tiistai 21. lokakuuta 2014

Uutisia Kapitalismin Maailmasta (yritä tuntea olosi turvalliseksi)

Rikkaiden ylivalta kiihtyy: 1 % ihmisistä omistaa 48 % omaisuudesta

Maailmassa jossa raha ja status on ahneimmilla ja pahimmilla yksilöillä - mikä olisi pahinta mitä voisi tapahtua?

Maailmassa missä sama käsi antaa ja riistää (kiskoo korkoa).

Kuinka luoda bisnes ilman osaamista tai pääomaa?


Maailmassa jossa samat tahot jotka "auttavat" syrjäytyneitä, syrjäyttävät nämä itse ja käärivät heidän entistä röyhkeämmän riistämisen avulla entistä suuremmat voitot taskuihinsa. (Joten odottakaa vain kun 9€ päiväpalkasta tulee uusi palkkastandardi joka koskee normaalia työläistä - vuokra- ja "harjoittelu"työ eivät ole mitään muuta kuin laskemoituja keinoja työlakien kiertämiseksi ja voiton häikäilemättömäksi tavoitteluksi). 


Maailmassa missä lääkärit ovat huoria ja potilaat bisnestä; parantaminen kannattamattomampaa kuin oireen hoitaminen. (Eutanasian uusi tuleminen näkyy siinä, että Belgiassa haetaan jo lakeja jotta voitaisi mahdollistaa niin vankien kuin masentuneiden eutanasia - tuo keskieurooppalainen, Akton T4-perinne, Kun taas Hollannissa jo nyt yksi viidestä armomurhataan ilman lupaa).
Se on sama maailma, missä potilaita tapetaan, jotta uusien uhrien rahat voitaisi kotouttaa pohjattomaan kitaan.

- Lääkäri on paras esimerkki nhilistisen kapitalismin onnettomuudesta, sillä silloin kun joku hakeutuu tuolle alalle korkean palkan ja statuksen ajamana, on hän tällöin täydellisesti eri motiivilla mukana siinä, kuin hän, joka haluaa lääkäriksi siksi, jotta voisi vastata parantajan kutsumukseensa. (Hyvinvointivaltiota tosin on kiittäminen siitä, että tämä asetelma voidaan kyseenalaistaa; tällöinkin tosin yhteiskunta rahoittaa heidän sijoituksen, jotka vievät sen yksityisen palvelukseen.).

Sitten vielä bonuksena: Yksilösarja!

Björn Wahlroos rysän päältä kiinni: ”Rahastaa hyväuskoisia”

Nallestahan ei pitkään aikaan olla kuultu, mutta nyt voidaan sanoa, että hän jäi siitä kiinni, mistä Kokoomuskin jää joka vaalien jälkeen. 

Mistä tässä on kysymys, on siis siitä, että kapitalistin ja heidän lobbariensa yleisin mainoskikka on myydä mielikuva siitä että "oi sinä tavallinen rahvas duunari, äänestä meitä, niin sinä voit kuulua joukkeemme ja tulla yhdeksi meistä".

Kuin käärme, joka paratiisissa vietteli kielletyn hedelmän avulla. 

Kuitenkin, molemmissa tapauksissa se mitä tapahtuu, on vain yksinkertaisesti karkotus paratiisista. 

Kapitalismi on pohjimmiltaan pyramidihuijaus.

Ja mitä tuosta puolueesta tuli mieleen, niin emme tokikaan voi sivuuttaa seuraavaa porvarillista voimahahmoa, joka propagandapäällikkönä osoittaa että heikomman aineksen kanssa toimiessa ei pelkkä rakenteellinen väkivalta, syrjintä ja muu vastaava eksterminointi ole mitään, jos ei käy sanoista tekoihin. Jukka Romppainen on kunnostautunut seuraavalla tavalla:

 Liekö tekoon ajanut mummon käyttämä punertava väri joka herättää "smells like communism to me!"-primitiivireaktioita, sitä en tiedä, mutta voin vain todeta: Lahtari on aina lahtari, ja teot puhuvat sanoja kovempaa. Äärioikeistolainen yli-ihmiskultti elää, ja voi hyvin muuallakin kuin blogosfäärissä.Jätän vielä tämän marinoitumaan Aksel Sandemosen osuvaan tokaisuun, joka tulee julki kuin profetaalinen julistus, joka on nyt toteutunut jokaisen todistajan edessä:

“Minä annoin arvoa kaikille kapinoitsijoille, mutta minusta oli vähän halpaa tehdä kapina vanhoja eukkoja ja köyhäinhoitolaisia vastaan, jotka jo etukäteen oli lyöty maahan. Lassalle, jonka nimeksi myöhemmin tuli Lasi-Kalle, koska tuomarin hänelle antama nimi oli liian merkillinen, varoi aina tekemästä vallankumousta sellaisia vastaan, jotka merkitsivät jotain tai pystyisivät antamaan hänelle selkään. Oli hauskempaa lyödä hampaat kurkkuun vapisevahuulisilta vanhuksilta.”

Ei kommentteja: