perjantai 15. helmikuuta 2013

Ruusuja Mariskalle, ja Mallia Muille Naisille


HS: Mariskalta kovaa arvostelua naiseudesta: "Hillitöntä itsekkyyttä"


- Suomalainen nainen on mahdoton kapistus, kuvailee Mariska omaa sukupuoltaan.
- Naisilla on hirveä tarve määrätä, kieltää ja rajoittaa, hän jatkaa.
Mariskan mielestä naiset vaativat myös maailman polvistuvan eteensä ilman kiitosta.
Mariskan harteille on joskus yritetty asettaa myös feministin viittaa, mutta siitä suorasukainen laulaja kieltäytyy. Hän kertoo, että kolme vuotta sitten tehty iskelmälevy Mariska & Pahat Sudet on omistettu miehille.

Mitäpä tuohon enää lisäämään? Varsin mojova profilointi suomisen pirkosta.

Eräs mitä sanon on kuitenkin se, että tälläisiä reiluja ulostuloja todellisen tasa-arvoisuuden eteen tarvitaan vielä lisää.

Etenkin naisilta - niiltä fiksuilta ja reiluilta naisilta, jotka eivät suostu olemaan kaupan.

Jo naisen itsensäkin vuoksi.

Miksi?

Siksi että feminismin opettama ja nykynaisen omaksuma törkeä puolueellisuus, narsistinen oikeutuksen tunne ja "hyvä sisko"-verkosto (kollektiivinen itsekkyys), jossa järjestelmällisesti puolustetaan naisia, vaikka he olisivat miten suuria paskiaisia tahansa, ja niin selviä syyllisiä kuin vain voivat olla, on jotain mikä lopulta tulee kostautumaan niille lopuillekin naisille.

Syy on yksinkertainen, sillä kun feministien kaltaiset itsekkäät tyrannit saavat aivopestyä helposti ulkopäin ohjautuvat, uhriutuvat ja toisaalta myöskin turhamaiset naiset mukaansa, he saavat aikaan sen että jokainen nainen alkaa näyttämään samanlaiselta sontiaiselta kuin mitä he itse ovat.

Tästä naiset saavat syyttää ainoastaan itseään.

He eivät voi syyttää miehiä "yleistämisestä", jos he itse puolustelevat naisten kyseenalaisia tekoja, asenteita ja käytösmalleja - tehden niistä näin naisellisuuden normin.

Se paimen joka huusi huvin vuoksi sutta, mutta joka ei enää todellisen hädän hetkellä löytänyt auttajaa, on mallina niille naisille jotka puolustavat puolueellisesti muita naisia.

Heidät on huijattu rikoskumppaneiksi. Heidät on saatu takaamaan muiden paskaa diiliä, kirjoittamaan nimensä alle lankeavaan vekseliin ja seisomaan ylpeänä roskasakin riveissä.

On tällöin myös naisten oma syy jos misogynia lisääntyy, ja enää vain tokaistaan kyynisesti: "Sellaisia ne naiset ovat". Sillä teot puhuvat aina kovempaa kuin sanat, ja me tiedämme ettei ylimalkainen ja etuoikeutetun röyhkeä käytös suinkaan kumoa niitä, vaan tekee selväksi ettei kyse ollut väärinkäsityksestä tai vahingosta.

Nimittäin, kun on sanottu että valta ja vastuu kulkevat käsi kädessä, on selvää että nainen joka uskoo samaan aikaan olevansa ikuinen uhri, mutta toisaalta myös universumin prinsessa, on joku joka pitää etuoikeuksiaan seurauksena omasta yli-ihmisyydestään. Eikä tälläinen itsekäs tyranni myöskään epäile hetkeäkään vaatimuksiaan kohtuuttomiksi. Tällöin ympäröivistä ihmisistä tulee eräänlaista hovia, valtakuntaa jota kohdella kuin alamaisia.

Siispä, jos tämä teksi oli jo erittäin paljon rakkautta ja vihaa herättänyt paranusmanifesti, jonka olemassaolosta etenkin miehet antoivat kiitosta, niin lisättäköön nyt vielä listaan 11. kohta:

11. Älä puolusta kusipäätä, vain siksi jos se sattuu olemaan sukupuoleltaan nainen.

Ja tämä käsky koskee niin naisia kuin miehiäkin.

On tullut aika erottaa jyvät akanoista, ja tämä käsky on niille naisille joissa on tarpeeksi naista, rohkeutta ja kunniaa täyttämään sen.PS. Kannattaa ottaa huomioon että Iltalehden jutun ohessa olleen gallupin mukaan (tätä kirjoittaessa jo reilun 2100 äänen jälkeen) 93% vastaajista oli sitä mieltä että suomalainen nainen on itsekäs. Tekosyiden ja "sä oot sovinisti, homo, katkera, et saa pilluu"-korttien käyttö sen tosiasian edessä ei enää paljoa auta (vaikka onhan ne kyseiset kortit argumentointivirheinä ylittäneet jo aiemmin ontuvuuden tason, muistuttaen pikemminkin kärryissä retkottavaa kataleptikkoa, vaan nyt ne ovat jo niin vanhat ja loppuunajetutkin, etteivät ne edes startatessa hörähdä).

Ei kommentteja: