torstai 20. huhtikuuta 2017

#Lukuviikko, 420, #Columbine, Hitlerin synttärit & tarjous


Kukapa olisi arvellut vaikkapa 100 vuotta sitten, että tämä päivämäärä sisältää melkoisen arvolatauksen, ja monelle aiheen juhlia tai olla juhlimatta (jostain syystä pilviveikot juhlistavat suurella innolla Hitlerin syntymäpäivää kuin myös Columbinen verilöylyä - kukapa olisi uskonut!).

Siispä mikäpä olisikaan parempi päivämäärä lyödä tarjoukset tiskiin, kuin tällä päivämäärällä. Unohtamatta tietenkään lukuviikkoa, joka on siis tämän viikon teemana, jolloin ideana on siis suositella luettavaa, minkä teemmekin myös tässä julkaisussa!

Otetaan ensiksi rättikaupan tarjous (saa sieltä tosin muutakin kuin vaatteita, katso ja näe itse).

Tuotenäytteitä ei ikävä kyllä ole tämän hetkisen kaupan teknologian ansiosta, mutta kauppaan itsensä klikkaaminen vie sekunnin, ja kaupassa viihtyminen juuri tarvitsemasi ajan.

Tässä siis tarjousinfo:

Tilaukselle ilmainen toimitus
Aikana: 20–23.4. 2017
Kuponkikoodilla: FS417
Kaupassa: XeimianDesign

Ja sitten vielä ne kirjasuositukset, mallilla 3 + 1 (niitä piti olla enemmän, mutta koska tutkimukset ovat kesken, mutu-tuntuman sijaan mennäänkin ns. varman päälle-linjalla - myöhemmin toki on mahdollista, että Fundamentti jatkaa suositusten tekemistä, joten pysy "kanavalla").

1, Gustav Le Bon: Joukkosielu

Tämä on eräs odotetuimpia, uudelleenjulkaistuja klassikoita.

Tämä on se kirja, jonka pohjalta Freud kasasi oman joukkopsykologisen oppinsa, ja joka epäilemättä on myöskin löytynyt "päivänsankarinkin" yöpöydältä. Tätä kirjaa voisi nimittää massakontrollin aseiden perusteokseksi, joka auttaa ymmärtämään miksi massoja on suhteellisen helppo kontrolloida, etenkin sen jälkeen kun ne on kerran saatu oikeaan tilaan ja tietoisuuteen.

Tarkempi selitys kirjasta ja sen sisällöstä, on tässä Sarastuslehden jutussa - mikä itsessäänkin on varsin mielenkiintoista luettavaa aiheesta.

2. Kirjapari:  Stéphane Courtois: Kommunismin musta kirja & Naomi Klein: Tuhokapitalismin nousu

Kirjapari? Pari siksi, että lukijan objektiivisuus säilyisi ja hän saisi tasapainoisen tiedotuksen. Näitä kahta voidaan pitää erittäin tutustumisen arvoisina kirjoina jokaiselle, jonka tulee nähdä ettei oikeisto tai vasemmisto kumpikaan ole muuta, kuin saman arvottoman kolikon kääntöpuolia, Nämä kirjat osoittavat, miten molemmat pohjimmiltaan internationalistiset ja elitistiset suuntaukset perustuvat pääoman ja vallan keskittymiseen, kansan enemmistön kustannuksella, täysin kansainvälisellä mittakaavalla. Joskus tämä vallan tavoittelu omaa äärimmäisen verisiä lopputuloksia, kuten kirjat osoittavat.

Etenkin tällä hetkellä Suomessa ollaan menty porukalla siihen halpaan, että ollaan ryhdytty valitsemaan kahdesta pahasta sitä vähemmän pahaa - pysyvänä ratkaisuna. Sellaisen tulee loppua.

3. Epäneutraali sukupuolikirja

Kyseinen teos on kirjoituskokoelma monilta johtavilta kirjoittajilta, tutuilta ja vähemmän tunnetuilta, joista jokainen tuo kortensa kekoon taistelussa feminististä massakontrollia ja mädätystä vastaan. Samalla tämän voi sanoa olevan eräänlainen maskulismin pikaopas.

Mikä parasta, tämä kirja on ilmainen, ja sen pohjalta Fundamenttikin on julkaissut pienoisen jutun - tämän saman jutun kautta kirja on ladattavissa ilmaiseksi. Kätevää? Yes sir!

Bonus: 

Haikeaa euforiaa - tämä on allekirjoittaneen itsensä kirjoittama kirja, ja siten olisi hullua olla tyrkyttämättä sitä tässä yhteydessä - lue paremmin tästä.

PS. Win-win-diilinä allekirjoittanut ehdottaa vielä näin kauniiksi lopuksi, että voit toki tilata Haikeaa euforiaa-kirjan, tai miksi ei muitakin listalla olleita kirjoja, lähikirjastoosi. Näin molemmat hyötyvät, niin kirjailija kuin sinä, sillä näin sinä saat lukea kirjan ilmaiseksi!

Lopuksi teemaan sopivaa, kaunista musiikkia. Kiitos.

Ei kommentteja: