maanantai 7. lokakuuta 2013

Minkälainen Olisi Yhteiskunta Feminismin Mukaan?

Olisiko se jotain seuraavanlaista?

Eipä tietenkään.

Nyt, kuten tiedämme, on perinteisellä vahvalla naisella ja modernilla vahvalla naisella samanlainen ero, kuin sillä joka tekee, verrattuna siihen joka ei tee, mutta joka kyllä narsistin tavoin puhuu, kiusaa ja asettuu muiden olkapäille näyttääkseen suuremmalta. Tai sitten vain uhriutuu, sillä patriarkaattiteoria ei ole vain naurettava monikäyttöinen salaliittoteoria, se myös on ikuinen tekosyy sille kun oma suksi ei luista.

Seuraavista kuvista voi tulla monelle selväksi, että feminismissä suinkaan ei ole kyse peniskateudesta, tai kaunasta kauniita naisia kohtaan. Ehei, se että kyseisen fasistisen liikkeen eräänä monista motoista on "henkilökohtainen on poliittista", on puhdasta sattumaa, eikä näin ollen tämä kuvasarja myöskään tee naurettavaksi normaalin rivifeministin "sä oot katkera"-kortin (häpeällistämistaktiikka) käyttöä.

Siispä, annetaankin nyt feministeille itselleen, heidän ideologian aatteellisille johtajille, propagoijille ja kehittäjille puheenvuoro, nyt ihan itse selittää mitä se feminismi oikein on.

“Naisilla on ajatuksia, mutta niissä ei ole johdonmukaisuutta, ja sellaiseen härkäpäisyyteen ei mikään väite pysty. Ei ole ainoatakaan naisfilosofia, mutta tämä ei suinkaan johdu naisen sorretusta asemasta, vaan siitä, ettei naiselllinen järki täytä filosofian ensimmäistä vaatimusta: johdonmukaisuutta. Naisen tulee olla vain älykäs, ei muuta.” 
 - Väinö Linna

Miesten asema, olemus ja kohtalo

Kun ajatellaan, että käytännössä lähes kaikki modernin ja sivistyneen sivilisaation keksinnöt ja innovaatiot ynnä muu kehitys on lähtöisin miehiltä, niin on näillä ämmillä kyllä pokkaa. Etenkin kun ne omat, "suurimmat saavutukset" liittyvät pelkästään naisten ylivallan ajamiseen, ja miesten vihaamiseen.


Älkääkä toki unohtako, että vihapuhe miehiä vastaan ei vielä riitä, vaan siihen pitää sisältyä myöskin tuplastandardien elementti.


Sota

Sanotaan ettei sodassa ole voittajia, vain häviäjiä ja suurempia häviäjiä. No, kohta selviää ketkä ovat ne suurimmat luuserit. Feminismin mukaan.

Ja tälläinen nainen pyrki vakavissaan Amerikan presidentiksi

Seksuaalisuus ja parisuhde-elämä

Nainen, oletko kenties parisuhteessa miehen kanssa? Siinä tapauksessa sinun on oitis erottava, ja ymmärrettävä että sinut on "raiskattu", ja että olet sen lisäksi vieläpä "sukupuolipetturi". Naisen on lupa harjoittaa seksiä vain toisen naisen kanssa. - Näin siis parisuhdemalli feminismin mukaan.


Kauneusihanteet

Kuten hyvin tiedämme, ei totalitaristisessa ja fasistisessa ideologiassa ole tilaa vaihtoehdoille muulloin kuin heidän propagandansa syöttämisvaiheessa (katso mikä on feministin reaktio naiseen joka on valinnut kotiäidin roolin - äkkiä hän onkin "valinnut väärin"). Ja jos jo nyt voimme nähdä ulkoisista pukeutumis- ynnä muista ulkonäkökoodeista sen mitä on oikea feministinen pukeutuminen, eivät"rouvarodun" ulkonäköihanteet tokikaan lopu vielä siihen.

Siispä, tässä vilkaisu tulevaisuuteen, siihen, mitä se olisi feministisen vallankumouksen jälkeen, kun kauneusihanteen oltaisi uudistettu (osana ironiaa on silti se, että modernien naisten langanlaihat kauneusihannemallit on itse asiassa lähtöisin homoseksuaalisilta muotisuunnittelijoilta, jotka haluat saattaa kauniimman sukupuolen muistuttamaan poikaa keholtaan - ketä lie sekin palvelee!)
Tiede


Feministi Luce Irigarayn mielestä E=mc2 on "seksistinen kaava" sillä "oikeuttaa valon nopeuden yli muiden, meille tärkeiden nopeuksien". 
Arvon herrasväki. Tämän, sekä näiden seinähullujen ja luonnevikaisten paskahirviöiden, vuoksi esiintyy misogyniaa. Niin se metsä vastaan kuin sinne huudetaan.

Mikä pahinta, on tämä laillistettu ja verovaroin tuettu, järkyttävä ideologia pakotettu alas massakontrollin asein tänäkin päivänä. Kuten moni huomaa, ei läntisen maailman feministi-infektio ole sattumaa, vaan monikin sitä levittävistä viharikollisista elää vapaana ja saa levittää tätä myrkkyä jopa yliopistotasolla.


Se, miksi miehet tilastojenkin mukaan voivat huonommin kuin "ikuiset uhrit", on samalla todiste siitä että osa tästä feministisestä dystopiasta on jo täällä ja toteutumassa. Se mikä on lopputulos, se myös on ollut intentiona.

Tuplastandardit pähkinänkuoressa!

Ajatus siitä että myös miehet hyötyy siitä, että keskitymme yksipuolisesti naisten ongelmiin olisi naurettava, jos sen lopputulos ei olisi näin traaginen.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm no, mua vaan hämmentää tää kirjoitus siinä mielessä, että tää antaa aika hiton erilaisen kuvan feminismistä kuin miten mä sen käsitän.
Millä perusteella kaikki feministit olisivat miehiä vihaavia lesboja, jotka aggressiivisesti tahtoisivat vallata maailman? Kyllä varmasti on täysin perseestä olevia feministinaisia (tai miehiä), ei siinä mitään, mutta niin on tasapuolisesti sitten niitä sovinistisesti ajattelevia miehiäkin (no, tai naisia myöskin).
Mikään ajattelukanta ei vaan mun mielestä määritä ihmisen arvoa automaattisesti toista huonommaksi tai paremmaksi, ja melko tasa-arvoisen jakautuneesti niitä idiootteja edustaa ties mitä sukupuolta. "Normi"feministi ajaa mun mielestä juuri yhtenäistä asemaa, eikä yritä nostaa itseään miesten tai ei-feministinaisten yläpuolelle, ja hän voi myös olla hetero, kotiäiti tai mitä tahansa.
Monessa maassa feminismille on oikeasti tarvetta jos multa kysytään (eli luultavasti ei), on paikkoja joissa naiset eivät sukupuolensa takia saa esim. ajaa autoa tai päättää ruumiistaan. Tälläisiä asioita vastaan taistelevat feministit eivät nähdäkseni yritä vähätellä miehiä, vaan ihan oikeasti hakea sitä ihmisarvoa sukupuolesta riippumatta.
Nää tekstissä näkyvät esimerkit on todella kärjistettyjä, asiayhteyksistä irrotettuja yksittäisiä äärimielipiteitä joidenkin feministien suusta, eikä tosiaan mitään yleisiä totuuksia.
Ja onkohan se nyt vakuuttavaa puhua tekstissä tuplastandardeista ja samalla haukkua niinsanottua feministien laihaa naisihannetta/ulkonäköpaineita ja heti perään linkittää mahdollisimman epäimarteleviksi leimaavia kuvia feministeistä;)
Ja hups jos tää blogi on provo, niin sitten kiitos ja anteeksi, en älynnyt sarkasmia ja rivien välistä lukemisen taitoni kusee. Njoo.

XeimA kirjoitti...

Kiitoksia vastauksesta, ja pahoittelut myöhäisestä vastineesta, ynnä tekstisi julkaisusta.

Ensimmäiseksi on sanottava, että kaikki puolustelusi on jo kumottu tässä bloggauksessa.

Mutta, tehdäänpä nyt silti hieman täsmennyksiä.

Tälläinen höveli kun kerran olen. :)

Feministien on myöskään turha rutista siitä, miten jossain muslimimaissa naisia kohdellaan.

- He itse tekisivät ihan samoin miehille, joten moraalinen vara valittaa on mitätön
- He itse loikoilevat, känisevät ja piereskelevät täällä turvallisessa kotimaassa
yrittäen aktiivisesti ajaa naisten (etu)oikeuksia ja lisätä miesten kärsimystä,
vaikka mitään seksismiä ei enää olekaan tai muita feminismin väittämiä tiloja
(paitsi miehiä vastaan) sen sijaan että he menisivät näihin maihin joissa
"feminismiä tarvitaan". Niin ei käy, ja niin ei myöskään tule käymään.
- He itse kannattavat ja hyysäävät muslimeja, ja syyllistävät länsimaisia (uskonnollisia)
arvoja ja miehiä.

Entä kyllähän miehetkin-kortti?

Se on tyypillinen feministien ase, joka kertoo muutaman asian:
- Naiset eivät osaa olla muuta kuin seuraajia, ja kaikki pitää katsoa siitä mitä muut, eli miehet tekevät
- Moraalittomuudesta kertoo se, että asia tehdään koska miehetkin.
Jos oikeasti edustaa puolta joka pitää asiaa vääränä, niin sitä ei tee "koska miehetkin"
- "Koska miehetkin" on osana feminismin propagandaa, jolla lietsotaan ennakkoluuloja
joiden avulla kaikki miehet niputetaan samaan ryhmään.
(Teenkö nyt samoin feministeille? He eivät toki ole kansanryhmä, kuten miehet, mutta
feministeistä voidaan sanoa sama kuin muslimeista: Et ole feministi, jos et ole
luonnevikaisen ahne ja vallanhimoinen ja vihaa miehiä yms. Aivan kuten et ole
muslimi jos et täytä profeetan seuraamisen ja jihadin VELVOITETTA)

Mutta jos se silti halutaan pitää, niin jää vain se toteamus, että myös sovinistien takana
on nainen.

Samoin nämä esimerkit ovat oikeiden ja johtavien, yliopistotasolla työskentelevien ja vihaansa
levittävien ammattifeministien - eli koko feminismin kerman - kannanottoja jotka seisovat sellaisenaan.
Ja jotka määrittelevät myöskin sen, mistä feminimissä on oikein kyse.

Ja ei. Tämä ei ollut provo, jos sinä voit kumota tämän, niin siitä vaan.

Mutta kuten huomaat, niin et voi, sillä tämä on se blogiteksti jossa feministien
valheet ja tuplastandardit ovat vihdoinkin paljastetut. Mikä parasta, heidän omin sanoin.

Siinä ei ole mitään kärjistettyä, vaan mitä teet on tuo "kyllähän miehetkin kortin"-variaation
käyttö. Tällöin se on käytännössä sama, kuin sanoisit että se on misogyniaa, kun miehet
puhuvat naisten pahoista teoista. Ei se ole misogyniaa, vaan naisten syy jos heidän tekonsa
ovat vihattavat. Samoin, tämä osoittaa että feminismi on ääri-ideologia, eikä täten kärjistystä
tarvita. Feminismi tekee sen ihan itse.

Lisäksi mitä tulee epäimarteleviin kuviin, niin käyttääkseni nettislangia: WTF?
Uskotko että heistä on mahdollista saada normaalimpia, tai jopa parempia kuvia. Good luck!

Se, mitä sinä sanot normifeministiksi, on vain eksytetty joka ei tiedä mitä ajaa
luullessaan ajavansa tasa-arvoa, tai sitten vielä pahempaa, eli tietää kyllä hyvin
ajavansa omia etuoikeuksiaan ja edistävänsä sairasta vihaansa miehiä kohtaan.
Ihan kuten nämä ammattifeministit.