lauantai 12. tammikuuta 2013

YLE:n YLLÄTTÄVÄ Veto! (Kiireellinen - Katso Nyt!)

En ollut uskoa silmiäni kun katsoin televisio-ohjelmia.

Miten poliittisesti korrektissa, massakontrolloidussa Suomessa saatettaisi näyttää seuraava ohjelma:

Dok: Katujat

[Klikkaa linkkiä, niin voit katsoa kyseisen dokumentin - muista että se on tämän julkaisupäivästä enää noin viikon katsottavissa]

Ehkä olisi suotavaa näinä melko kyseenlaisina, pakkosuvaitsevaisuuden aikoina, kun ihmisiä suorastaan painostetaan tälläisiin juttuihin, näyttää myöskin tämä kolikon toinen puoli.

Ei ole kauaakaan aikaa siitä kun "Älä alistu"-kampanjalle pöyristyttiin, sillä siinä uskallettiin ehdottaa että perversiot ja parafiliat eivät välttämättä olekaan niin pysyviä, staattisia asiantiloja kuin on väitetty. Samoin ryhmäpaine "homoksi eheytymiseen" ei ehkä olekaan jotain mitä olisi seksuaalisuudensa kanssa kipuilevan kritiikittömästi tehtävä (alistumisella viitattiin siihenkin poliittisesti korrektiin suuntaukseen, että kaikki muu paitsi heterona oleminen on jotain mitä pitää promotoida ja tukea) - todellakin, voidaan sanoa että jupakassa suhtautuminen heteron suuntaan kallistuvia nuoria kohtaan oli suoranaisen vihamielinen!

Miesasian kannalta puolestaan mielenkiintoinen pointti on se, että toinen näistä miehistä (Mikael) yritti itse asiassa tuolla, melko symbolisella teolla, päästä lähemmäksi naiseutta: "Heteromies Mikael luuli, että hän voisi korvata naisenkaipuunsa muuttumalla itse naiseksi". Kyseessä oli samalla ns. herkkä mies, joka joutui toteamaan ettei ujoilla pojilla käy yleensä flaksi naisten kanssa.

Nyt kun olen seurannut tätä kysymystä, ja sen käsittelyä, mitä tulee etenkin feministien kantoihin, ehdottavat he jopa ihan akateemisella  tasolla "homoksi eheytymistä" lääkkeeksi heteromiehelle (vaikka he kuuluvatkin heihin, joiden mielestä on mahdotonta eheytyä homosta heteroksi!) kun kyse on heteromiehiin kohdistuvasta, kirjaimellisesti seksuaalisesta syrjimisestä ja syrjäytymisestä, johon tietysti liittyy myös ajatus yksinäisyydestä, lämmön ja läheisyyden puutteesta.

Voidaankin sanoa että epävarmuus heteroseksuaalisena miehenä osaltaan vaikutti siihen, että miksi Mikaelista tuli "nainen". Tämä lienee eräänä syynä miksi feministit käyttävät shaming langueta eli häpeällistämiskieltä  miehiä vastaan - se on ad hominem-tyylinen, ala-asteelaisen itkupotkuraivaria muistuttava regressiivinen primitiivireaktio, sarjassa viimeinen oljenkorsi, mutta myös regulointia. Kuriositeettina mainittakoon, että se jos mikä paljastaa sen että he oikeasti uskovat sukupuolieroihin; henkilö joka ei usko niihin, ei voi vedota ns. sukupuolisiin stereotypioihin edes leikillään!

Nämä on näitä juttuja, mitkä todella ovat suvaitsevaisuudeksi väitetyn liikehdinnän takana.

Ihme että tälläinen edes uskalletaan näyttää televisiosta ja vielä YLE:llä, sillä virallisen totuuden mukaan nämä miehet "parantuivat sairaudesta nimeltä miehuus".

Tai sitten ei.

Kaiken lopputulos?

Molempien katumus, ja se että kummastakin tuntuu nyt elämä merkityksettömältä.

Molemmilla kävi myöskin mielessään itsemurha-ajatukset.

Toinen ei halua olla ainakaan nainen, ja olisi halunnut että hänet muutetaan mieheksi.

Toinen on matkalla leikkaukseen jossa hänet sellaiseksi muutetaan - jos vain mahdollista.

Mitä voimme siis sanoa?

Sitä, että koko SETA:lainen propaganda, joka osaltaan on repimässä yhteiskuntaa, on jotain mikä ei tuota onnellisuutta.

Allekirjoittanut ei osta koko "sukupuolenkorjaus"-käsitettä.

Kyse on pikemminkin psykologiasta (yksinkertaisin teoria on, että jo pelkkä homoseksuaalisuus johtuu liiallisesta estoisuudesta ja vääränlaisesta, epämaskuloivasta ehdollistamisesta kasvatuksen kriittisimmässä vaiheessa - tähän vaikuttaa etenkin huono suhde isään, tai isän puuttuminen), kuin mistään geneettisestä (mitään geneettistä tuota puoltamaan ei olla koskaan löydetty - parafiliat, ja fetissit jos jotkut ovat nimenomaan konstruktioita).

Jos mokutus on sitä, että massakontrollin avulla runnotaan alas monikulttuurillisuuden ilosanomaa, on homotus sitä että seksuaalisuuden poikkeavuuden pakottamista harjoitetaan täysin samalla motiivilla.

Molemmat näistä ovat tuhoisia voimia, eikä niissä ole suinkaan kyse siitä että elettäisi moniarvoisesti, jolloin me kaikki olisimme sulassa sovussa. Ei! Vaan kyse on pikemminkin klassisesta hajota ja hallitse-strategiasta, jota käytetään kansallisen perustan murtamisessa. Tällöin kyse ei ole enää siitä että heterot eläisivät homojen kanssa rinta rinnan, vaan kyse on siitä että heteroseksuaalisuus ja sen ilmiöt ovat jotain mistä tulisi eheytyä, elleivät jopa vihamielisiä kannanottoja "seksuaalisen tasa-arvon" suhteen.

Lisää luettavaa aiheeseen liittyen:


Massakontrollin Aseet: "Homofobia""Ja Sinähän Alistut!" (Totalitaristien Viimeisin Isku)Naistenpäivä ja Paras Feministi-palkinnot !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Toinen on matkalla leikkaukseen jossa hänet sellaiseksi muutetaan - jos vain mahdollista.
Mitä voimme siis sanoa?
Sitä, että koko SETA:lainen propaganda, joka osaltaan on repimässä yhteiskuntaa, on jotain mikä ei tuota onnellisuutta."

Itse taistelin (henkisesti) SETA:aa vastaan jo useita vuosia sitten; se kun on ihan hedelmätön laitos, joka pätee vihanneksena, eikä edistä todellista seksuaalista tasavertaisuutta. Jos voisin kieltäisin SETA:n lailla.

Jos miehet ja naiset halutaan yhteen niin seksuaalinen sadomasokismi ja vallan fantasiat on tuotava homoilun tilalle.

Pitäisin homoutta terveenä jos se olisi nautinnollista ja yhteiseloa edistävää, mutta ei suuri osa heteroseksistäkään ole nautinnollista nykymaailmassa. Ja kaikki tuo seksin ympärillä vellova tajuton roska. Mitä hittoa, nyt meillä on ihan miesasialiike ja SETA yhteiskunnan toisiaan ruokkivina äärimonumentteina, jotka ei kiinnosta ketään. Tai, no kiinnostaisi tietenkin, mutta kun ei oikein ole aikaa... kun pitää mennä homoilemaan.

Homoilu tai transuilu voisi olla osalle ihmisiä nautinnollistakin, jos sitä oikeissa puitteissa harjoitettaisiin ns. oheisseksin muodossa, mutta ei kuitenkaan pääseksinä, toista sukupuolta vastaan.

Ihmisiä tulee kannustaa seksuaalisuuteen luovuuteen, eihän tavallinenkaan seksi aina tervettä ole, mutta miten erottaisimme sen siitä mikä on haitallista, eikä tuota nautintoa, kuin ehkä hyvin pieneltä osin? Homo- ja transuhihhulismi pitäisi viedä saunan taakse ja katsoa sitten onko planeetalla tulevaisuutta...
pyh.

Pyh, pyh.


-deebyliini

XeimA kirjoitti...

Moro, ja kiitos kommentistasi.

Näin.

Eräs mitä homot eivät tajua, mutta mikä heidän tulisi tajuta, on se että feministit vain käyttävät heitä perinteisen perheen ja miestenroolien murtamisessa.

Mutta koska he ovat miehiä, ovat he täten heteroseksuaalisten miesten jälkeen "seuraavana listalla".

Sen sijaan että feministiskapitalistinen yhteiskunta nyt suoranaisesti tuhoaisivat miehet, on suunnitelma käytännönläheisempi, sillä tavallisten miesten kohtalo on hieman sama kuin valloitetun maan; materiaalistinen puoli on jätetty suht koskemattomaksi, mutta kantaväestö on olemassa, ollakseen valloittajien orjakansana.

Se, jos jokin on "smart bomb"!