torstai 21. toukokuuta 2015

Wanhojen Naisten Seksimyyttejä

Yleinen käsitys, etenkin feministisissä ja muissa luonnonvastaisissa piireissä on, että naiset paranevat vanhetessaan, ainakin mitä tulee heidän seksuaalisuuteensa.

Asiaa voisi katsoa seksuaalisen markkina-arvoteorian kannalta myös siten, että koska naisten markkina-arvo laskee, ei heillä ole enää paljon vaihtoehtoja mitä tulee ronkeloimiseen.

Alkuperäinen myytti kuitenkin liittyy enempikin hormonaaliseen kehitykseen, jonka mukaan siis nainen on "kypsä" seksuaalisesti, silloin kun hänen munasarjansa ovat loppusuoralla.

Se kieltämättä kuulostaa "vähän" hassulta.

Ottakaamme siis avuksemme tiede, tuo jokaisen feministin kauhu.

Ensimmäisenä me kumoamme myytin jonka mukaan hormonit olisivat ne jotka päättävät sen, milloin saavutat seksuaalisen huippusi - tämä siis tohtori Marc Goldstein:in mukaan (Cornell University)

Entä mikä sitten on kyseessä?

Yksinkertaisesti kyseessä on periaate: harjoitus tekee mestarin.

The Myths and Facts Behind Women’s Sexual Peak

Nainen joka on "juossut juoksujaan" eikä ole ollut niin tarkka tavarastaan, on samanlainen myöskin näiden juoksujen juoksemisen jälkeen. Näin ollen ajatus "rauhoittuneesta ja järkiinsä tulleesta" naisesta ei suinkaan pidä paikkaansa,vaan kyseeessä on MA:n putoamisen vuoksi tapahtuva hetkellisesti rauhoittuminen.Tästä pääsemme siihen vanhaan ja jo tuttuun tutkimukseen joka vahvistaa ns. "huora ja madonna-kompleksin" olevan pikemminkin intuitiivista varovaisuutta ja suoranaista loogisuutta miehiltä, eikä mikään kompleksi.

Koska tiede sanoo niin
Ja mitä tulee naisen joukkosieluisuuteen, oli kyseessä sitten se, kuinka se johtaa ilmiöön nimeltä "esivalinta" (nainen haluaa miestä enemmän, jos mies on suosittu tai vain varattu) tai ketjureaktioon naisyhteisöjen avioeroissa, on syytä tietää miten ulottuu se jopa niin  pitkälle, että myös naisen seksuaalisuuteen vaikuttaa ryhmäpaine. Ei siis ole sattumaa, että Sinkkuelämää-elämäntapa on nähtävissä niin televisiossa kuin  myös sen ulkopuolella, "modernin itsenäisen naisen" valinnoissa ja elämäntavassa. Näin ollen voidaan nähdä selvät jäljet sylttytehtaalle; subversiota edistävä feminismi pyrkii valkopesemään lutkista "seksuaalisia naisia" ja kieltämään heistä puhumisen, heidän oikeilla nimillä, siinä missä taas päinvastainen ja yhteiskuntaa reguloiva ja koossapitävä, hyväksi havaittu  käytäntö nähdään pahana "patriarkaattina".

Nämä hyödylliset idiootit ovat oman vapautensa vangitsemia, ja omasta parhaastaan tietämättömiä elukoita.


Ei kommentteja: