torstai 26. kesäkuuta 2014

"Raiskaus ja Prostituutio Ovat Hirveitä Asioita, Paitsi Jos..."

Paitsi jos ne toteuttaa "komea rikollinen, jonka täytyy olla myös väärinymmärretty, näkemyksellinen nero, sillä miehellä on sentään tatuoituna kyynel silmäkulmaan" (ko. tatuointi yleensä merkitsee sitä, että henkilö on tehnyt henkirikoksen - hyvin te naiset vedätte!).

Nämä on taas niitä kertoja, kun totta puhuen vituttaa saada (taas kerran) todiste väitteilleen, ja huomata olleensa oikeassa modernin naisen toivottomasta rappiotilasta.

Eikä siinä mitään, vaikkakin allekirjoittaneen kiinnostus naista kohtaan menee oitis pakkaselle jos hän paljastaa olevansa psykopaattibändäri, niin on kyllähän se nyt vituttaa jos joku nilkki on vaikkapa murtautumassa autooni saadakseen kriminaliteetin tuomaa rispektiä, ja tietysti peffaa enemmän kuin jaksaa astua (enkä minä totta puhuen innostu myöskään raiskaus- pahoinpitely- saati murhauutisista).

Todellakin, tämä on taas kerran osoitus siitä, miten feministien opettama, täysin kritiikistä vapaa naisellisuus tuottaa yhteiskunnassa onnettomuutta.

Naisella on kaikkina aikoina ollut seksuaalinen valta, ja nyt kun se on vapautettu lopullisesti, on seurauksena juuri tämä mitä kuvakaapaukset paljastavat.

Kunnioitus ja seksiä (puhumattakaan pariutumista) eivät saa he, jotka tekevät kaikessa hiljaisuudessa työtä ihmiskunnan edun eteen, vaan he jotka sitä parhaansa mukaan tuhoavat - he ovat samanlaisia itsekkäitä tyranneja kuin nämä vain alapäällään ajattelevat naiset.

Aikana kun pariutuminen oli tasaista, oli ihanteena mies jolla oli kunnia hallussa - tältä ajalta on peräisin fraasi, jonka mukaan naiset haluavat herrasmiehiä.

Mutta nyt, rappioaikana me joudumme todistamaan sitä, miten naisten määrittelemä "criminal douchebag & bitchy slut"-kulttuuri on korvannut lähes kokonaan "lady and gentleman"-(pariutumis)kulttuurin.

Mitä tekee feminismi?

Vaatiiko se että naiset ryhdistäytyvät ja myös tutustuvat käsitteeseen yhteiskunta, kausaliteetti ja vastuu?

Vai lähtevätkö he etsimään syytä heidän lempisalaliittoteoriasta ja tekosyystä nimeltä patriarkaatti, vai kenties pyrkivätkö he vaikenemaan asian kuoliaaksi?

Tiedän, kysymys oli retorinen.

Ja mitä otsikkoon tulee, niin engelskaa vähän vähemmän puhuville tiedoksi että tämä "komistus" jonka nämä naiset haluaisivat raiskaajakseen (kirjaimellisesti!), on tullut tunnetuksi myös ihmiskaupasta, eli prostituutiosta.

Jos siis jotain ironista pitää hakea, on se se, että naiset itse nollaavat feminismin ja sen "taistelukohteet" 100%.
Ei kommentteja: