perjantai 20. elokuuta 2010

Viikonvaihteen Uutiskatsaus

Olisi jälleen tämän viikkoisen uutiskatsauksen aika.

Paketti on verrattaen tuhti, eikä syyttä sillä uutisviikko on ollut runsas ja monipuolinen.

Kuitenkin ennen kun menemme itse aiheisiin on sanottava, että todennäköisesti tämän katsauksen jälkeen uutiskatsaus-osio pitää pienen tauon, sillä allekirjoittaneella on myöskin tähän blogiin liittyviä projekteja jotka vievät aikaa. - Työn alla on useampi juttu, jopa juttusarja joten tämän viimeisteltyäni siirryn tekemään niitä. Kun ne on saatu kuosiin, palaa taas uutiskatsaus säännöllisen epäsäännölliseksi blogin sisällöksi. Pienoinen tauko syötteisiin voi tulla, mutta tämä mahdollistaa mitä parhaimmalla tavalla arkistojen selailun. Muista käydä siis säännöllisin väliajoin tarkistamassa tilanne. Kiitos.


***


Rekkamiesjupakka.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010081812208290_uu.shtml

Suomi on mielenkiintoinen sekoitus kyllä neuvostoliittolaista valtionelitismiä ja amerikkalaista porvarielitismiä. Virkamiestä ei saa vastuuseen, sillä se tarkoittaisi että päättäjät ovat tehneet virheen. Samoin, mitä isompi yritys sen enemmän saa anteeksi. Kansa on hajotettu ja hallittu siten, että sitten joku meistä tavallisista mikkihiiristä otetaan syntipukiksi. Se lynkataan ja jatketaan siitä mihin on jääty. Taistelutahto mikkihiirillä on sitä luokkaa että parempi toivoa ettei satu omalle kohdalle, ja olla ihan hiljaa ja koittaa miellyttää. "Näin ehkä minäkin olen jonain päivänä yksi näistä suurista, valituista ja kauniista".

Tässäkin tapauksessa unohdetaan että rekan eteen oli tullut ylikuormitettu ja alkoholilla lastattu auto - vieläpä kolmion takaa.

Miten moni muu oli saanut käsityksen että satatonnia painava rekka vain olisi huurruuttanut muina rekkoina auton ylitse ja that's it?

Kuitenkin rekkamiehet ovat duunareita siinä missä muutkin duunarit, ja ajallemme sopivalla tavalla heidänkin kohdallaan on keksitty kuinka ajaa heidät piippuun, kiertäen työlakeja, kapitalistisen ahneuden pelissä.

Eräs esimerkki on nämä työvoimanvuokrauslaitoksia. Niiden avulla on sitten jymäytetty ja kunnolla normaalia duunaria. Se on toimiva kuvio - mahdollisuus kiertää työvoimalakeja.

Toinen on "harjoittelijan" nimikkeellä kulkeva orjatyövoima.  13% kaikesta työvoimasta joka nyt on käytössä, on orjatyötä eli ilmaista. Se menee vain "harjoittelijan" nimikeellä.

Miten sinua voidaan pitää kuukausitolkulla harjoittelijana? Ymmärtäisin jos saisi normaalin palkan tai vähennetyn harjoittelun ajaksi,  mutta korkeintaan kuukauden ajan. Sitten olisi pakko ottaa töihin tai päästää vapaille markkinoille. Sillä jos työläinen kerran myy aikaansa ja antaa lisäarvonsa työnantajalle, on hänen etujensa vastaista pantata hänen aikaansa.

Sitten vielä yrittäjäriski on osattu siirtää myös duunarille; provisiopalkkaista hommaa tarjotaan runsaasti työvoimatoimistonkin sivustoilla.
Näin ollen firma saa voitot mitkä teet, mutta ei maksa käyttämästään ajastasi, vain hilut saamistaan voitoista!
Tätä vielä työkkäri tukee. Se "aktivoi." Niin, se aktivoi vitutuskäyrän sille tasolle, että veri purskahtaa molemmista korvista.

***

Vaaraton Possunuha ja Vaarallinen Rokote

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010081912210413_ul.shtml


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010081912205219_uu.shtml


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010082012216645_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010082012210598_uu.shtml

Muistan kuinka minua pidettiin melkein edesvastuuttomana kun sanoin että koko possuflunssa on suurta valhetta ja että rokotuksissakin on jotain mätää.  Olin jo hyvin varhaisessa vaiheessa sitä mieltä että koko possunuha on huijausta, tai ainakin äärimmäisen epäuskottava ilmiö. Massakontrolli on eräs ilmiö johon olen tutustunut opiskellessani sosiaalipsykologiaa. Eräs ongelma mikä ihmisillä on, on se että he uskovat määräntylaiseen evoluutioon, siihen humanistiseen evoluutioon joka sanoo että me olisimme jotenkin fiksumpia lähtökohtaisesti verrattuna edelliseen sukupolveen. Todellisuudessa jokaisen sukupolven pitää aloittaa jo yksilötasolta alusta - he voivat käyttää perintöä hyväkseen, mutta se ei tapahdu automaattisesti. Tämä on eräs Täydellisen Järjestelmän filosofian "doktriineista", joka tekee tästä liikkeestä "utopian ilman utopiaa".

Mutta takaisin asiaan. Sopivasti kun lama alkoi ravistella maailmaa, keksi bisneksen omistajat käyttää näitä massakontrollin aseita.

Pelko myy. Pelkäävä ihminen on tottelevaisempi, se haluaa lisää informaatiota mahdollisesta uhasta. Ja se maksaa siitä. Aluksi peloteltiin paskat housuun porukalta tekemällä normaalista A-influenssasta uusi musta surma. Nyt sitten tämä. Silloin kun tämä tuli viittasin siihen että aikoinaan kun eurooppalaiset saapuivat amerikan mantereelle, heiltä tarttunut normaali flunssa tappoi siellä intiaaneja. Onko sitten ihme jos heikkokuntoiset meksikaanot kuolevat johonkin tälläiseen? Sikanuhan "death toll" on kuitenkin peräti 0,02%. Monesti kyse on parantumisessa siinä että keho kyllä parantaa itsensä, jos sen vain antaa parantaa itsensä. Mutta mitäs nyt kun terveet ihmiset ovat antaneet myrkyttää itsensä?

Lisää matematiikka, numeroilla ja 1+1 = 2 tyylisillä laskutoimituksilla.

5/15 WHO:n suuresta pampusta kuuluu lääkefirman omistajiin. Niiden jotka myivät tämän hypen oheiskrääsää. En tiedä, huvittava sattuma?  Nämä 5 nauroivat koko matkan pankkiin. Heitä ei tainnut tämä lama paljoa kirpaista. Se oli helppo kuitenkin lietsoa massakontrollin avulla hyväksi bisnekseksi; vastuullisten valtioiden ja vallanpitäjien oli pakko reagoida tuohon hypetykseen ja ostaa miljoonia lääkkeitä, jotka todennäköisesti ovat vielä vaarallisempia kuin itse tauti! Valtioiden kanssa tehtiin erillissopimukset vastuuvapautuksista jälkioireiden ja komplikaatioiden suhteen.

WHO muutti esim. pandemialuokitustakin siinä samalla.
Todellakin, jos nyt kysyt että miksi WHO sanoi näin harmitonta nuhaa pandemiaksi, niin sieltä vastattaisi että emme ole koskaan väittäneet sen olevan tappavan vaarallinen - niin lukee uusituissa määritelmissä.

"Perinteisesti pandemiaksi on tulkittu tauti, joka leviää laajalle sekä aiheuttaa vakavaa sairautta ja runsaasti kuolemantapauksia. Pandemioita ovat olleet esimerkiksi musta surma ja espanjantauti.


Maailman terveysjärjestön tuore määritelmä on kuitenkin madaltanut pandemiakynnystä. WHO voi julistaa "kuudennen vaiheen" pandemian, jos virus on löytynyt vähintään kahdelta mantereelta eikä sen leviämistä maailmanlaajuiseksi voi enää estää." 


http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Terveysviranomaiset+arvostelevat+WHOn+pandemialuokitusta/1135257030771

- Myös WHO on sen jäsenten ja päättäjiensä summa.

Esitin aikoinani haasteen että pistetään normaali nuha saman huomiovalon alle ja arvostellaan se samoilla "luokituksilla". Pandemia on muuten todella helppoa saada aikaiseksi, tai suhteellisen helppoa. Se liittyy Supersolmuteoriaan jonka olen aiemmin esitellyt tässä blogissa. Esim. Yksi suuri lentokenttä, reilu 10 ihmistä jotka asuvat eri puolilla maailmaa ja heille helposti tarttuva tauti.

Itse tämä "pandemia" alkoi rokotefirma Baxterin "takapihalta", Meksikosta.
 Kyseinen firma oli saanut patentin rokotteelle jo kuukausia ennen kuin koko tautia edes tunnettiin.

"Meitä on kustu molempiin silmiin. Hirveällä paineella."

***

Sitten taas vanha aihe, eli täysin käsistä karannut rikollispolitiikka.

Ja mielenkiintoisella tavalla myöskin vastauutinen, johon tutustutaan tämän osion loppupuolella.

Maamme tuskin on Newsweekin ykkösenä ainakaan kansallisen turvallisuuden ja rikollisuuden hoitamisen vuoksi. Tai kyllähän rikollisuutta kirjaimellisesti täällä hoidetaan, silkkihansikain ja annetaan lusikalla lämmintä maitoa ettei vain rangaistus tunnu kirjaimellisesti rangaistukselta.

Tässä siis olisi itse uutinen:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010081712196823_uu.shtml
Mitä voin sanoa?

"Ja joka tuottaa lähimmäisellensä vamman, sille tehtäköön, niinkuin hänkin on tehnyt: ruhje ruhjeesta, silmä silmästä, hammas hampaasta; saman vamman, jonka hän on toiselle tuottanut, saakoon hän itsekin."

Vastaava lainsäädäntö olisi hyvä vaihtoehto valtiollisessa kurinpidossa.

Eräs argumentti oli että se ei toimi, että se tuplaisi väkivallan määrän.

Ensinäkin tämän "raamatullisen lakilogiikan" aikana ei ollut vankiloita: "Poista paha keskuudestasi". 
Että kyllä siinä jokin toimi. Silloin hallitsi kansallinen yhteiskuntajärjestelmä, jossa jokainen oli oma moraalinen toimijansa samalla kun kuului kansalliseen "kehoon".
Näin ollen "vapaat radikaalit" eli antisosiaalinen ja rikollinen aines olivat jotain jonka kanssa ei neuvoteltu.

Toiseksi mitä väliä sillä on jos väkivalta kaksinkertaistuu? On täysin eri asia kaksinkertaistuuko se kansaa vastaan, vaiko sen puolesta. Kyseessä on pikemminkin vähennyslaskutoimitus kuin yhteenlaskutoimitus. Pahaa ei lisätä, sitä vähennetään. 

Moniarvoinen suvaitsevaisuus ja kauniiden ihmisten myytti pitää siksi vähäisiä rangaistuksia, että heidän filosofian mukaan jos ei olisi lakeja ja valtioita kaikki olisivat kilttejä toisilleen. Näin ollen mitä lähemmäksi sitä ihannetta päästään, sitä paremmin sen pitäisi toimia.

Minä sanon että samalla se on ankaraa ylemmyydentuntoisuutta, ja ylimielisyyttä "yksisarvisen selässä ratsastamisen" lisäksi. He uskovat ettei kukaan voisi olla niin hyvä eettisesti kuin he, että kukaan ei voisi kyetä mahdollisesti korkeaan moraalin kuten he, joten he sallivat että muut tekevät asioita mitä he eivät milloinkaan sallisi itselleen! Se on äärimmäistä ylimielisyyttä ja alentuvaisuutta.

Mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa. On myönnettävä että on pahuutta ja pahoja ihmisiä. (Nämä ed. mainitut sanovat että on vain olosuhteita, mutta heidän puunsa tuottaakin tappavia hedelmiä) Varsinainen änkyräpsykojen määrä on 1%, 10-20% on sitten luonnevikaisia. 1% ei välttämättä edes peittele tekojaan koska ovat "edesvastuuttomia", mutta jälkimmäinen peittelee - sillä he tietävät kyllä mutteivat välitä. Jos siis heille on opetettava myötätunto seurausten kautta, ruhje ruhjeesta, niin se ei ole vain opettavaista - se on yhteiskunnan velvollisuus kansaa kohtaan. (Heikkoja autetaan, mutta tyhmiä opastetaan. ;)
- Muutoin hekin tottelevat vain omaa luontoaan.

Samaan aikaan toisaalla. On huomattavaa, että tässäkin tapauksessa on kyse korvausvaatimuksesta. Uhri voi valita kumman oikeustoimen hän ottaa korvauksekseen. Verirahan vaiko silmän silmästä. Tämä rangaistus on todellista tasa-arvoa.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010082012216593_ul.shtml

***

Alastomuutta Gay Pride:n PERHEtapahtumassa.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/99494-taas-kuohahti-%E2%80%9Dnaiset-ylaosattomissa-perhetapahtumassa%E2%80%9D

Tästä ilmiöstä on ollut ennenkin puhetta. Eli jälleen tyyppiesimerkki siitä miten jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Jos olet nainen ja olet vielä homokulkueessa voit näytellä tissejä, vaikka muuten et niin voisi tehdä. Kulkueessa oli lapsia, sen lisäksi että siellä oli "seksuaalista monimuotoisuutta". Tämä ei kuitenkaan ole mikään ongelma, se ei saa olla koska vain enemmistöön kuuluvat voivat loukata lapsen oikeuksia olla altistumatta "aikuisten jutuille". Homoadoptio onkin tämän perusteella varsin mielenkiintoinen juttu - minä ehdotan että lastensuojeluliitot siinä tapauksessa lisäävät kapasiteettiaan..vaikka turhaa se olisi koska seksuaaliset vähemmistöt ovat aina uhreja.

Eräs suurimpia ongelmia näiden äärisuvaitsevaisten maailmanparantajien laeissa on kompensaatio. Kyseessä ei ole tasa-arvo, vaan kompensaatio. Jos valkoiset heteromiehet olisi marssineet heteroseksuaalisuuden nimessä ja veressä, älästi, ja joku lapsi olisi nähnyt niin he olisi nyt istumassa poikkeuksellista 30 vuoden kuritushuonetuomiota. Mutta koska (seksuaaliset) vähemmistöt ovat aina uhreja, he eivät koskaan tee mitään väärin ja meidän täytyy suvaita koska me olemme syyllisiä mm. siihen että olemme heteroita

***

Viimeisenä uutisena, uutinen joka liittyy kiinteästi Täydellisen Järjestelmän Kapitalismin Korrektointi-ohjelmaan, joka sisältää luontoa kunnioittavan elementin. Todellakin, ihmisellä on valta vaikuttaa ympäristöönsä, luontoon, mutta hänellä pitää olla myöskin vastuu. Luomakunnan kruunulle on annettu valta vallita luontoa, mutta myös vaalia sitä. 

Miten Kapitalismin Korrektointi tähän sitten liittyy?  Koko juttuhan on siinä että kilpaillaan siitä mikä osa luontoa on saatu ajettua loppuun, ettei joku toinen paskiainen vain ehdi tekemään samoin ja kuorimaan kermoja päältä. Todellisuudessa me voisimme elää yltäkylläisyydessä, sillä meillä on loppumattomat varainnot, niin kauan kun osaamme kunnioittaa niitä ja pitää huolta että ne pääsevät uusiutumaan. Kapitalismin Korrektio on planeettamme kannalta, ei vain vaihtoehto vaan ainut mahdollinen ratkaisu. - Sosialismin esimerkki, Kiina, osoittaa että Kommunismi ei siihen kyennyt, sillä sekin edustaa ongelman ratkaisua sillä materialistisella mielellä joka ongelman alunperinkin loi.  

 

http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=201011485&c=mobile&rss=mob

Ei kommentteja: