maanantai 16. helmikuuta 2015

VAROITUS: Sisältää Islamilaista Suvakkipornoa!

ISIS hits morality rock bottom - threatens to burn children alive in a cage 

Yllä oleva, suvaitsevaistoa kiihottava uutinen ei ole sinänsä "uutinen", koska se ei tule uutisena.

Samalla suunniltaan kiihotuneet suvakit ovat siinä pisteessä, että pian suuri suvaitsevaisuusorgami on tuloillaan, sillä kuten tiedämme, mitä pahempia ovat eturyhmien ja suvaittavien rikokset ihmiskuntaa kohtaan, sen suurempi on oleva suvaitsevaisuuden määrä. Ja ai että kuinka se tekeekin höpöä!

On aika taas nostaa esille viime vuoden viimeisiin teksteihin kuuluva ennustus (lue myös aiempi vuoden 2015 havainto asiasta):
Tämä ei ole allekirjoittaneen mielipide, vaan tämä on jotain mikä on myös muidenkin tahojen havaitsemaa - emme enää pysty sanomaan, mistä suvaitsevaisto alkaa ja mihin islam loppuu:
Tästä syystä, Suomen kansakunta joutuu käymään kahden rintaman sotaa. 

Ongelmana ei ole yksin passiivisen jihadin muuttuminen aktiiviseksi, jolloin passiivisen jihadin tänne tuoma aines tekee mitä teokraattinen keskushallinto sanoo, vaan ongelmana on myöskin nämä oman kansakuntamme petturit. 

Eikä pidä luulla, että tämä olisi Suomen ongelma, sillä tämä kyseinen, jo havaittu suunnitelma on päivä päivältä yhä vähemmän mikään salaliittoteoria, tai kuten suvakit siihen suhtautuu "rasistien hourimista ja kiihotusta", vaan peittelemätöntä sotaa jonka aggressoijat ilmaiset täysin selvin sanoin.
Tästä syystä, voimme vain todeta, että se on tapahtumassa, ja voimme käydä informaatiosotaa, tehden selväksi sen mitä kansalta pimitetään. 

Tämä on asia, joka tulisi muistaa myöskin tulevissa vaaleissa - terroristien apulaisia ei tule tukea.

Itse asiassa, niiden kohdalla kyse ei ole mistä tahansa epäsuorasta yhteistyöstä, vaan jopa samalle puolelle asettumisesta. Myös paholainen rakastaa kaltaistaan, ja niin myös totalitaristinen aines sekoittuu keskenään, vai mitä sanot seuraavasta uutisesta - islamofobian tutkija, lähti taistelemaan Isisin riveihin - järjestön joka uhkaa polttaa lapsia elävältä:

Joku voi kutsua sitä karmaksi

Lopuksi vielä kiintoisa pointti ja kertaus. Kamikaze-kulttuuri ja opetus on nyt Isisin myötä tosiasia. Brittien erikoisjoukoille annetaan lohduton ohje: jättäkää viimeinen luoti itsellenne. 

Mikä tässä on suurimpana ongelma, sen lisäksi ettei tuo käsky ole kovinkaan mieltä ylentävä, on se sama ongelma, mihin törmäämme sekulaarissa, ja arvovapaassa/&moniarvoinen (nihilistisessä) yhteiskunnassa, missä ei ole tai saa olla mitään syvempää merkitystä tai hengellistä korkeutta missään asiassa. Se on uskonnollinen vakaumus, mikä on tehnyt islamista poikkeuksellisen tehokkaan, vieläpä kun se on yhdistetty islamille ominaiseen, klassiseen miekkalähetykseen. Aivan kuten se oli hengellinen substanssi ja uskonnollinen vakaumus, mikä myös takasi krisitylle euroopalle sen korkeamman voiman vastustaa muslimeja, aikana jolloin heistä (muslimeista - he sen aloittivat) johtuvat ristiretket olivat tosiasia. Nyt tätä hengen paloa ja ylevää luottamusta, ei enää juurikaan ole, on vain individualistinen nihilismi, mitä esiintyy lähinnä terminaalivaiheen sivilisaatioissa. Ja jos vielä riisutaan pois rakkaus omaan kansaan ja isänmaahansa, näyttävät asiat todella pahoilta. Sattumoisin, tuo kansallisen uskon ja hengellisen ytimen poistaminen on eräs tyypillisimpia subversioprosessin, kansaa heikentäviä myrkkypistoksia. Massakontrollin aseita.


Tunne vihollisesi

Ei kommentteja: