torstai 3. toukokuuta 2012

Miten Tämä Voi Olla Mahdollista?

Somalimiehen tiliotetta levitettiin Facebookissa - rikostutkinta

Poliisi on luokitellut jutun rasistiseksi viharikokseksi. Tämä perustellaan sillä, että tilinomistaja on ulkomaalainen ja tilitapahtumat on julkaistu maahanmuuttajavastaisessa keskusteluryhmässä. Julkaistut tilitapahtumat koskevat pääosin Lieksan kaupungilta tulleita maksuja. Tilitapahtumista ei ilmene, mitä maksuja kaupunki on maksanut.

Millä ilveellä poliisi voi luokitella jutun kyseisellä nimikkeellä, etenkin jos suomalainen työtön saa vain murto-osan tuosta summasta? Eikö tällöin, suomalainen ole se, jota syrjitään ja rankasti, puhtaasti rodun ja kansallisuutensa vuoksi?

Täydellisen Järjestelmän arvoja vastaan tämä sotii ja rankasti. On totta, että se kannattaa hyvinvointiyhteiskuntaa, joka pyritään luokkaeroja kaventamalla rakentamaan alhaalta ylöspäin - mutta vain ja ainoastaan kansallisella periaatteella, eli alkaen omasta kansasta. Tällöin on suoranainen rikos ja petos omaa kansaa kohtaan, jos muukalainen saa enemmän kuin oma kansalainen.

Ja jos tämä kukkahatun kihisemään, niin anna kun lisään; suomalaisilla ja Suomen valtiolla ei ole minkäänlaista velkaa mamuja kohtaan ja suomalaisten tulisi saada nauttia joko kansalaispalkkaa tai negatiiviseen tuloveroon perustuvaa kansalaistukea - jonka on oltava mielellään suurempi per kansalainen, kuin yksikään ulkomaalaiselle maksettu etuisuus.

Mutta nyt meillä on kärryt hevosten edessä, ja on täysin ymmärrettävää miksi rasismi kasvaa, samalla kun kansa on hajottamalla hallittua. Se joutuu kamppailemaan kapitalistisessa ja elitistis-sosialistisessa yhteiskunnassa toinen toistaan vastaan, tällöin luokkasota ei pelkästään näy siinä kun kansan valtaosan edustajat eli työläiset (luokka johon kuuluvat myös työttömät, sillä kapitalistinen järejstelmä edellyttää tämän ns. työläisten reservin olemassaoloa, jolloin jokainen työssäkäyvä on velkaa työpaikkansa työttömälle lähimmäisellee, omalle kansalaiselleen) joutuvat luokkasotaan kapitalistin kanssa, vaan siinä, että he myös nahistelevat keskenään. Noh, pitää sanoa että taktiikka toimii erinomaisesti!

Ja tietysti, mitä tulee tähän vuotoon, niin emme voi olla 100% mistä nuo rahat ovat, mutta aika todennäköisesti jokainen sen arvaa.

Olen nähnyt kyseisen kuvan, enkä pidä kummallisena, että massakontrollin ja meille syydettyjen pelkurimaisten salailujen, ja valheiden verkosto ei kestänyt sitä.

Mutta tämä on hyvä asia.

Se että tämä massakontrollin verkosto, jossa esimerkiksi pidetään salattuina ne todelliset kulut (miksi ihmeessä?) mitä meillä menee mamuhuoltoon, on alkanut revetä ja savuverho viimeinkin hälvetä.

Tuossa kyseisessä kuvassa oli kyse sellaisista summista, jollaisista suomalainen rivityötön (sekä alipalkattu työläinen ja pätkätyöllistetty, puhumattakaan pakkotyöllistetyistä eli orjatyöläisistä) voi vain haaveilla!

Ensimmäiset merkit saatiin silloin kun tämä kuuluisa tilasto pääsi julkisuuteen.


Ja ei pidä luulla etteikö Täydellinen Järjestelmä kannata sitä, että avuntarvitsijoita autetaan.

Mutta siinä saa käyttää järkeä. Ja järkevintä on tehdä kansallisvaltion periaatetta kunnioittaen, niin omaa kuin muita kansoja kohtaan.

Jokainen voikin tehdä pienen vertailun siitä, että kumpi systeemi on fiksumpi:


Ja koska kyseessä kerran oli "rasistinen viharikos", niin laittakaamme hieman nimikettä tarkentava lopetusbiisi, joka on Slayerin Guilty of Being White.

Ei kommentteja: