maanantai 4. huhtikuuta 2016

Mitä On Shaming Language Naisia Kohtaan?

Tätä on slutshaming: Naisia vastaan hyökätään netissä ja näin se tapahtuu

Hesari toistaa feministien kukkua lähdekritiikittä


Fundamentti on toistuvasti osoittanut sen, miten argumenttien  loppuessa etenkin feministit pyrkivät koulukiusaajmaisesti häpäisemään vastapuolensa hiljaiseksi, mikä on suora vastine sille miten lastentarhalaisen tasolle jäänyt lihapää alkaa huitomaan nakkikioskilla nyrkeillä,  kun ei onnistunutkaan pistämään viatonta kohdettaan sanoilla matalaksi. Tai vain  jos hän turhatuu kun ei pysy mukana aikuismaisessa keskustelussa.

Ironia on siinä, että feministit itse vinkuvat siitä, miten ne ovatkin naiset joita pyritään häpäisemään!

Miten tämä asia nyt sitten tulee ymmärtää, onko tämä vain yksi monista feministien "ENTÄS NAISET!!!!!"-ulinoista, joista ei tarvitse välittää, vai onko taustalla totuuden siemen?

Tehdään tämä nyt kerralla selväksi: kun naisia "häpäistään" se tehdään oikeutetusti, koska sillä yksinkertaisesti nimetään dysfunktionaalista käyttäytymistä; siinä puhutaan vain ala-arvoisesta käytöksestä sen oikealla nimellä

Esim. feministit puhuvat ilmiöstä kuten "slut shaming", eli siitä miten lutkailevia naisia  kutsutaan lutkiksi, eikä hänestä käytetä heidän suosimaansa kiertoilmausta "seksuaalinen nainen".Tämähän on täysin epäloogista ja mielivaltaista, sillä nimitys lutka on itsessään negatiivinen nimitys, joka kuvaa negatiivista käytöstä, toisin sanoen feministit raivostuvat kun muut eivät suostu alistumaan heidän mielivaltaansa, ja kutsumaan "mustaa valkoiseksi".

Unohtamatta tietenkään sitä, että he ovat jo monilta osin tulleet ulos kaapista, ja nyt myös kutsuvat itse itseään tällä nimellä, mutta kieltävät sen toisilta!

He tekevät sen itse...
...eikä siinä edes lapset säästy
Tämän kaiken lisäksi tämä luo väärän dilemman, sillä jos feministit vetävät yhtäsuuruusmerkit lutkailun ja naisen seksuaalisuuden välille, he tällöin itse ovat vahvistaneet vastustamansa madonna vs. huora-kompleksin; voit olla ainoastaan joko seksuaalinen ja lutka, tai sitten frigidi ja pihtari, joka ei harrasta lainkaan seksiä - ei välimuotoja. (Välimuoto olisi monogamisessa suhteessa seksiä harrastava nainen, ja sitähän feministit eivät halua, sillä he yrittävät tuhota perheyksikön).

Emmekä tietenkään unohda, että millä nimellä naiset häpäisevät kilpasiskojaan? Miksi he valitsisivat tämän kyseisen nimityksen, jos he eivät tietäisi tarkalleen miten alennustilaa kuvaava se on?

PS. Eräs suosittu harhautus kyseisen, dysfunktionaalisen naisten käytöksen hyväksymiseksi on väitös, että "jos antaisitte naisten  lutkailla rauhassa, niin tekin saisitte". Ensinäkin se on lähtökohtaisesti jo shaming language, jolla yritetään vihjata että mies "ei saa" (minkä tarkoituksena taas on saada miehet asettamaan nainen jalustalle,  jolloin miehen arvo riippuu siitä, hyväksyykö nainen hänet sänkyynsä) toiseksi se ei vain pidä paikkaansa, koska naiset ovat hypergamisia, johtaa se siihen että 20-1% miehistä on niitä jotka hyötyvät tästä naisten harjoittamasta kapitalismin muodosta, jossa rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät entisestään.
PPS. Lue myös seuraava:  Creep shaming pitää saada loppumaan

Ei kommentteja: