torstai 8. toukokuuta 2014

Uusi Tutkimus: Noin Puolet Raiskatuista Onkin Miehiä

When Men Are Raped


Mutta koska feminismi, naisten uhripääoma ja "vain miehet ovat raiskaajia", me tietenkään emme kiinnitä  tähän asiaan sen suurempaa huomiota, vaan jatkamme yhä feminatsien johtamaa, vain naisia koskevaa raiskauskäsitteen laajentamista, jolloin kaikki seksuaalinen häirintä on raiskaamista, puhumattakaan siitä, että kaikki on seksuaalista häirintää. (Eräiden feministien mukaan myös normaali yhdyntä, jos se tapahtuu miehen ja naisen välillä on raiskaus - ja nainen puolestaan "uhri joka ei tiedä mikä hänelle on parhaaksi"). Esim. Ruotsissa nainen voi yhden yön juttua katuessaan sanoa harjoittamaansa aktia raiskaukseksi, ja näin muuttua lutkasta uhriksi.

Osoituksena feministisen agendan mukaisesti massakontrolloidusta yhteiskunnasta, on juurikin se suuri kieltämisen tila ja tarve tukahduttaa vastarinta, asettelemalla kuin hädän edellä entistä hullumpia ja sortavimpia lakeja suojelemaan tätä tyranniaa, joka näennäisen vapaassa länsimaailmassa vallitsee (esim. Ruotsissa tullaan kieltämään loppuvuodesta maahamuuton kritiikki, aivan kuten mokuttavien politiikkojenkin kritiikki - ja tätä aiemmin on jo pyöritelty mahdollisuutta EU:ssa "naisvihan" kieltämisestä. Mutta kuten hyvin tiedämme, on "naisviha" koodisana kaielle sille toiminnalle, joka ei kumarra naisten ylivaltaa ja misandriaa, jota feminismi ajaa).

Vaan, samalla kun tietoisuus miesten ihmisoikeuksista kasvaa, alkavat myös tuplastandardit paljastua ja saada kyytiä. Samoin, kuten nyt voi nähdä, tehdään myös uusia ja objektiivisempia tutkimuksia.

Myös miehiä sortaneiden massakontrollin aseiden, kuten häpeän ja "miehen velvollisuus on olla uhri joka ei valita" kuristusote uhreistaan on lipeämässä. Niinpä pahojen ohjelmointien kaatuessa rupeaa samalla vaietut kriittisen naistutkimuksen tulokset, ja miesten kärsimykset, tulemaan kirkkaaseen ja kiistämättömäön totuuden valoon. 

Suomennettu lainaus tähän linkatusta tutkimustuloksesta ja uutisoinnista tiivistää erinomaisesti tämän:

"Jos miehen erektio on merkkinä miehen suostumuksesta seksiin, niin miettikää minkälainen olisi reaktio, jos samaa väitettäisi naisista?"Nyt, kun vielä tämän pälle tarkastelemme tilastoja, on vain kysyttävä, että miten tässä asiassa voidaan olla niin räikeän puolueellisia?

Esim. Mitä tulee perheväkivaltaan ja lasten kuolleisuuteen, on tällöin naiset kunnostautuneet huomattavasti miehiä enemmän. On erittäin kipeä fakta, että yleisin lapsen kuoleman aiheuttaja on oma äiti (enkä nyt edes laske tähän mukaan abortin tekijöitä).

Ja nyt viimeisimpien tietojen mukaan miespuolisista raiskausten uhreista lähes puolet (46%) raportoivat että naiset raiskasivat heidät.

Kun taas lapsista, joita on seksuaalisesti käytetty hyväksi, on jopa 70% naisten hyväksikäyttämiä.

Onkin huomattava yhtälö, että yleensä raiskaajat tulevat juurikin perheistä, jotka ovat ns. feminismin jäljiltä, eli todennäköisesti YH-äitien ylläpitämiä, rikkinäisiä perheitä.

Lisäksi uuden tiedon mukaan, on myös erittäin todennäköistä, että lapsi josta kasvaa aikuisena pedofiili ja raiskaaja, on alunperin ollut myös raiskattu (puhumattakaan siitä miten yleistä masennus ja yleinen dysfunktionaalisuus on hyväksikäytetyille pojille), jolloin voidaan sanoa että raiskatessaan lapsen, nainen laittaa liikkeelle "karman pyörän" jonka alle tulevaisuudessa joku toinen nainen tulee jäämään.

En edes kysy, että miksi ihmeessä feministit vaikenevat tästä.

Ei tarvitse.

High Prevalence of Sexual Victimization Detected Among Men; Similar to Prevalence Found Among Women in Many Cases


Ja muuten, vielä näin lopuksi ja tässä esitettyyn uuteen tutkimustulokseen liittyen, tiesitkö että nyt vietetään naisten tekemien raiskausten ja seksuaalisten hyväksikäyttöjen tietoisuuskuukautta?

Levitä tietoisuutta, ja täten tee tärkeää työtä aidolle tasa-arvolle, joka kavahtaa ajatusta sitiä, että raiskauksesta tehtäisi itsekkäiden tyrannien valta-ase, mutta joka silti tuo uhreille heille kuuluvan kunnioituksen ja oikeuden!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://toysoldier.wordpress.com/