maanantai 5. toukokuuta 2014

Miksi Luontaisista Vaihtoehdoista Vaietaan? (Rautaisannos Tietoa Jota Et Voi Sivuuttaa)

Ihmisen keho parantaa itse itsensä, kun sille vain annetaan siihen mahdollisuus.

Vuotuineni naamaan iskevä kevät/syksyihottuma on jäämässä, Luojan kiitos alakynteen. 1-2 viikon sijasta, se on menossa ohitse kolmantena päivänä. Taustalla omatekemäni yrttisalvan käyttö (se aine on Voimaa), vyöhyketerapiasessio (+ akupainanta, jota allekirjoittanut myös itse osaa), parit perusvoiderasvaukset. En siis ihmettele, miksi lääketeollisuus yrittää pitää kaikki halvat ja tehokkaat, luontaiset menetelmät poissa. Ne toimivat.

Holhous on ilmiö, joka on eräänlaista enemmän tai vähemmän hyvätahtoista totalitarismia. Massakontrollin ase. Nyt, ymmärrän hyvin, että ihan täysin vapaaksi puhjennut kapitalistinen voitontavoittelu ilman mitään sääntelyä ei tule toimimaan, voimme katsoa mihin Kiinan irrottelu on johtanut ilman sitä:

Järkyttävä tieto julki Kiinan pohjavesistä


Mutta rajansa kaikella, eräs Fundamentin olennaisimpia viestejä on että kyllä hyvinvointivaltiolle, mutta ei turhalle holhoukselle ja sääntelylle.

Tällöin tulemmekin mielenkiintoiselle alueelle, sille joka erottaa useimmiten juuri pehmeät ja luontaisella tavalla hoitavat metodit ja rohdot, kovista synteettisistä tuotoksista.

Allekirjoittanut on sitä mieltä, että näitä ei ole mikään tarve asetella vastakkain; kyllä lääketiede on näyttänyt toimivuutensa, vaikka sen pimeästä puolesta kuten lääketeollisuudesta, sivuoireista kuten kuolemista ja lääkekierteistä puhuta.

Ne toimisivat yhdessä.

Väittäsin että nämä luontaiset tuotteet* ovat tässä se kestävän kehityksen vaihtoehto.

Katsotaanpa vaikka seuraava uutinen, mikä on kerta kaikkiaan loistava.

Suomalaisfirma teki pihkasta tulehduksia estävän rehuvalmisteen ensimmäisenä maailmassa


Pihkasta on siis tehty kotimainen keksintö, joka pystyy korvaamaan rehussa antiobiootit, mikä on aika perkaleen hyvä juttu, sillä pihkaahan piisaa, se on halpaa ja antiobioottien liioiteltu käyttö pitä huolen että kohta on tauteja joihin ne eivät enää pure (asiantuntijoiden mukaan jopa AIDS on pienempi ongelma kuin se, että joskus antibiootit menettävät tehonsa). Mutta saa nähdä tuleeko tuo sama aines ihmisille, en näe syytä miksi ei voisi tulla.

Luontaisten tuotteiden apu on havaittu myös mitä tulee melatoniiniin, joka ei ole vain hellä unentuoja, vaan myös poikkeuksellisen voimakas ja tehokas antioksidantti:

Reseptivapaan melatoniinin menekki yllätti


Nyt, elämme yhteiskunnassa joka on eräänlainen kapitalismin ja kommunismin yhdistelmä, ehkä sitä voisi vain kutsua nimellä kapitalistinen totalitarismi?

Siinä nimittäin valtio tukee kapitalistia, ja nimenomaan kapitalistia.

Tällöin voidaan sanoa, että kun ylikansallinen firma sanoo, niin meidän(kin) valtio hyppää.

Ja jos melatoniinin myynti ja kysyntä yllätti, niin eipä aikaakaan kun jo hetken päästä "asialle piti tehdä jotain".

Seuraava uutinen on suorastaan uskomaton! (Mutta selittää miksi tavalliset yrtit ja aminohappo kuten l-tryptofaani, ovat kadonneet hyllyiltä!)

KHO linjasi: Unensaantia helpottavat valmisteet ovat lääkkeitä


Mielenkiintoinen myös seuraava uutinen - codex alimentariuksesta kun on ollut aiemminkin tässä blogissa mainintaa, niin näemmä massakontrollointi on edelleenkin kovassa huudossa, mitä tulee massojen ravinnon ja terveyden kontrollointiin:

EU:n yrttikielto tulee voimaan huhtikuun lopussa

Huomatkaa, ja tietäkää se massakontrollista: Siinä usein tyrannimainen kontrolli naamioidaan positiiviseksi asiaksi.

Se, jos halutaan pitää yrtit yms. terveellisinä ja valvottuina nyt merkitseekin sitä että ne kielletään kokonaan ja asetetaan "tiskin taakse" ei se tällöin ole kuitenkaan positiivista säätelyä, vaan se on silloin ryöstö ja rikos kansaa, sekä tämän yksilönvapautta ynnä oikeutta omaan terveyteensä kohtaan!

EU, kuten siihen kuuluva Suomi, molemmat ovat mainitun totalitaristisen kapitalismin tiellä, jossa valtion avustuksella suurpääoma raivaa pienet kilpailijat pois

Tämä tapahtuu muuttamalla luontaisten tuotteiden, yrttien ja normaalien ruuastakin saatavien aminohappojen tekemisellä laittomaksi tavalliselle kansalaiselle, jolloin vain massakontrollia käyttävä auktoriteetti mahdollistaa niiden saamisen jakelemiensa lupien kautta.

On erittäin huonoa kehitystä, kun lääketiede- ja teollisuus ovat nyt yksi sama asia, mikä meinaa seuraavaa: Jos se toimii - kielletään se, jotta sillä voidaan rahastaa massoja!

Joka osaa herbaliikkaa (kuten allekirjoittanut joka tuntee niin perinteistä herbaliikkaa, kuin myös perinteisen kiinalaisen lääketieteen opettamaa), hän tietää sen, että melko hyviä itselääkitysformuloita pystyy valmistamaan jo ihan kesäiseltä kedolta, metsästä ja kaupan maustehyllystä saaduilla yrteillä. Mutta kuten sanottua, ne ovat tulilinjalla. Siitä todistaa osaltaan seuraava uutinen joka on suorastaan hyytävä todiste tämän kirjoituksen kertomasta kehityksestä:

EU haluaa rekisteröidä kasvit ja siemenet ja estää kotiviljelyn


Vaan, vielä näin kauniiksi lopuksi, jotta nimike "rautaisannos" olisi oikeutettu, lisättäköön tämän kertaiseen kirjoitukseen lisäksi tämä lähes tunninmittainen dokumentti, joka kaiken lisäksi on vielä tekstitettykin. Se antaa mielenkiintoista näkökulmaa kysymykseen: Onko moderni lääketiede/-teollisuus löytänyt vaiko keksinyt kaikki nämä uudet sairaudet?


* Ei välttämättä luontaistuotteet; niistä on raportoitu yhtä jos toista negativiista, ja todellakin, jos niihin sallitaan lisättävän maksatoksiineja, tulehduslääkkeitä yms. niin totta kai niistä muuttuu ihan jotaim muuta kuin mitä niiden pitäisi olla.

Ei kommentteja: