keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Pedon Merkki 666 - Tarkista Nyt Uudet, Vuotaneet Sirutusaikataulut!

All European newborn Babies will be Microchipped from December 2016Lyhyesti: Kaikki eurooppalaiset vastasyntyneet eurooppalaiset lapset tullaan merkitsemään mikrosirulla joulukuusta 2016 eteenpäin.

NBC:n uutisten mukaan puolestaan kaikki amerikkalaiset sirutetaan 2017 vuoteen mennessä. Amerikassa tämä Järjestelmä 666:den eteneminen on monissa osavaltioissa pyritty estämään (kuten Virgianissa) lakisäädöksillä, jotka tätä estävät.

Me Suomessa, jotka olemme osana eurooppaa, taas olemme lähes päinvastaisessa tilanteessa; itsenäisyytemme on vaihtunut EU:n päätäntävallan alaisuuteen, joten me vikisemme ja muut vievät.Tässä prosessissa esim. Suomeen pesityneet kansainvälisen kapitalistin lobbarit ja internationalistit tekevät kaikkensa, jotta tämä tapahtuu - he saavat siitä henkilökohtaista voittoa, kun taas suurempi taho saa ultimaattisen voittonsa. (Eikö se ole kapitalismin ja massakontrollin huipentuma, että rahavalta päivittyy nyt niin, että ihmisestä tulee osa rahaa, kun valuuttasiru jolla myös hänen jokaista liikettä valvotaan asetetaan osaksi häntä?).


Ei kommentteja: