tiistai 17. toukokuuta 2016

Ihmetteletkö Miksi Facebook Sensuroi Sinua - Lue ja Tiedä!

Älä ihmettele enää, sillä tunnustus on tehty:

Former Facebook Workers: We Routinely Suppressed Conservative News

Jos Suomen mediaa hallitsee suvakkiarmeija, jotka yliopistoaivopesun jälkeen syöksyvät innolla työhön ja täyttävät tuutin sylttytehtaan mielen ja agendan mukaisesti; Facebook ei myöskään tee tässä poikkeusta, sillä FB:n entiset työntekijät tunnustivat, että heidän työkaverinsa sensuroivat rutiininomaisesti "konservatiivisia uutisia".

Todellakin, FB:n taustalla häärii joukko jota kutsutaan  nimellä "news curators", eli "uutiskuraattorit", jotka puolestaan ovat "nuoria journalisteja" jotka ovat peräisin  "Ivy League:sta tai yksityisistä itärannikan yliopistoista" - yhdistelmä, joka ei koskaan pääty hyvin.

Artikkelista selviääkin, että nämä ns. uutiskuraattorit pitkälti määräsivät että "ketkä saivat elää", "mitä pääsi ulos ja mitä tukahdutettiin".
“Depending on who was on shift, things would be blacklisted or trending,” said the former curator. This individual asked to remain anonymous, citing fear of retribution from the company. The former curator is politically conservative, one of a very small handful of curators with such views on the trending team. “I’d come on shift and I’d discover that CPAC or Mitt Romney or Glenn Beck or popular conservative topics wouldn’t be trending because either the curator didn’t recognize the news topic or it was like they had a bias against Ted Cruz.”
Jutussa siis sanottiin,  että FB:n suvaitsevainen henkilökunta ei siis päästä konservatiivisia uutisia niin helpolla läpi. Näin ollen, luonnollisena seurauksena, oikeaan aikaan väärälle henkilölle tulevat valitukset FB:lle "sopimattomista" ja "poliittisesti epäkorrekteista" sisällöistä luonnollisesti johtavat  seurauksiin - ainakin jos työvuorossa on suvakki.

Ei kommentteja: