torstai 12. helmikuuta 2015

Sukupuolten Sota Leviää: Tinder-Koe Joka Punapilleröittää Sinut Varmasti

VAROITUS: Se mitä tulet lukemaan tästä eteenpäin, tapahtuu omalla vastuullasi, eikä Fundamentti vastaa maailmankuvan kaatumisesta, tai verisuonen katkeamisesta päässäsi.

Myöskin Tinderissä sukupuolten sodan ovat aloittaneet naiset.

Pitää tosin sanoa, että tämä on epäilemättä eräs vaativimpia ja eniten etuoikeutusta kysyviä deittailualustoja mitä on koskaan kehitetty. Asian ovat huomanneet muutkin.

Miten taas naiset alkoivat siellä nullikoida, oli siinä että he alkoivat käyttämään jälleen kerran väärin seksuaalista valtaansa, ja näin ollen he rupesivat käyttämään sitä eräänlaisena "itsetuntoboosterinaan", mikä meinasi sitä, että moni mies joutui varautumaan siihen, että heidän aikaansa tuhlattiin ja tunteilla leikittiin.

Jotta tämä ei olisi vielä tarpeeksi, ollaan laitettu myöskin pystyyn sivustoja, joilla sitten otetaan raflaavia kuvakaapauksia miehistä, joilla on kilahtanut kiinni tai jotka sitten muuten vain edustavat miestyyppiä "jännämies" - myöhemmin tässä tekstissä selviää, että mistä johtuu heidän valitsemansa lähestymistapa. 

Tässä esimerkiksi sivusto nimeltä Bye Felipe - joka on ihan sitä itseään.

Mutta miesten vastaisku on myöskin tosiasia.

Se sai alkunsa sosiaalisesta kokeesta.

Kyseinen koe, on maksimaalinen punainen pilleri, joka täten vahvistaa naisten tuplastandardit, jotka on sidottu suoraan katalaan ja pinnalliseen hypergamian periaatteeseen.

Kaikki puheet miehen persoonallisuudesta, käytöksestä, ynnä muusta sellaisesta menevät romukoppaan.

Koe löytyy blogista nimeltä "Tinder Rage", jonka jokainen voi tarkistaa omalla vastuullaan.

Tälläinen skandaalipaljastus naisten pariutumistottumuksista, ja tehopyhyydestä mitä tulee "uhriutumiseen tinder-creepyjen toimesta" kun menee tämän myötä sarjaan: paljastuneet bluffit.

Katso blogi tästä: 

Tinder Rage - Attractiveness Experiments

Kokeen vastaanotto oli tuttu, sillä siinä missä Ester Vilar sai aikoinaan 70 luvulla ilmestyneestä kirjastaan tappouhkauksia vielä 2000-luvullakin, sai myös blogin ja kokeen tekijä niitä blongisa vuoksi.

Eräs siitä herännyt, ja isompi keskustelu aiheen tiimoilta löytyy täältä.

Katkelma keskustelusta paljastaa, että "naisvihan" alkuperä on tuttua sylttytehdaskamaa - se on naisista lähtöisin, heidän provosoimaa ja ylläpitämää.

It's true. Two weeks ago, one of my neighbors left me a note on my door with her number on it. She had been living with another man for a few months, but apparently they recently broke up.

I was disgusted she'd jump on another guy's cock so fast; perhaps it was a way to "get back" at this guy she'd been living with. Either way I could tell she was an entitled whore.

I invited her over for a movie, and told her to take off her clothes about 10 minutes into it (it was Phantom Menace kek). I then laughed and said she should lose weight and improve her personality, and told

her to get out of my apartment. "You think you're good enough for me?" I asked while laughing. She burst into tears and ran out.

She moved out a few days later.

I fucking hate women.
Tälläinen punapilleröinti on omiaan saamaan miehet näkemään asian todellisen laidan. Tällöin he alkavat toimia, kuten mainitut jännämiehet, jotka palkitaan seksillä siitä miten he käytäytyvät, siinä missä kiltit ja mukavat miehet istutetaan emotionaaliseksi tampooneiksi kaverialueelle - jota voitaisi verrata nyrkkeilytermein "naisen nurkkaukseksi", josta käsin nainen käy hakemassa puhtia, että jaksaa olla jännämiehen piestävänä - henkisesti ja fyysisesti. 

Näin myös puheet naisten seksuaalisesta siveydestä, kuin myös feministien puheet raiskauksista ynnä muusta "seksuaalisesta häirinnästä jota naisten on jatkuvasti kärsittävä", voidaan unohtaa. Samoin naisten puheet kuten "tykkään herrasmiehistä, joilla on hyvä persoonallisuus" (testissä tarkoituksella oltiin vedetty touhu niin läskiksi kuin mahdollista, mikä kumosi tuon).

Huomattavaa olikin, että tässä Tinder rage-testissä lähestymistapa oli vähintään yhtä törkeä, kuin mitä se oli ollut näillä kauhistelusivustoilla, mutta täysin päinvastaisilla lopputuloksilla. Voisi jopa kysyä, että oliko näiden paljastussivustojen kohdalla näytetty edes keskustelua loppuun saakka, vai oliko siinä näytetty vain se osa keskustelusta, joka edelsi esim. numerojen vaihtoa, tai sopimusta seksistä?

Summa summarum

Punaisen pillerin sanoma naisen hypergamiasta ja tuplastandardeista, sekä miesten hallitsemisesta ja manipuloinnista voidaan nostaa nyt pöydälle, kuin kissa ikään.

Testi varmisti, että se klassinen punaisen pillerin määrittelemä "pinnallinen kolmikko", mikä johtaa seksiin ja pariutumiseen naisen kanssa, on edelleenkin (raha, status ja) ulkonäkö.

Mitä tuli taas modernin, itsenäisen naisen siveyteen ja itsekunnioitukseen, taisi tämä tinder-kokeen lopputulos olla ihan odotettavissa muutenkin:

5 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Niinpä niin. Minusta on nyt näiden parin sinkkuvuoden aikana alkanut tulla pahemman sortin MGTOW (men going their own way). Naisten satunnaiset iskuyritykset aiheuttavat minussa reaktion: Kuvitteletko ihan vakavissasi, että minulla on aikaa tai halua yrittää täyttää loputonta vaatimuslistaasi? Et kai vakavissasi kuvittele olevasi sen arvoinen?

XeimA kirjoitti...

Niin tuttua, niin tuttua.

Tuo nimitys "punainen pilleri" onkin melkoisen hyvä, sillä se kuvaa sitä kun kulissit menevät alas, melko säälittä. Sen sivuoireet tosin voivat näkyä esim. vitutuksena, mutta toisaalta myös sen ymmärtämisenä, ettei todellisuudessa ole menettänyt paljoakaan.

Huomattavaa onkin, että naiset ovat kauhuissaan siitä, että heidän sinisen pillerin nostattamat savuverhot hälvenisivät. Sillä KT-miesten reservi jos lähtee, niin naisista yhä useampi jakaa saman kohtalon kuin AT-miehet. Ja sehän ei sovi!

XeimA kirjoitti...

- Itse olen ollut muuten myös MGTOW:n kannalla, tosin siten, että olen jättänyt tuon naisten ostoslistojen ynnä muiden pelleilyjen vakavissaan ottamisen pois. Kelpasi se tai ei.

Anonyymi kirjoitti...

Kunnon miesten vetäytyminen parisuhdemarkkinoilta koskettaa eniten niitä naisia, joita ei pelimiehet kiinnosta, eikä esimerkiksi tuolla Tinder-sivulla esiteltyjä järjen jättiläisiä.

Sitä vakavaa parisuhdetta hakiessa, missä mennään naimisiin ja hankitaan lapsia, miehet ovat itse asiassa yhtä vaativia kuin naiset. Naisten isommat vaatimukset koskevat vain satunnaissuhteita ja suhteita, jotka pohjautuvat pelkälle seksille.

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä minäkin antaisin noin hyvännäköisen miehen koskettaa tissejäni :)