tiistai 3. toukokuuta 2016

Missien Miesihanteet: Perikato Jatkuu Vai Onko Sittenkin Toivoa?

Missifinalistit paljastavat: Tällaiset piirteet sytyttävät miehissä


Fundamentti on esittänyt, että poliittisesti epäkorrekti punainen pilleri naisten pariutumisesta on se, että nainen pariutuu rahan, ulkonäön ja statuksen kanssa. Mies tulee näiden mukana. Tämä kaikki tapahtuu tietenkin hypergamisesti.

Katsotaanpa mitä missit ovat tästä mieltä.

Sarjat on jaettu ulkonäön ja persoonallisuuden mukaan, jolloin voidaan karkeasti sanoa, että punaista pilleriä edustaa ulkonäkösarja ja sinistä pilleriä luonnesarja.Pituus lasketaan ulkonäölliseksi piirteeksi, ja on kaikkein moitittavin pinnallisista piirteistä, sillä sitä ei voi itse lisätä. Mutta se lasketaan silti erikseen, selvyyen vuoksi koska tämä on eräs näistä debatoinnin aiheista; ovatko naiset hypergamisia miesten pituuden suhteen ja omaavatko he tuplastandardit mitä tulee esim. miehen pituuteen ja naisen lihavuuteen (ja pituuteen).


Kun taaas esim. huumorintaju luokitellaan persoonallisuuden piirteeksi, mahdollisesti myös jonkinlaiseksi mitä voi parantaa.

Eräs ongelma pisteytyksessä oli ns. yhdistelmäpiirteet, Tosin, yleensä dataan perustuvassa arvioinnissa voidaankin todeta, että luonne jos mainitaan mukana se on pikemminkin rationalisointihamsterin tuoma lisä, kuin varsinainen deal breaker, paitsi jos mainitaan erikseen ja ainoana. Mukana on klassinen esimerkki rationalisointihamsteroinnista, jossa lauseen loppuosa kumoaa sen alkuosan: Onhan ulkonäössä aina jotain piirteitä mitkä viehättää, mutta en ole sillä lailla kranttu, kunhan on urheilullinen kroppa ja urheilullinen ylipäätään

Joka tapauksessa, näissä yhdistelmätuloksissa olevat luonteen maininnat on myös laskettu mukaan luonneosioon.

Ulkonäkö-sarja/Punaisen pillerin sarja:
Komeus ja kroppa: 50%
Pituus: 50% kaikista vastanneista

Persoonallisuus ja luonne-sarja/Sinisen pillerin sarja:
Huumorintaju: 20%
Luonne ja/tai persoona: 30% kaikista vastanneista

Siinä tämän kertainen punainen pilleri, olkaapa hyvät.


Ei kommentteja: