tiistai 19. huhtikuuta 2016

Suuri seksitutkimus: Lue järkyttävä totuus modernista naisesta!

In the age of promiscuity, women have more sexual partners than men


Naisilla on nyt tutkitusti enemmän partnereita kuin miehillä!

Jälleen kriittisen naistutkimuksen havainnot vahvistuvat - jotta naisilla voisi olla enemmän partnereita kuin miehillä, tarkoittaa se tällöin hypergamiaa, sekä naisten seksuaalimoraalin täydellistä rappeutumista;  osa (vähemmistö) miehistä saa kaiken seksin, naisten harjoittessa enemmän seksiä eri partnerien kanssa.


Tämä on erittäin kiusallista feministeille, jotka vaativat vaikenemaan tästä naisten hypergamisesta käytöksestä, sillä se tekee naisista opportunistisia ja seksuaalisesti moraalittomia syrjijöitä, ja miehistä uhreja.

Aikaisempi tutkimus siitä, mikä paljastaa että "mitä enemmän nainen jakelee tavaraansa", se sopimattomaksi hän käy parisuhteeseen, saati sitten avioliittoon, pitää myöskin paikkansa.


Jos useamman partnerin omaavien naisten avioliitot eivät kestä, siinä missä esim. neitsytmorsiammien liitot kestivät, voidaan sanoa että seksuaalinen vapautuminen on rapauttanut myös muuten naisten parisuhdekelvollisuutta - tutkimustulosten mukaan naisista:

- Enää 1% vain odottaisi avioliittoon, mitä tulee seksiin.

- Vain 32% uskoi rakkauden olevan sopiva motiivi seksiin.

- Jopa 70% myönsi harrastaneensa yhden yön juttuja. 20% niistä oli niitä yli viisi kertaa.

- Naiset ovat tuplanneet todennäköisyytensä olla uskottomia: 50% jo myöntää pettäneensä partneriaan, puolet vähintään kahdesti! ("Se vain tapahtui" eikö?) Mutta parisuhdetyranneita kun he kerran ovat, 99% vastanneista naisista sanoi, että he eroaisivat miehestä jos tämä pettäisi heitä. Tuplastandardit eivät näemmä ole vain massakontrollin aseista tärkein, vaan myös naisen moraalinen ohjenuora!

Näin ollen, Sinkkuelämää-tyylinen, lopulta itsekäs ja vanha nainen, sallii itselleen toistuvasti sen mitä ei hyväksyisi partneriltaan. Naisista on tullut hirviöitä ja itsekkäitä tyranneja,  joista ei voi edes haaveilla lapsiensa äitiä. Etenkään kun tälläisen naisen kanssa ei ole mitään takeita muuta kuin sen lapsen äidistä.Mitä taas tulee Sinkkuelämää-sarjaan, on se massakontrollin aseena ollut hyvinkin toimiva:

Aikaisempi Amerikassa tehty kysely tänä vuonna paljasti, että ne teinitytöt, jotka katsovat ohjelmia kuten Sinkkuelämää, tulevat 2 kertaa todennnäköisemmin raskaaksi!

Naisen moraali ja seksuaalimoraali kulkevat täysin käsi kädessä; on vain yksi moraali:

- 25 % myönsi naivansa rahasta.
- 39 % harrastaisi seksiä pomonsa kanssa ylennyksestä.
- 27 % suostuisi suhteeseen aviossa olevan miehen kanssa.
- 14 % harrastaisi partnerinsa parhaan ystävän kanssa seksiä.

Nyt, pysähdy ja kuvittele että olisit naimisissa tuollaisen naisen kanssa, ja odottaisit häntä pikkujouluista kotiin?

Tai tyttöjen illasta.

Tai parhaan kaverisi luota.

Aivan, voisi ruveta sarvi kasvamaan otsaan ja sormus hiertämään, mutta koska sinut olisi naitu rahasta, sinä tietäisit että kuka sinetöisi "naimakauppansa" jos eroaisit, sillä "avioehdothan ovat niin hirveän epäromanttisia ja osoitus ettet luota vaimoosi".

Summa summarum: ns. huora vs. madonna-kompleksi ei ole tuulesta temmattu, vaan se perustuu realismiin, sillä kuten vanha totuus menee: Et saa huorasta vaimoa.Voimme todeta sen mitä olemme tähän mennessäkin sanoneet: feministien lietsoma naisten vapautus on ollut suurimpia syitä tähän onnettomuuteen, joka rikkoo perheyksikön jo ennen sen muodostumista.

Tämän pohjalta voi myös ennustaa seuraavia asioita:

- MGTOW-liikkeen kasvu vahvistuu ja jatkuu entisestään. Mies saa tyhjän pyytämättäkin, siinä missä uhkapeli "aukeamattoman laskuvarjon" kanssa on erittäin huono idea.
- Liittyen punaisen pillerin ja MGTOW:n terminologiaan, ns. NAWALT, eli massasta poikkeava nainen, on erittäin harvinainen ja erittäin kysytty nainen, moni tekee viisaasti ja on suosiolla ilman jos ei saa mainittua naista, sillä vaihtoehtoina on joko ns. nolla tila, eli yksinolo tai sitten miinustila, huonon naisen kanssa oleminen,  mikä tuhoaa miehen,  tämän sydämen sekä resurssit.
- Naisten lyhyt juhlimisaika sijoittuu ikävuosiin 18-25 (näin laillisesti ilmaisten, jo tuota 18 ikävuotta aiemminkin nainen voi olla jo täysin aktiivinen), jolloin juhlien loppuessa, tulee itku suhteellisen lyhyestä ilosta. Tällöin kun ns. laskuvarjojääkärit (beta-KTM-luokka) ovat loppuneet reservistä, heidän paettua MGTOW-miehiksi. Näin nainen maksaa hinnan moraalittomuudestaan ja kullikaruselliharrastuksestaan; jos naisella ei ole antaa miehelle parhaita vuosiaan, ei nainen ansaitse miestä huonoinakaan vuosinaan.
- Miesten ja naisten välit tulehtuvat entisestään, ja feministien lietsoma  sukupuolten sota pahenee. Feministinen massakontrolli, joka yrittää aivopestä miehet ja naiset uskomaan, että miesten velvollisuutena on olla uhri, tulee menettämään tehonsa, ja kääntymään harjoittajiaan vastaan.
Liian moni mies on pakotettu hereille, fiksut ymmärtävät ettei herätystä kannata odottaa palavassa talossa. 
- Myös naiset ajautuvat keskenään sotaan. Vaikkakin feminismi ja naisten luontainen hyvä sisko-kerhoilu ja nais-solidarisuus toki ovat ilmiöitä sinänsä, on naisten infantiili "minulla on kaikki (seksuaalinen) vapaus, ja kaikki vastuu on patriarkaatin alistamista, lällää!!"-asenne johtaa siihen, että naiset päätyvät törmäyskurssille myös keskenään. Nainen joka voi pettää miehensä tämän parhaan ystävän knssa, voi heittää myös naispuolisen parhaan ystävänsä bussiin alle (kuten täällä amerikoissa sanotaan), jos tulee tappelu ylemmän tason miehestä (YTM)) jonka avulla voi saavuttaa hypergamisen jättipotin. Puhumattakaan siitä, että naisella ei olisi myöskään vaikeuksia ryhtyä sivuaikaiseksi panoksi miehelle, joka on jo naimisissa. Tämä tietää toisen naisen varpaille astumista. He siis tuhoutuvat petollisuutensa mukana, mutta se prosessi ei tule olemaan järin mukava tai kivuton, sillä murtuneet sydämet ja hajotetut perheet, naisen siilmittömän pahuuden ja seksuaalisen ahneuden hintana ovat suuri uhraus.
6 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Taisi olla Takkirauta-blogi, jossa kerrottiin heteroparisuhteessa olevien miesten erektio-ongelmien alkavan n.viisikymppisinä. Homosuhteissa taas miehillä ei impotenssia ja erektio-ongelmia esiinny. Homot tikkaa hautaan saakka. Vähän kuin saunominen: niin kauan, kuin henki pihisee on saunaan päästävä. Jorgoshan ei ole lihas. Se ei kasva treenaamalla tai kuihdu käyttämättä jättämisellä.Aivojen mielihyväkeskus ilmoittaa vain olevan niin hauskaa, että portit paisuvaiskudoksiin avataan ja erektio. Erektio-ongelmat asuvat tunne-elämässä. Se ei ole fyysistä. Impotenssi on trauman manifestaatio. Homosuhteissa tätä traumaa ei synny. Mitähän siitä pitäisi päätellä? Jos olisi H-pilleri, niin söisin sen heti.

Brainleak kirjoitti...

Tässä on kaksi katkelmaa Urantia Kirjasta, jotka mielestäni kuvaavat erittäin hyvin naisten asemaa ja feministien kiivailua:

Luvussa 84, kappaleessa 8:
"Omaisuuden keräämisestä on tulossa väline kaikkien tyydytysmuotojen moninkertaistamiseksi, samalla kun avioliittoon useinkin suhtaudutaan ikään kuin se olisi pelkkä huvittelukeino. Ja tämä yletön tyydytyksen etsiminen, tämä laajalle levinnyt nautintojen tavoittelu, muodostaa nyt suurimman vaaran, joka koskaan on perhe-elämän sosiaalista ja evolutionaarista instituutiota — kotia — vastaan kohdistunut."

Luvussa 84, kappaleessa 5:
"Pariavioliiton ihanteiden myötä nainen on lopultakin saanut tunnustusta, arvostusta, riippumattomuutta, tasa-arvoisuutta ja opetusta. Mutta osoittautuuko hän koko tämän uuden ja ennen kokemattoman saavutuksen arvoiseksi? Reagoiko nykyajan nainen tähän suurta saavutusta merkitsevään sosiaaliseen vapautukseen toimettomuudella, välinpitämättömyydellä, hedelmättömyydellä ja uskottomuudella? Nainen on nyt kahdennellakymmenennellä vuosisadalla käymässä läpi pitkän maailmassaolonsa ratkaisevaa koetta!"

PS. Suosittelen erityisesti feministeille ja maahanmuuttajille kolmea u-kirjan lukua: Luvut 82. Avioliiton kehitys, 83. Avioliittoinstituutio ja 84. Avioliitto ja perhe-elämä.

XeimA kirjoitti...

Pantalone.

" Erektio-ongelmat asuvat tunne-elämässä. Se ei ole fyysistä. Impotenssi on trauman manifestaatio. Homosuhteissa tätä traumaa ei synny."

Hyvinkin kiintoisa tuo havaintosi.

Olisi tosiaan outoa, että mies voi olla loppuun saakka hedelmällinen, mutta hänen käyränsä ei silti nousisi!

Homosuhteista en tiedä, mutta tuli mieleen se, kun exäni kertoi hänen siskonsa, joka oli vanhustentalossa töissä, kerran pesseen erästä papparaista, joka siinä hytäkässä ns. veivasi.

Joten tuo jäsen tuntuisi toimivan kyllä viimeiseen saakka, jos vain olosuhteet ovat oikeat.XeimA kirjoitti...

Kati Sinenmaa.

Kiitos lainauksista, varsin mielenkiintoisia kuin myös osuvia olivat, etenkin tämän aiheen yhteydessä!

Allaspalo kirjoitti...

Rajua asiaa, mutta/eli hyvä kirjoistus!

XeimA kirjoitti...

Allaspalo.

Kiitoksia.

Nämä asiat voi joko tietää etukäteen, tai silloin vasta kun on liian myöhäistä. Miehet etenkin ovat tässä niitä "sonneja joita viedään teuraalle", joten ensiksi mainittu on siksi hyvin suositeltavaa heille.

(Siitä syystä Fundamentti usein käyttääkin jutuissaan ns.Sinisen ja Punaisen pillerin vertauskuvastoa).