keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Vähemmistöterrorismi Pähkinänkuoressa (Internationalistinen Dystopia 101)

Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriassa on käsite "vähemmistöterrori/-terrorismi"

Parhaimpia esimerkkejä tästä dystopisesta kehityksestä näemme tämän tarkoin vaalitun maahanmuuttobisneksen muodossa.

Katsotaapa ennuste naapuristamme:

Thanks to Sweden’s mass Muslim immigration policies, it will become a third world country by 2030


Eli, mitä tässä on tapahtumassa?

Kapitalisti on aina vähemmistöä, ja vähemmistöön lukeutuvat myöskin maahantunkeutujat.

Nämä edistävät vähemmistöpolitiikan muodossa toinen toisensa asiaa, kuin heinäsirkat jotka ovat löytäneet uuden pellon.

Turvapaikanhakijat maksavat valtiolle jo miljoona euroa päivässä
Terrorismiksi se muuttuu siinä vaiheessa, kun siitä tulee kantaväestön riistoa - mitä se onkin juuri nyt.

Ruotsissa, kuten täälläkin, kapitalisti lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla: se kerää voitot maahanmuutosta, ja samalla tuhoaa ylikuormittamalla vihollisensa: hyvinvointiyhteiskunnan (mikä on pahin vihollinen kapitalistille, sille se auttaa kansaa taistelemaan palkka- ja velkaorjuutta vastaan. Pankit ja suuryritykset ovat ainoita joita moinen oikeasti haittaa9.

Muuten ihannetilassa kyseessä on pääoman kierrättäminen omalta kansalle, omalle kansalle, mistä syntyy hyvinvointi ja kehittyminen. (Suomi nousi samassa suhteessa kuin hyvinvointivaltiokin).

Toinen vähemmistö joka tässä hyötyy, on puolestaan tämä paremmin tunnettu osapuoli, eli islamilaisen invaasion toteuttajat.

He saavat jatkettua jihadia ja da'waansa, ja samalla myös riistettyä kansan enemmistöä.

Siinä vaiheessa kun maasta on muuttunut kehitysmaa, joko kapitalisti poistuu etsimään uutta ruokamaata tai sitten aloittaa riistämisen mitä se harrastaa jo nyt kehitysmaissa.

Työ tuottaa palatseja, mutta työläiselle se tuottaa luolia. - Karl Marx

Tässä vaiheessa uudisasukkaat ovat hiljaksiin sivuuttaneet alkuperäiskansan, ja jos ihan ollaan palattu kivikaudelle, voihan sitä aina lähteä toiseen maahan.

Internationalistit ovat siis mitä pahimpia vihollisia.


Mikä on myös osoitus siitä, miten kapitalismi ja kommunismi pohjimmiltaan on yksi ja sama kolikko (ne ovat kaksoset - suuntaukset joissa ei ole pyrkimystä hyvään, vaan ainoastaan "pienempään pahaan"), toisiaan täydentävä ja yksin varsiin toimiman keskittymiseen perustuva dystopia, on juurikin tässä.Internationalismi ja eliittiijohtoisuus on molempien takana, vaikka kumpikin lupailee onnistuessaan taivasta maan päälle.

Älkää uskoko toki suoraan näitä sanoja, vaan katsokaa mitä näiden aatteiden kannattajat tekevät - tietoisesti tai tietämättään lammastelessaan johtajiensa  ohjaamia teitä. Tällöin silmänne aukenevat kuin kesken painajaista.

Teitä on varoitettu.

Hyvänä uutisena on kuitenkin se vanha tuttu keino, jossa kansa nousee seisomaan, tipahtelevat kapitalistit heidän niskoiltaann alas, eikä kansa enää jää kyykkyyn. Tämä ei ole teoriaa, tämä on todettu käytännönkin kautta:

Islanti toimii toisin kuin muut – passittaa finanssikriisin aiheuttaneita pankkiireja vankilaan


Samalla Suomessa:


(Kansainväliset, yksityiset )pankit ovat eräs tärkein osa kapitalismia, sillä mitä kapitalistisempi maa on, sen enemmän se sitoo ihmisiä erilaisen orjuuden muotoihin. Opiskelun maksaessa, opintolaina ajaa ensimmäiseen orjuuteen - velkaorjuuteen, tämä taas johtaa osaksi koneiston rattaaksi päätymistä, ja kapitalistin pääoman kasvattajaksi ryhtymistä. Tosin, tämän kepin lisäksi on toki samassa asetelmassa myös porkkanoita, sillä lisävelalla saa kaikkea kivaa itselleen, kuten auton ja talon - status-symbolit, ja mehän tiedämme mihin se johtaa: yhä suurempaan velkaan. Kapitalismissa työtä tärkeämpää ja olennaisempaa on raha, ja sitä seuraavana omistajuus. Sikäli omistajuus tai raha eivät sinällään ole pahoja asioita, mutta kapitalismi tekee niistä sellaisia - kansan enemmistön kannalta.Syy, miksi kapitalisti aiheuttaa finanssikriisin on siinä, että se toki kuuluu kapitalismin luonteeseen, mutta se myöskin hyödyttää kapitalistia shokkihoidon muodossa. Siitä lisää videossa:


Ei kommentteja: