana joka luo itse omansa rehunsa! Kerran keskustelin tälläisen vekkulin kanssa, ja hän julisti ylpeänä kuinka viime laman aikana olisi ollut valmis jopa tekemään töitä ilman palkkaa! Oli selvä että hän ei vain nauttinut itsensä piiskaamisesta vaan myös toisten, ja että epäilemättä hän ei elänyt siinä kuvitelmassa että sähkötulisi seinästä mutta hän unohti että suinkaan firma ei sitä sähköä tuota vaan se työvoima jonka lisäarvon tämä kyseinen firma saa pitää. - Mitä tosin lamaan tulee, niin silloin erityisesti tarvitaan kansallista yhteyttä, mutta sen pitää toimia molempiin suuntiin. Koska järjestelmä jonka alaisina olemme on mikä on, ei se välttämättä ole silloin helppoa.

“Kunta auttoi heitä. Tosin niin vähän, ettei siitä ollut muuta hyöytyä, kuin että eräs tuon perheen lapsijoukoista oppi jo silloin tuntemaan ihmisluonnetta. Opetusmenetelmä oli äärettömän tehokas, sillä se jätti hänen mieleensä jotakin, joka unohtuu vasta sitten kun hän humahtaa siihen olotilaan, jossa ei muisteta mitään. Mutta siihen asti säilyy hänen mielessään kuva irvistelevistä koululaiskasvoista, joiden nenästä suuhun juoksevan räkävirran vaiheilta on juuri kuulunut huuto: Kunnanvaivainen.”
-Väinö Linna

Minulle itselleni on käynyt niin että opiskelujen jälkeen jouduin velan alaiseksi KELA:n kanssa. Virkailija oli tehnyt joskus aikaa sitten virheen, mikä huomattiin, en ollut saanut edes ylimääräistä rahaa tai tuloa, mutta kun virhe huomattiin haluttiin että minä maksan ne takaisin. Opiskelijallehan tuollaiset summat tietysti ovat taskurahoja! Tilanteesta tapeltiin ja se saatiin järjestyksen alaiseksi. Mutta idea siitä että se joilla ei ole paljoa ole, siltä vaaditaan paljon, tuli selville. Samaan aikaan sama laitos antaa eniten koko pohjoismaissa tervetulorahaa maahanmuuttajille – keitä he periaatteessa hyödyttäisivät olisi kapitalisti, sillä he tulevat siten halvaksi. Tosin, heillä on usein kyllä muuta tekemistä kuten vaikkapa hermojensa lepuuttaminen veivaamalla lasten kanssa samassa, julkisessa, uima-altaassa tai sitten kansalaistemme sairaalakuntoon hakkaaminen ja näiltä rahojen vieminen – anteeksi , moniarvoisen ja monikulttuurisen kansamme uudessa käytännössähän tuo oikeastaan pitäisi asia muotoilla niin että "moraalirajoitteiset toisinkäyttäytyjät rohkaisivat liikemiestä fyysisen voiman avulla asioimaan terveystarkastuksessa ja moikkaamassa poliisia.” Omakohtainen kokemukseni oli kun jouduin keskelle tappelua missä tälläisen ei-made-in-Finland tyypin piestyä kaverini maahan, menin väliin niin sain itse vielä toisen mokoman kikkarapään kimppuun, sillä hänestä oli kohtuutonta että joku estäisi maassamakaavan potkimisen. Kaveri pääsi karkuun, ja minä jäin selvittelemään toisen kaverini kanssa tapahtunutta, tilanne eteni sitten eräälle terassille missä asia piti sopia puhumalla, kun sopimukseen ei päästy, päätti kulttuurinrikastaja keskustelun lyömällä lasisen tuopin kaverini naamaan. Paikalla oli siviilipukuinen poliisi lopetti tilanteen, jota käsiteltiin sittemmin vielä oikeudessa. Vielä ennen oikeudenkäynnin alkua oli kaveriani kovisteltu jättämään syytteet. Antikansallinen ja epäsolidaarinen valtio on meidän kaikkien ies, Täydellisen Järjestelmän väjäämätön tehtävä on yhdistää jälleen kansa, mutta se edellyttää että se eliitin aseman saanut luokka joka ajaa epäjärjestystä, pistetään aisoihin. Kapitalisti ei voi toimia yhteiskunnaksi nimitetyssä järjestelmässä, jossa se on koskematon yläluokka, samoin kansanedustaja joka on sitoutunut ajamaan kansan etua, ei voi tehdä sellaisia päätöksiä jotka ovat suoraan sitä vastaan.

Kyseessä voidaan sanoa siis olevan rintaman jonka olemassaolo on uhka kansalle, ja jonka joku voisi jopa tulkita pitävän tarkoituksellisesti kansan hajallaan ja hallittuna. Mene ja tiedä. Ainoa mistä voimme olla varmoja ovat ne tosiasiat joita nyt kohtaamme normaalissa arjessamme. Mainitut kansallisen turvallisuuden ja edun vastaiset tahot tosin kerjäävät verta omasta nenästään, me emme tarvitse kuin yhdistymistä niin tuo voimakas ja vallankahvoissa oleva vähemmistö on se jolta vaaditaan paljon. Sen ei tarvitse kauaa tämän kaiken jatkuessa lällätellä alemmille luokille, joka kasvaa samalla kun keskiluokka jatkaa liukenemistaan. Se on tuskallinen synnytys, mutta jos tulee tilanne jolloin kansan on maksettava ne oppirahat, se ymmärtää ettei valtio joka aktiivisesti tukee sitä että on vain vaihtoehtona olla rikas tai köyhä, ole valtio joka enää olisi tehtäviensä ja perusfunktionsa tasalla. Mutta valtio on oltava, oikeiston ja vasemmiston käytännön mallit ovat samaan lopputulokseen päättyviä dystopioita. Vasemmiston äärimuoto on anarkia ja oikeiston libertanismi, jotka ovat käytännössä hyvin samanlaisia – niissä valtio on liuennut olemattomiin. Tämä johtaa Täydellisen Järjestelmän teorian mukaan kuitenkin uuteen järjestäytymiseen, aluksi kuppikuntien, sitten suurempien yhteisöjen. Koska kuitenkin kehitystaso ja vallitsevan kulttuurin määräämä sivistys hämäävät, me unohdamme että olemme “langennut suku”, valaistunutta sukua ei ole täällä vaan ihmiset ovat samanlaisia aikakaudesta toiseen. Evoluutiota ei siinä suhteessa tapahdu, vaikka kehitystaso hämääkin meitä. Jokaisella on oma kasvutarinansa ja valtion on oltava se perintö joka pysyy ja elää – se on organismi.

“Kapitalistinen yhteiskunta on leijonien ja tiikereiden yhteiskunta, mutta sosialistisessa yhteiskunnassa tulevat pisimmän korren vetämään ketut ja shakaalit.”
- Väinö Linna

“Ovatko nuo kaikki rikkaat ihmiset huonoja ihmisiä ja tuossa kirkuvasssa laumassako yksin asuu inhimillinen hyvyys. Ei, mutta nuo köyhät ihmiset ovat saamattomia ihmisiä. Heillä ei ole voimaa panna pahuutensa koneistoa käyntiin hankkiakseen itselleen hyvää. Kun he huomaavat, etteivät he yksin kykene nousemaan, he liittyvät laumaksi ja ulvovat kuorossa. Mutta itse hyvyyden takia heistä ei kukaan puhu mitään...Jos minä tietäisin, että tuo joukko on hyvyyden läpitunkema ja että se joka kohdassa väistyisi yhteisen hyvän tieltä, silloin minäkin leimahtaisin. Liittyisin heihin, tarttuisin lippuun ja lähtisin marssimaan noita pahoja ihmisiä vastaan. Kuinka helppoa olisi silloin elää. Mutta kun minä tiedän, että minun jäljessäni astelisi joukko, joka riitelisi rikkaiden omaisuudesta, taistelisi ja repisi toisiaan, kunnes voimakkain ottaisi jälleen kaikki, niin en voi.”
- Väinö Linna

Sosialismilla epäilemättä on oma paikkansa kuitenkin Täydellisessä Järjestelmässä, siinä missä Kapitalismin Korrektointi pitää huolta lopusta – ei pidä luulla että kommunistinen malli, jossa valtiolla on rahakirstu ja kansa tasapuolisen köyhää olisi ihanne. On totta, että rahanhimo on pahan alku ja juuri, mutta vauraus ei sinällään ole pahasta Täydellisessä Järjestelmässä – pikemminkin luokkaerot ja köyhyys ovat! Eikä tämä merkitse sitä että status ja arvoihmisenä on omaisuuden mittainen. Ongelmallista on se kaksipuolueessa että ne pyörivät paljolti saman materialistisen hegemonian ympärillä.

“Opettaako sosialismikaan muuta kuin palvomaan tavaraa? Siitähän johtajatkin aina puhuvat. Miten on menty eteenpäin. Miten monella on jo auto...Järjestelmässä jossa on kerjäläisiä on myös riistoa... Köyhä on köyhä ja rikas on rikas. Toiset ostavat Fiateja, samaan aikaan kun toisilla on rahaa tuskin syödä. Miksi toisille on annettava auto ennen kuin toisilla on riittävästi syötävää? Eikö se ole ihan samanlaista kuin Amerikassa , jossa parikymmentä miljoonaa ihmistä elää nälkärajalla ja rikkaat ovat niin rikkaita etteivät keksi mihin rahansa panisivat? Ne ostavat Picassoja ja säilyttävät niitä kassakaapissa.”
- Pentti Saarikoski

“..ei tässä jumalauta ole kysymys taloudesta ja fiateista ja renaulteista vaan siitä että ihminen löytäisi elämäänsä tarkoituksen ja sisällyksen ja suunnan ja voisi elää niin kuin kasvi elää. Politiikkoja ohjaa vallanhimo, heillä on siinä työmaa, mutta tavalliset ihmiset tarvitsevat mielekkyyttä elämäänsä, he haluavat ahkeroida ja saada palkkansa, he haluavat nähdä lastensa kasvava, ja mitä he näkevät? Ja mitä he näkevät?”
- Pentti Saarikoski

Ideana on rohkaista ihmistä itsenäiseksi yksilöksi, joka löytää tarkoituksensa yhteiskunnassa. Suomalaisessa yhteiskunnassa. Nationalismi on siinä mielessä osa tätä aatetta, jos maailma pitää pelastaa, on se syytä aloittaa omasta maasta sillä mitä tapahtuu rajojemme ulkopuolella ei ole aina meidän päätettvissämme. Toisaalta, täydellinen lyhytkatseista ja ääriaineistonationalismia edustava suljettujen rajojenkaan ideologia ei toimi – niin pienessä kun on suuressa, kehossakin solu joka on sulkenut “rajansa” lopulta tuhkehtuu – mitä tapahtuukaan Koreassa? Paradokaalista on se, että Kiina joka on jo alkanut luopua vanhentuneen kommunismin ajamasta suunnitelmataloudesta on jopa alkanut saamaan huomattavia tuloksia. Täydellisen Järjestelmän teoriassa se ei ole suinkaan yllätys. Miksi ei? Siksi että se on ikään kuin luontainen, olosuhteiden pakosta syntynyt ja täten todistusvoimansa saanut huomio siitä kuinka Kapitalismin Korrektoinnin ohjelma toimii, ja on suorastaan välttämätön. On vain vältettävä turhia väliaskeleita, sillä siinä missä Kiina meni siihen huomattuaan miten heiveröisesti pelkkä kommunismi toimii, ja kun taas Amerikan kapitalistit joutuivat myöntämään yhteisöllisen yhteiskunnan erään vitaalin seikan olevan sosialismin – jopa niinkiin että juuri kapitalistit joutuivat siihen turvautumaan!

Wikipedia:
“Maa on vuodesta 1978 lähtien siirtynyt markkinatalousjärjestelmään säilyttäen kuitenkin paljon keskusjohtoisuutta. Kiinan 500 suurimmasta yrityksestä (jotka tuottavat yli 80 % BTK:sta) vuonna 2007 349 yritystä on valtion omistuksessa tai valtion hallinnoimia. Yksityisomisteisia yrityksiä oli 89,[12] mistä johtuen maalla on ollut vaikeuksia saada markkinatalousmaan statusta kansainvälisissä kauppaneuvotteluissa.


Vuonna 1978 alkaneet Kiinan talousuudistukset sallivat kapitalistisen järjestelmä ja ulkomaiset yritykset ensiksi viidessä kommunistisen puolueen tarkkailemassa koekaupungissa: Shenzhen, Zhuhai, Shantou, Xiamen, Hainan. Hyvien tulosten myötä uudistuksia laajennettiin muualle Kiinaan. Ulkomaisia investointeja pyritään vauhdittamaan yliopisto-opetuksella, teknologiakeskuksilla ja erityistalousalueilla. Vaikka kaikkien tulot ja työllisyys kasvavat nopeasti, Kiinassa on suuret tuloerot ensimmäisenä kapitalismiin siirtyneiden rannikkokaupunkien ja sisämaan välillä. Kiinan kokonaistuotanto on kasvanut vuosina 2003–2006 joka vuosi yli kymmenen prosentin vuosivauhtia, ja Kiina ollut maailman nopeimmin kasvavia talouksia joka vuosi jo vuodesta 1989 lähtien. Vuonna 2005 kasvu oli 10,2 ja 2006 10,5 %. Ylikuumentunut talouskasvu on asettanut energiantuotannon ja ympäristön koetukselle.
BKT oli vuonna 2006 arviolta 8 000 USA:n dollaria. Suuren väestömääränsä vuoksi Kiina on maailman toiseksi suurin talous Yhdysvaltojen jälkeen (mikäli Euroopan unionia ei lasketa yksittäiseksi alueeksi). Kiinan kokonaistuotanto on kasvanut keskimäärin noin kymmenen prosentin vuosivauhtia. Vaikka puolet kiinalaisista elää edelleen alle 2 dollarilla päivässä, Kiinassa on kasvava ja kansainvälisesti merkittävä keskiluokka. Palkat kasvavat kaupungeissa 13 %–19 % vuodessa”


Kaikki on suhteellista. Kapitalismin ruoskimassa maailmassa keskiluokka puolestaan häviää. Milloin me, ilman Täydellisen Järjestelmän suomaa ainoaa vaihtoehtoa joka enää on jäljellä kohtaamme kiinalaiset kun he ovat matkalla ylös ja me alas?

Symbolisena eleenä päätänkin tämän kertaisen kirjoituksen Finlandia hymniin joka luonnollisesti sopii itsenäisyyspäivään, mutta Täydellisen Järjestelmän näkökulmasta myös vappuun.

On uuden aamun aika -  Täydellisen Järjestelmän ja Suomen kansan lopullisen voiton!oi nouse, Suomi, näytit maailmalle
sa että karkoitit orjuuden
ja ettet taipunut sa sorron alle,
on aamus' alkanut, synnyinmaa.

1 kommentti:

marjavanukas kirjoitti...

Kiina menossa ylös? Hardly the case..Tulossahan on 1.2 miljardin ihmisneliömetrin kokoisen velkakuplan posahdus piakkoin, sen verran hataralle pohjalle koko kasvu perustuu. Ja siinä tulevassa poksahduksessa sitten kastuu helposti sivusta seuraajatkin..