torstai 3. maaliskuuta 2016

Tinder, Hypergamia ja Suosituimmat Miesten Ammatit (tutkimustulos)

Tämän kertaisena tutkimuksen kohteena olivat naisten hypergamiset ja pinnalliset pariutumistottumukset, jotka kumoavat 100% feministien valheet siitä, että nainen "vapautuessaan" olisi myöskin suotuisana sivutuotteena luopunut lieveilmiöistä kuten hypergamia.

Homma meni itse asiassa täysin päinvastoin - mikä paljasti todellisen syyn "patriarkaalisille", sovituille avioliitoille; ne tulivat välttämättömyyden pakosta, sillä naisen valinta ei yksinkertaisesti voi toimia, vaan tuhoaa joskus naisen, joskus yhteisön, ja joskus taas molemmat. (Naisten tyytyväisyys asiaan on myös tullut selväksi, sillä avioliitot eivät juurikaan toimi aikana, kun niistä on pistetty vastaamaan se valitseva sukupuoli - mikä on aika paradoksaalista, kun pysähtyy ja miettii asiaa).Vaan, nyt asiaan.

Tinder siis julkaisi tulokset, joista selviää että mitkä ammattiryhmät ovat kaikkein suosituimpia naisten valitessa miestä:


Tulokset olivat niin ennalta-arvattavat, että ne olivat jopa jollain tapaa koomiset (jokainenhan tietää jo sen Fundamentistakin tutun "nainen voi olla oma itsensä, mutta miehen on oltava vähintään lentokapteeni"-vitsin). 

Miesten top 10-listaus näyttää siis seuraavalta:
  1. Lentäjä, 
  2. Perustaja/yrittäjä
  3. Palomies
  4. Lääkäri
  5. TV- ja radiopersoona 
  6. Opettaja
  7. Insinööri 
  8. Malli 
  9. Ensihoitaja 
  10. Yliopisto-opiskelija
Allekirjoittanut ei sano, että naiset olisivat kroonisia kullankaivajia, mutta Tinder sanoo että työ- ja koulutustietojen lisääminen tuo palvelussa enemmän osumia, mikä taas on "outo sattuma" kun katsoo tuota, "miesten ammattien top 10-listausta".

Jokainen saa tehdä asiasta johtopäätöksensä.

Fundamentin johtopäätöksenä on ollut jo pitkään se, että moderni nainen ei nai primääristi miestä, vaan tämän rahaa, ulkonäköä ja statusta - miehen tehtävänä onkin toimia eräänlaisena status-symbolina naiselle, ja puuttuvana palapelin palana naisen itselleen rakentamassa elämässä, joka voi olla - kiitos feministipropagandan - "ihan mitä vain nainen haluaa sen olevan".

Ja hypergamian lakien vuoksi, tämän miehen on totta kai oltava aina naista tasokkaampi. Nimittäin, femismin myrkyttämät naiset pitävät miestä, joka ei kelpaa hypergamisen rooliodotuksen täyttäjäksi "luuserina", ihan kuten he pitävät naista joka epäonnistuu hypergamiassa, myöskin sellaisena. Vain silmittömin ja häikälemättömin riistäjä ja hyväksikäyttäjä voi katsoa onnistuneensa elämässä, itsenäisenä vapaana naisena (tosin, kiitos feminismin uhriutumis-strategian, voi nainen myös uhriutua tuon pohjalta, ja syyttää miehiä siitä kun ei ole kelvannut, ja näin ollen voittaa vielä sijoituksen uhriutusmisolympialaisissa- tämä on modernin naiseuden hopeasijoitus, siinä missä onnistuunut hypergamia on kultasijoitus).PS. Lue myös aiempi - erääksi vuoden suosituimmaksi tekstisti noussut Tinder-tutkimus, jonka alkuperäinen sivusto tosin on jo poistunut bittiavaruuteen (tutkimus oli siinä määrin kontroversaali ja poliittisesti epäkorrekti, että tutkimuksen tekijä ja sivuston pitäjä sai jopa tappouhkauksia!):


Lyhyenä yhteenvetona mainittakoon, että kyseinen testi paljasti sen, että miehen ollessa kyllin hyvännäköinen, hänellä ei vain käynyt flaksi, vaan hän sai myöskin menemään yhtä sun toista hävytöntä läpi ja naiset olivat innoissaan.

Vaan kuten sanottua, niin miehethän ne esineellistäjiä tässä ovat, kysy vaikka feministeiltä. 

Ei kommentteja: