maanantai 3. tammikuuta 2011

Miksi se on tyhmää? (+ Uudenvuodenlupaukseni)Miksi siis se on tyhmää, että PETA:n ja muiden vastaavien vuotavasydämisten vappukulkueiden tytöt vilauttavat pitääkseen huolta eläinten oikeuksista?

Mieti vaikkapa nyt metsästäjää jonka tähtäimessä on viaton bambi, juuri sellainen mitä näet Disneyn piirretyissä?

Sitten hänen näkökenttäänsä tulee nuori nainen, jolla on poikkeuksellisen hyvä  kroppa, kauniit kasvot mutta sangen ilmeisesti huonohko pää noin muuten.

Tämä neiti sanoo:  Näytän sinulle tissit jos ammut tuon bambin.

Luultavasti puhuisimme sekunnin sadasosista kun bambi on paistina, ja tämä teko on palkittu vieläpä fertiilien imettimien, elikkäs tissien vilautuksella.


Siksi, se on tyhmää.


Minä ainakin lupaan, ikään kuin uudenvuodenlupauksena, täten syödä herkullisia lihajalosteita, etenkin jos se palkitaan moisilla vilautuksilla.

Nyt, minä tosin aion silloin edelleenkin suosia luomuvalintoja parhaani mukaan, ja pitää kiinni lihansyöjänä olemisesta, joka ei silti salli ylimääräisen kärsimyksen aiheuttamista eläimille. Vaan aion luonnollisestikin kannattaa Täydellisen Järjestelmän maatalouden uudistamisohjelmaa, joka ei ole lihansyöntiä vastaan, muttei myöskään puhtaasti rahanahneudesta johtuvat vääränlaisen eläiten kohtelunkaan puolesta.

Eikä muuten sitä kannattavien naisten nähdä syyllistyvän tälläisiin typeryyksiin josta oli puhe – he olisivat siihen liian fiksuja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän on muutenkin yleistä nais"logiikkaa". Naiset sanovat, etteivät he pidä väkivaltaisista, petollisista ja ilkeistä miehistä, no he palkitsevat kuitenkin juuri tällaiset miehet seksillä. Naiset sanovat pitävänsä kilteistä, rehdeistä ja mukavista miehistä, no he rankaisevat näitä miehiä pihtaamalla ja vittuilemalla. Näitä esimerkkejä naisten "logiikasta" löytyy kyllä pilvin pimein. Jotenkin mitä pitempään tätä maailmaa katselee niin sitä selkeämmin sitä alkaa tulla siihen lopputulokseen, että naiset todellakin ovat reilusti miehiä tyhmempiä ja lapsellisempia otuksia.

XeimA kirjoitti...

No juuri näinhän tuo on.

Miehet on pitänyt "sinipilleröidä", eli kastroida ja lobotoimoida olemaan naisille alistuvaisia, ja täten luopumaan oitis debaatista, ei väliä miten löysiä nainen laukookaan.

Kun taas "punainen pilleri" on juuri tuo mitä sinäkin olet huomannut, kun olet ruvennut katsomaan heitä objektiivisesti, ja todella kuuntelemaan miten päättömiä juttuja he laukovat (ja tekevät).