torstai 7. huhtikuuta 2016

MGTOW-liike Hyökkäyksen AlaisenaTaannoinen naistenlehdessä - kyseiset lehdet ovat erittäin korkealla massakontrollin aseissa, sillä kuten tiedämme naiset uskovat kaiken minkä lukevat - ilmaantnut juttu MGTOW-liikkeestä osoittaa, että kyseisellä liikkeellä todellakin on uhkaava vaikutus.

Se, miten naiset tapaavat selitellä, että heitä ei huolestuta tai kiinnosta kyseinen liike tai ärsytä siihen kuuluvat miehet, menee sarjaan "asiat joita naiset sanovat ja asiat joita naiset tekevät" - tämä artikkeli oli osoitus siitä, että naiset ovat kaikkea muuta kuin välinpitämättömiä sille, että miehet antavat heidän pitää tunkkinsa:

Nyt tulevat MGTOW-miehet – joko heitä löytyy sinun tuttavapiiristäsi?

Samalla heidän yleinen "argumentti" ja perustelu sille, miksi heitä ei kiinnosta kyseiset miehet ei ole vain "katkeria sanoi kettu"-kommentti, vaan se myös paljastaa perusteen miksi miehet kulkevat omia teitään; yleensä naiset yhdistävät nämä miehet heihin, joilta ei voi varastaa resursseja, tai joilla ei ole ulkonäköä, rahaa tai statusta, uhrattavaksi naiselle joka asetaa itsensä jalustalle.

Allekirjoittanut veikkaa, että tuon "perustelun" kuultuaan yksikään MGTOW-mies, ei kadu päätöstään, vaan onnittelee itseään siitä.

Entä sitten itse artikkeli?

Ensinäkin, syy miksi artikkeli oli hyökkäys MGTOW-liikettä vastaan näkyy jo siinä, että pelkästään sen otsikossa oltiin tehty ns. väärä dilemma. Eli ainoat vaihtoehdot joita MGTOW-liike voi sen mukaan edustaa, on joko "vitsi" tai "naisviha".

Joten, valitsit sitten kumman tahansa, niin häviät silti. Eli asenteellisuus näkyy jo lähestymistavassa. Esim. Jos sinulta kysytään viranomaisten toimesta, että oletko jo lopettanut ammattirikollisuuden, niin kyseessä on tällöin korruptoitunut viranomainen, joka on päättänyt löytää syyllisen mielivaltaa käyttäen.

Toiseksi, jos edellinen ei vielä ollut riittävän laskelmoitu temppu, oli MGTOW-liikkeestä kysytty asiantuntijan mielipidettä feministiltä!

Anteeksi mitä? Mistä saakka feministit ovat olleet MGTOW-liikkeen asiantuntijoita?

Menisimmekö samalla kysymään muslimioppineilta, että mitä mieltä he ovat länsimaisesta vapaudesta?

Kolmas pointti.

Artikkelissa oli tuotu esiin miesten olojen epäkohtia, mutta missä oli vastaukset niihin?

Aivan, jos vastauksia ei kuule, on todennäköistä että pointteja ei olla pystytty kumoamaan.

Ja jos vastauksia ei kuule, vaan sen sijaan turvaudutaan ns. häpeällistämiskieleen eli shaming languageen, on selvää että vastapuoli on hävinnyt debaatin, ja keräilee egonsa sirpaleita, kuin hampaita tyrmäyksen  jälkeen, maasta.

Sitten vielä tämä:

"Milla Pyykkönen bongaa sivuston alalaidasta vielä irvokkaan yksityiskohdan: siinä mainostetaan vietnamilaisten vaimojen tilauspalvelua."

Jos miehet sanovat ei ensin naisille jotka sanovat heille ei, tai muuten ylihinnoittelevat hinnoittelevat itse itsensä ulos markkinoilta, eivät he saisi sanoa kyllä naisille jotka eivät niin tee?

Samoin, kun kerran feministi itse, omaa röyhkeyttän, maksattaa seksiturismin Suomen kansalla, tuottamalla sen tänne verovaroin suoraan VOK:eihin, ei mies saisi harjoittaa nettideittailua omaan piikkiinsä, rajojen yli?Jälleen yksi osoitus feministien sairaalloisesta miesvihasta ja tuplastandardeista, jotka kaikki tyyni ovat mitä parhain perustu olla MGTOW-liikkeen jäsen.

Muita pointteja.

Eräs tämän viikon aiempi juttu puhui siitä miten stereotyyppiseen naiseuteen  kuuluu miesten jäljittely.

Naiset siis tekeytyvät miehiksi joita he haluavat, mikä taas kielii siitä, miten mieskeskeistä pohjimmiltaan naisten elämä on.

Näin ollen, naisten lausuntojen ristiriitaisuus heidän reaktioidensa kanssa on hyvinkin selitettävissä.

Myöskin naisten elämänvaiheteoria selittää asiaa, sillä naiset yrittävät ensin saavuttaa hypergamisen päävoiton, saamalla YT-miehen jolla on eniten rahaa, statusta ja ulkonäköä. Tämä tapahtuu yleensä 18-25 vuotiaana, ja sitä kutsutaan nimellä "juoksujen  juokseminen".

Ja sitten jos he taas epäonnistuvat tavoitteessaan, jolloin juoksujen juoksu ei enää onnistu ja pelimiehet on koettu, onkin aika tyytyä elättäjään, eli KT-mieheen. Tämä tapahtuu yleensä viimeistään 30 ikävuoden ylitettyä.

Nyt sitten tilanne on se, että jos YT-miehet joilla on valinnan varaa, saavat ja voivat edelleenkin mennä omia polkujaan, mutta naisia alkaa ahdistamaan se, kun heitä ei enää olekaan odottamassa se pullantuoksuinen elättäjämies, jonka kanssa voi ryhtyä tyytymis-suhteeseen, samalla kun nauttii tämän tuomista resursseista, sen verran kuin lohdutuspalkinnosta nyt voi nauttia (erotilastot kertovat että tätä tyytymisen iloa, ei kauaa kestä).

Ja se on hyvä se.

Lue myös:

Alkaako Miesten Sukupuolivallankumous ATM-luokasta?


- Näin ne kirjoitukset toteutuvat.

Lopuksi pari aiheeseen liittyvää kuunnelmaa, suoraan MGTOW:n päämajoilta:4 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Minä olin aina se ritari valkealla ratsulla. Ovet aukova, kassit kantava, laskun ravintolassa maksava,milloin mitäkin seinään poraava, kiinnittävä, fillarin kevääksi huoltava ja kaikki ne huolet kuunteleva...
...sellainen mistä naiset sanoivat " on se hyvä että on maailmassa vielä herrasmiehiäkin!" Olin niin kovasti ylpeä itsestäni. Olin niin poikanen vielä. Sitten ymmärsin: Herrasmiehellä naiset tarkoittavat fyysis-psyykkis-taloudellis-psykiatrispalveluja ilmaiseksi tuottavaa eunukki-idioottia. Aikuistuin. MGTOW!

XeimA kirjoitti...

Näinhän siinä tuppaa käymään: Vahingoista viisastuu. :)

En tiedä oletko havainnut, mutta kovasti nuo koittavat saada häpäisytaktiikoilla palaamaan ruotuun. Ei ole röyhkeydellä rajoja.

pahakuutti kirjoitti...

MGTOW-porukkaa ei häpäisyretoriikalla saada takaisin ruotuun. Sehän vaan vahvistaa miesten jo aikaisemmin havaitsemaa kokemusta naisten vallankäytöstä, määräilystä ja dominoinnista, sekä lopuksi häpeän käytöstä tottelemattoman ryökäleen ruoskana. Totesin itse parisuhteen valtapeliksi, jossa ei mies voi voittaa tai edes päästä tasoihin, jo vuosikymmen ennenkuin löysin MGTOW liikkeen.
Yhteiskunta on myös jo melko pahasti vinoutunut naisten edun tavoitteluun tasa-arvon sijasta. Se näkyy sitten ennen pitkää heikkoutena jonkun ulkoisen uhan vastustamisessa. Miesten varoitteluja uhasta ei ensinnäkään kuunnella tai oteta tosissaan ja toiseksi kaikkia miehiä ei enää välttämättä kiinnosta suojella naisia. Myös miesten mielenkiinto tienata tuntemattomille naisille verovaroista maksettavia etuuksia tai eläkkeitä on vähintäänkin rajoittunutta. Itse ainakin valitsen nykyään mieluummin vapaa-ajan tuottavien, mutta raskaiden lisätöiden tekemisen sijaan.
Jos vaikkapa lasten etu olisi oikeasti yhteiskunnan tavoitteena, eikä vain sosiaalialan lainsäädännön kuollut kirjain, vaadittaisiin esimerkiksi yksinhuoltajia jakamaan lapsien kasvatusvatuu toisen oikeudellisesti vastuullisen vanhemman kanssa saamiensa tukien vastineeksi. Olisipa se toinen vastuuullinen aikuinen sitten naisen ystävä tai vaikkapa naisen oma äiti. Seuraukset on nimittäin tutkimusten perusteella melko lailla katastrofaaliset lapsen aikuiselämän ongelmien kannalta siitä, ettei lapsella ole kahta vastuullista vanhempaa. Mutta "pisa-maan" itsenäisten naisten etu voitti lasten edun, valtio tietysti maksaa ja vankilat täyttyvät etenevässä määrin isättömistä.

XeimA kirjoitti...

Erittäin hyvä havainto!

Tosiaan, naiset ovat niin kaavoihinsa kangistuneita ja usein epäkekseliäitä, että jos he ovat jotain tapaa tottuneet käyttämään halutun lopputuloksen saamiseksi (miesten häpäisy takaisin ruotuun esim.) he käyttävät sitä myös jatkossa, vaikka se ei tehoaisi, vaan kääntyisi heitä itseään vastaan.

Sikäli tiedotus tästä manipulaatiokeinosta jo riittää. Oikeassa olet.

Muutenkin tuo oli pelkkää asiaa, joten ei ole pahemmin lisättävää. :)