perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantain 13. Päivän Kevennys!

Tätä voitannee pitää samalla jonkinlaisena introna heti maanantaina ulostulevalle, tätä aihetta käsittelevälle tekstille jota ei kannata jättää väliin.

Tai, totta kai sen voi väliin jättää, jos haluaa pysyä tietämättömänä tälläisistä aiheista samalla kun harvainvallan kannattajat, olivat ne sitten rikkaiden oikeuksista huolestuneita porvareita, tai heidän vasemmistosiipensä eli vähemmistölobbareita jotka sulassa sovussa junailevat asioita agendalleen suotuisalla tavalla. Eli siihen malliin että molemmissa tapauksissa valtaosa kansasta on se uhanalainen enemmistö - jos olet köyhä ja kurja joka kuuluu siihen enemmistöön, on köyhyytesi ja kurjuutesi aina jotenkin väheksyttävää.

Siispä jos asut ränsistyneessä yksiössä jossa luultavasti on tehty ennen muuttoasi enemmän rikoksia kun kadulla, ja nyt kuolleiden nukakoitsijoiden sielut häiritsevät sinun myöhäisiltaista television katselua (vastaanotin joka on hieman peräaukkoa kookkaampi) muista että asiasi ovat paljon paremmin kuin vastakkaiseen monta huonetta sisältävään asuntoon muuttavien mamujen, jotka kantavat elämän perusedellytyksiä sisälle, kuten aito arabilainen matto, plasmatelevisio, upouudet kalusteet sekä tietysti kädestä suuhun kuukausikorvaus joka on vain vajaa 2500€ per kuukausi. Muista että kun virallinen totuus ajattelee puolestasi, ei sinun tarvitse, eikä pidäkään ajatella itse!

Siispä, kun tasa-arvo on voittanut esim. siinä kun eduskuntaryhmän 14 jäsenestä 9 on naisia (kuten eräs Vihreä nainen asian ilmaisi) tai kun köyhimpien peruspäivärahaa on nostettu ruhtinaalliset n. 5€ päivältä (ei viikonloppuja, porvarillisen tiedeakatemian tutkimusten mukaan köyhät eivät tarvitse rahaa tuolloin - samainen tiedeakatemia myös osoitti tupakkafirmoja syyttömyyden todistamalla ettei tupakka aiheuta syöpää vaan parantaa sinun ja ympärillä olevien elämänlaatua), samalla kun tietysti firmat potkivat työntekijöitä pihalle joko voittojen tai tappioiden (tästä lisää maanantain tekstissä) verukkeella, ja loput pidetään ruodussa kiintiöillä ja kiertämällä pätkätyövälityksen avulla työvoimalakeja, unohtamatta sitten törkeästi korotettuja hintoja noin muuten - tullaan tilanteeseen jossa ylimyksien pitää saada jotain huvittelua kun kansa on passivoitu kaleeriorjien tasolle jotka eivät enää nullikoi, sillä kädestä suuhun eläminen on tiputtanut heidät tarvehierarkiassa primitiiviselle tasolle (keskitysleirin kokenut psykiatri Victor Frankl osasi kertoa esikoiskirjansa luvussa "Keskitysleirin Psykologiaa", miten siellä huomattiin se kuinka ihmistä lakkasi kiinnostamasta ilmiöt kuten politiikka, kun heidän arkinen elonsa oli kyllin niukkaa ja kurjaa). Unohtamatta sitä tietenkään, että tämän jatkuessa päästään lopulta tilanteeseen missä metsätkin on kaadettu, eikä siellä muutenkaan olisi ollut metsästettävää kun 20 henkisten tykeillä, panssarivaunuilla ja verikoirilla, sekä viimeisintä teknologiaa olevilla tutkapaikantimilla varustetut metsästäjät "jotka vaalivat alkukantaista metsästysviettiä, jossa on vain mies ja saalis, ja heidän ikiaikainen keskinäinen kisailu" yllättivät tuloksellaan. Myös muut yllättyivät, sillä metsästäjät oltiin jätetty itse vahtimaan apajiaan, ja jostain syystä aina oli hyvä syy "harventaa kantoja", mutta jostain syystä ne loppuivat kesken.


Siispä tässä olisi se kyseinen viimeisin villitys... siivitettäköön sitä lainaamalla kaveriani sanoilla: "Meidän politiikot on melkoisia hassuttelijoita".
PS. OK, myönnetään että nämä Fundamentin kevennykset ovat aavistuksen hirtehisiä. Ja sanottakoon nyt vielä, ettei tuo videokaan nyt ihan niin kaukaa haettu ole. Nimittäin sen symboliikka on kuin maaliinhakeutuvaohjus. Sillä tämä "Tapa Köyhä" on leikki joka on jo laitettu, tuloksista päätellen, käytäntöön.

On tiedossa että maassamme on suora yhteys nuorena kuolemisen ja köyhyyden välillä. Miehet lähtevät sydänongelmien vuoksi, ja naiset syövän vuoksi. Uskallan sanoa että nämä ovat pitkälti psykosomaattisia sairauksia, joihin myös vaikuttaa se ettei köyhällä ole varaa syödä terveellisesti. Stressi polttaa tulehduksen tavoin kehoa, ja se myös pitää yllä tulehdustiloja jotka ovat jopa kolesterolia merkittävämpiä sydänongelmissa - työttömän stressin ero vakaan työn omaavalle on se, että hänen stressinsä ei ole työ- vaan elämäperäistä aka. krooninen stressi. Se todellinen extremelaji; eläminen reunalla 24/7. Kun taas syövälle ominaiset hapettumisreaktiot ja solujen kääntyminen pahalaatuisina kasvaimina kehoa vastaan, on kuin symbolinen itsetuhoreaktion aktivoituminen.

Joulukuussa Lääkärilehti julkaisi tutkimuksen jossa oltiin seurattu eri luokkien tuloerojen ja terveyden välistä yhteyttä 20 vuotta. Tutkimuksen mukaan miehillä ero on ensimmäisen ja viimeisen tuloviidenneksen välillä elinaika-arviossa 12, 5 vuotta, naisilla 6,8. Kyllä naurattaa, kun tietää että tässä maassa on sitten feminismiksi nimetty aatehirviö, jonka mukaan naiset ovat se sukupuoli jolla on niin vaikeaa elämässä, että heitä pitää auttaa kuin vammaisia ikään. Henkilökohtaisesti minussa herää kirjo negatiivisia tunteita, kun joku elämänsä etuoikeutettuna ja prinsessakohtelua saanut feministiksi itseään tituleeraava "moderni"-nainen kehtaakin rinnastaa itsensä kolmansien maiden naisiin, joiden kohdalla kysymys yhteiskunnallisesta tasa-arvosta on hieman aiheellisempi, kuin näiden elintasopurnaus: "Minulla on tissit ja pimppi, minä voin vaatia mitä tahansa!!11". 

 Tämä on se harvainvalta josta olen kirjoittanut, se ei näy vain siinä että luokkayhteiskunnan ja sitä ylläpitävän järjestelmän turvin kapitalisti kyykyttää peruskansalaista, se näkyy myös muilla tasoilla. Esim. leikataan menoja, eli viedään valtion verovaroilla pyörittämä hyvinvointivaltio alas, mutta samalla silti nostetaan veroja! Järjestelyhän istuu kuin puukko selkään, etenkin silloin kun 80 % suomalaisista asuu alueilla joissa pääsyä lääkärille joutuu odottamaan noin 2 viikkoa. Loppuvuodesta 2011 tulleen kansalaisbarometrin mukaan noin 500 000 suomalaisella ei ole varaa käydä lääkärissä - näin saadaan esimakua jossa on amerikkalainen sivuvivahde yksityisestä lääkärijärjestelmästä jonka hoitosuunnitelmista ei ole osaksi pääsemistä jos ei ole rahaa vakuutuksiin.

Mutta nyt hyvää viikonloppua, kaikesta huolimatta. Ottakaa iisisti ja maanantaina nähdään!

Ei kommentteja: