perjantai 28. heinäkuuta 2017

Kevennys: Näin saat suomalaisen naisen


Tässä oli sen verran hauska video, että kyllähän tämä kevennykseksi sopi sillä tämä menee sarjaan "ei voi muuta kuin nauraa epäuskoisena".

Videossa oltiin kyselty suomalaisilta naisilta, että miten heitä pääsee deittailemaan, ja kun videon oli katsonut, saimme jälleen muistutuksen siitä, ettei naisilta kannata kysellä neuvoa kyseiseen asiaan - sinisen pillerin maailmassa ajatellaan, että parasta tämän asian suhteen on kysyä naisilta, kun taas punaisen pillerin maailmassa ymmärretään ettei kalalta kannata kysyä kalastusvinkkejä.


Nimittäin lopputulema on seuraava - naisia ei saa/kannata mennä iskemään:

  • kadulla
  • iskurepliikeillä tai iskemällä
  • baarissa
  • tai jos on humalassa

Lopun vielä kruunaa kahden naisen antamat vinkit, joista toinen sanoo toista ja toinen toista, niin että molemmat kumoavat toisensa.

Sen sijaan naiset kyllä myöntävät että kannattaa olla hyvännäköinen - mikä tutkimusten mukaan pudottaa vain 80% miehistä pois (tuo määrä miehistä oli naisten mukaan ei-hyvännäköisiä).

Suorastaan hulvattomat lähtökohdat lähteä "naisestamaan", eikö totta? Nainen pariutumisen kapitalistina muistuttaa yhä enemmän niitä työnantajia, jotka ottavat töihin vain jos olet nuori, tullut suoraan koulusta ja sinulla on 15 vuoden työkokemus.

Ne miehet jotka protestoivat vastalausein tällaista pariutumispolitiikkaa totta kai häpäistään haukkumalla heitä katkeriksi neitsyiksi - hmm, mistähän ja kenestäköhän moinen asiantila voisi johtua?

Eikä tietenkään tästäkään huolimatta naiset voi itse ryhtyä aloitteelliksiksi, koska se ylemmän tason juristibodarilääkäri voi antaa pakit ja onhan se nyt muutenkin miehen tehtävä.

"Naista kiinnostaa miehessä hänen komeutensa tai rikkautensa tai kuuluisuutensa, ei mikään muu"
- Francois de la Rochefoucauld (ranskalainen herttua, kirjailija, pessimisti, filosofi jne.)

Ei kommentteja: