maanantai 6. marraskuuta 2017

Tapaus: Fatim Diarra

Vihreiden politiikko Fatim Diarra, antoi meille muistutuksen siitä, mitkä ovat insestin seuraukset, ja miksi naisia lyödään.

Eikä pidä ymmärtää väärin edellä sanottua, sillä se on vain se mitä hän itse sanoo korjausliikkeessään, jossa hän vetosi siihen, että hänen suomenpuoleinen sukunsa on kotoisin Pellosta, missä esiintyy moisia kyseenalaisia huvituksia - tällä lausunnolla ja logiikalla hän tuli tällöin myös sanoneeksi että hän myöskin itse on osallinen/seurausta moisista, ainakin epäsuorasti. Tosin, mitä tulee tähän korjausliikkeeseen, niin jos hänen alkuperäinen lausuntonsa leimasi kaikki suomalaiset maalaiset, niin nyt korjaamalla tuon lausunnon muotoon, jossa viitataan suomenpuoleiseen osaan suvusta, hän tuli laajentaneeksi alunperin vain maalaisia koskeneen leimansa nyt koskemaan kaikkia suomalaisia.

No, eihän se nyt haittaa, sillä hän alunperin oli aikonut lausuntonsa koskemaan vain hänen lähipiiriään, eli tätä hänen todellista mielpidettään ja luonnettaan kuvaavan ulostulon vuoksi ei ilmeisesti ole syytä pyydellä anteeksi muuta kuin sitä, että sen kuuli koko Suomen kansa, jota se sattumoisni koski, ja joka koostuu hänen potentiaalisista äänestäjistään.

Näin sisällissodan termistöä käyttäen, voisi sanoa että jos Suomen kansa on nyt nähnyt niin valkoisen valheen, kuin myös punaisen totuuden, niin nyt sitä on kohdannut vihreiden toimittama "musta huumori" - jälkimmäistä ei pidä käsittää perinteisessä mielessä, sillä onhan vihreät moderni ja traditiot hylkäävä puolue, joten näin ollen mustalla viitataan eturyhmän edustajan rodulliseen tunnusväriin, ja huumorilla "huumoriin", sillä huumori on perinteisesti ollut hauskaa ja täten patriarkaatin ase, joten luutuneita perinteitä murtaen, tarkoitetaankin nyt huumorilla sitä, että siihen vedoten voi sanoa jotain mikä on luokiteltavissa (muiden sanomana) vihapuheeksi, ilman että joutuu kärsimään siitä seurauksia.

Kuten tiedämme, on tuplastandardit massakontrollin ase, ja siksi esim. Jussi Halla-aho joutui oikeudelliseen vastuuseen hänen kirjoittamastaan, mutta tarkoituksellisesti väärinymmärretystä rinnastuksestaan, parodiasta, kun taas eturyhmään kuuluva vapautuu aina kaikesta vastuusta. Nimittäin, tässä maassa on lähes sula mahdottomuus joutua vastuuseen teoistaan ja sanoistaan, jos kuulut eturyhmäläisiin, ja etenkin jos sinussa itsessäsi yhdistyy mahdollisimman moni eturyhmä, eli olet eri värinen, uskonnoltasi muslimi ja vieläpä nainen. Se on elämän pelaamista easy modella, ja kiitos Virallisen Totuuden (TM) on synnynlahjanasi "vapaudu vankilasta"-kortti.Eipä tässä taaskaan ollut mitään uutta auringon alla, mutta sen etuna onkin se, että kansan kärsivällisyys alkaa loppu kuin sytytyslanka ja he näkevät sittenkin totuuden keisarin vaatteista.


Ei näin.

Vaan näin!
Toisaalta, allekirjoittanut on kyllä ihmetellyt sitä, että miten maassamme kokoomus keikkuu kannatuskyselyjen kärjessä, vaikka se on ollut aina hallituksessa kun maallamme on mennyt huonosti, vieläpä kun sen eturyhmänä ovat rikkaat, etuoikeutetut ja (kansainväliset) kapitalistit kuin myös halpa työvoima maahanmuuttajat eli "moniosaajat", niin kaippa silloin on myös mahdollista, että joku toinenkin puolue panostaa vähemmistöterrorismiin, ja ehdokkaisiin jotka vihaavat suomalaisia. Ilmeisesti joko massakontrolli on harvinaislaatuisen tehokasta, ja/tai vuosisadat milloin minkäkin vieraan vallan alaisena kansana, on tehnyt meistä kollektiivisesti masokisteja. Toipuminen tästä traumasta vie aikansa, mutta kun se tapahtuu, tapahtuu suurenmoinen vapautuminen, mikä on verrattavissa vain talvisodan ihmeeseen.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Urbaaneissa olosuhteissa naisia sentään oikein monotetaan:

https://www.liveleak.com/view?i=31b_1509999742