perjantai 7. tammikuuta 2011

Teoriakimara: Lintukuolemat & al.

Kartta

Teoria on tarpeen, sillä näissä tapahtumissa on selvät yhteydet keskenään.

Mikä teoria taas on oikein, taas eli lähempänä ja jokaisen itse päätettäväksi.

Esittelenkin nyt muutaman teorian.

21.12.2012 – teoria

Tämän ennustuksen mukaan tuona ajankohtana eräs aikakausi loppuu, ja navat kääntyvät. Jos tämä olisi nyt alkanut tapahtua, voisi asian selittää sillä että napojen kääntyminen on alkanut, magneettikenttä on alkanut seota ja täten sen mukaan suunnistavat kalat ja linnut ovat alkaneet seota (linnut lentäneet liian korkealle, kalat sukeltaneet liian matalalle).

Tällöin profetia on alkanut toteutumaan, yksi aikakausi lähenee loppuunsa, joka puolestaan voi olla katastrofaalinen, mutta ei kuitenkaan kirjaimellinen maailmanloppu – murros kylläkin. Tähän vaikuttanee sen hetkinen ihmiskunnan kehityksentila, milloin se on, sellainen on tuleva aika ja se ei ole hyvä. (Magneettikenttä ei ole koskaan täysin vakaa, mutta siitä toki ei olekaan kysymys. Se on kertaalleen vaihtunut, ja tällöin maa oli ilman sen suojaa.)


Tämä lienee teorioista se kaikkein villein.

Mutta onko tälle mitään todistusaineistoa?

On.

Ilmiö on noteerattu.

Lentokenttä on täytynyt sulkea tästä syystä Floridassa:

http://www.foxnews.com/scitech/2011/01/06/magnetic-north-pole-shifts-forces-closure-florida-airport/

Kun taas mittausten mukaan magneettikenttän paine on noussut huomattavan korkeaksi.

http://www2.nict.go.jp/y/y223/simulation/realtime/index.html


Valtioteoria

Britanniassa on lisätty huhujen mukaan turvallisuusastetta terroristien varalta.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011010712965506_ul.shtml

Tällöin länsimaissa tapahtuneet lintu- ja kalakuolemat voisivat viitata jonkun aseen kokeiluun. Tai siihen, että armeijan tahot ovat valmistautuneet johonkin sillä hekään eivät usko ilotuliteorioihin joissa “linnut lentelevät kattoa päin”.

Eräs kuva on mielenkiintoinen johtolanka, joka pätee tässä ja seuraavassa teoriassa.

Miten viranomaiset olivat osanneet pukeutua suojavarustuksiin, jos kyseessä oli vain normaali sattumus joka johtui lintujen säikähtämisestä?


Huom! Päivitys 24. 1. 
Valtioteoria on saanut nyt uutta todistusaineistoa, joka siis viittaa siihen että viralliset tahot ovat asiassa takana - ainakin tässä tapauksessa.

Lue juttu tästä! "Ministeriö Myrkytti!"

Kapitalistiteoria

Suuryritykset ohjaavat rahavallan avulla valtiollisia tahoja (Suomessa tätä tapahtuu mm. homeasuntojen kohdalla, kunnat ja yksityiset toimivat samalla puolella, puhumattakaan sitten hallituksen korruptiopaljastuksista), tällöin teollisuudesta johtuvat ympäristötuhot esitetään viranomaisten taholta “oudoksi sattumaksi”.

Tähän sisältyy myöskin lääketeollisuusteoria: Uusi tappajavirus on eläimissä, ostakaa rokotteita. (Erinäisten biologisten uhkien syntyä käsittelin tässä suuren suosion saaneessa tässä tekstissä.)

Joka tapauksessa pelko on massakontrollin ase joka oikein käytettynä takaa valtaa ja rahaa heille joilla sitä entuudestaan on.

Kalojen epäillään kuolleen tautiepidemiaan. Paikallisen kala- ja riistakomission edustajan Keith Stephensin mukaan kalakuolemia tapahtuu joka vuosi, mutta kyseinen joukkokuolema on poikkeuksellisen suuri.

Itse olen pitänyt kuolinsyinä joko sähköpurkausta tai myrkytystä. Jälkimmäiseen on vahvimmat todisteet. Viimeisimpiin lukeutuneessa tapauksessa lintujen nokista oli löydetty sinistä väriä. Ja tämä asia menee testattavaksi.

Myrkyttäminen on tapahtunut myös julkisuuteen vuotaneiden EPA-dokumenttien mukaan, mitä tulee massiivisiin mehiläisten kuolemiin:

http://www.fastcompany.com/1708896/wiki-bee-leaks-epa-document-reveals-agency-knowingly-allowed-use-of-bee-toxic-pesticide

On huomattavaa että monilla kuolleilla linnuilla oli sisäistä verenvuotoa. Se ei ole tavatonta tuholaisten torjunnassa. Seuraava on Wikipediasta:  Rotanmyrkky on erityisesti jyrsijöiden, kuten rottien ja hiirien hävittämiseen ihmisasumuksista ja niiden läheisyydestä tarkoitettu myrkky. Myrkky on useimmiten hitaasti vaikuttavaa, koska jos rotta tapaa sairaan lajikumppanin, se haistaa mitä toinen on syönyt, eikä syö sitä. Myrkkyinä käytetään tavallisimmin veren hyytymiseen vaikuttavia aineita, jotka surmaavat tuhoeläimen sisäiseen verenvuotoon viiveellä.
Tällöin esim. Kapitalistiteorian kannalta hyvin sopisi kuvaan että villieläimiin testataan tuholaismyrkkyjä. Se on edullista, ja valtio joka hyötyy tietysti maatalousteollisuudesta jota tämä kaikki auttaa, tekee parhaansa että virallinen raportti on mahdollisimman viaton. Ellei jopa puolijauhoinenkin..

PS. Kannattaa palata tämän tekstin pariin usein, sillä tarvittaessa päivitän tätä listausta.

PPS. Vielä loppuun pieni kevennys.

Ei kommentteja: