keskiviikko 31. elokuuta 2016

Katso Forssan silminnäkijälausunnot ja kooste livetaltioinnista

(Tämän piti tulla hieman laajempana ja jo aiemmin ulos, mutta johtuen teknisistä hankaluuksista näin ei käynyt, tässä kuitenkin se mitä on mahdollista saada ulos).

Koska massakontrollin aseisiin lukeutuva mediamme haluaa pitää kansan pimennossa, jotta Virallisen totuuden agenda ei vain joudu kiusalliseen valoon, se tietenkin puhuu meille "noin sadasta mielenosoittajasta" (oikea luku: SATOJA) tai siitä, miten "forssalaiset siellä keskenään nahistelivat" ja mitä näitä nyt on? Sen harmiksi kuitenkin Fundamentti monen muun vaihtoehtoisen tiedotuskanavan ohella tuo tuo ilmi aina todellisten tapahtumien laidan ja sensuroimattomat silminnäkijätodistukset.

Tällä kertaa kyseessä on Forssan insidenssi ja sen taltiointi mikä sisältää ns. kiellettyä materiaalia.

Koko taltiointi on yli kolme tuntia pitkä, joten se on aika iso pala purtavaksi yhdeltä istumalta siispä tässä olisikin nyt tarjolla parhaimpia paloja.

Silminnäkijähaastattelut

1. Silminnäkijälausunto naapurustolta
2. Silminnäkijälausunto forssalaiselta naiselta


Bonus:  Lehtoritar servataan


Kyseessä on erityisen paljon maahanmuuttosta tykkäävä lehtoritar. Onkin kysymys, että onko miten puolueetonta opetusta mahdollista saada jos meillä on näin aatteellinen opettaja? No, ei ole ihme jos Virallinen totuus ravitsee itseään omillan, takaamalla oikean vakaumuksen kantajille niin paikat opettajien kuin  myös toimittajien puolella.


Tyypillistä suvaitsevaistoon itsensä selkääntaputtelua; valtaosa toimittajista on vihreitä itse!


Tässä vielä itse video kokonaisuudessaan:


“Kansakunta voi kestää typeryksensä ja vielä kunnianhimoisetkin. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti." - Marcus Tullius Cicero, 106-43 BC

Ei kommentteja: