torstai 13. huhtikuuta 2017

Porttokirkko menee yhä vain pidemmälle

Fundamentissa on ollut yleensä näin kristillisten juhlapäivien aikoihin tapana julkaista jonkinlaista valtauskontoamme sivuavaa materiaalia (jotka löytyvät tagien alta kuten: Pääsiäinen2012 ja Joulu2016 ), ja niin tehdään tälläkin kertaa. Nyt tosin ei murreta esim. opillisia myyttejä, vaan nyt julistetaan parannusta kirkolle - parannushan merkitsee kantansa tarkistamista ja kannoillaan kääntymistä.

Tässä kansan kirkkomme tila vuonna 2017, arvoisat lukijat:

Kirkko työllistää työttömiä 5 miljoonalla – Piispa Askola: ”Jäsenistössä on kokemusasiantuntijoita”

Kyseinen 5 miljoonaa, ei toki tule työttömien ja muiden sitä tarvitsevien köyhien palkanmaksuun ja elämän raiteilleen saamiseen, ei! se tulee ainoastaan orjuuttajien taskujen täytteeksi, toisilta orjuuttajilta.

Kirkkomme, jonka pitäisi olla ikuisten arvojen vaalijana ja sielunkotina Suomen kansalle, alkaa tulla yhäti enemmän vanhatestamentillisia piirteitä käytöksessään, mitä tulee niskotteluun ja rappioon.

Jos aiemmin kirkollinen mädättäminen on ollut tuettua niin islam- kuin myös LGTQ:n agendojen tukemisen muodossa, muistutetaan nyt yhä enemmän eliitin lobbareita, kun on siirrytty toiminnassaan myös orjatyöllistämiseen. Valitettavasti, nyt se perimarxilainen näkemys kirkosta on todistettu oikeaksi tämän myötä: Kirkko edustaa nyt kansan valtaosaa orjuuttavaa instituutiota, sillä se on suoraan alistettu kapitalistisen riistäjän likaisen työn tekijäksi - sieluja se ei enää kalastele, vaan menettää jäsenistöön - täysin ansaitusti.

Voi sanoa, että kirkko hakee jonkinlaista anti-raamatullisuuden ennätystä näinä aikoina.Vaan, ei tässä vielä kaikki, sillä kuten tästä voi lukea, Sodoman synti tuntuu olevan kirkollemme suorastaan sydämen asia:

Seurakunnat avasivat kirkkoja kovalla kohinalla hätämajoitustiloiksi. Niihin meni asunnottomia suomalaisia. Minun mielestäni sitä toimintaa olisi voitu jatkaa ja antaa se mahdollisuus asunnottomille suomalaisille, mutta ne luukut pantiin kiinni, kun he näkivät, ettei tule turvapaikanhakijoita."

Mitä tavallinen suomalainen tekee kirkossa, joka:
  • Kieltää kristinuskon yhä enenevissä määrin, korvaten sen kulttuurimarxismilla ja subversiolla
  • Tukee Islamia, joka on kristinuskon pahin vihollinen
  • Vihkii homoja
  • Orjuuttaa köyhiä suomalaisia
  • Hyppii pienen ja äänekkään suvakkiklikin pillin mukaan ja on myös heidän miehittämä
  • Tekee tämän kaiken verovaroin
Alkaa tuntumaan nyt siltä, että onko kirkon isäntä vaihtunut, ja nyt kuulumme saatanan synagogaan?

Auttaako kirkko meitä taistelussa raivoavaa sairautta vastaan, vai onko se itse jo sairastunut?

Vai onko se peräti jo itse osa sairautta?


Ei kommentteja: