maanantai 25. toukokuuta 2015

Ottiko SDP Oppia Fundamentin Vaalianalyysistä?

Tammikuussa 21. päivänä, vuonna 2014 Fundamentti asetti profetaalisen julkilausumansa kaiken kansan nähtäväksi:

"Äijäfeministi" ja Lopulliset Jäähyväiset Työmiehelle


Ja kuinkas siinä sitten kävikään?

Mitä Elop oli Nokialle, sitä Rinne oli demareille.

Muita vasemmiston edustajia Fundamentti on puolestaan suominut samaisesta asiasta; ensimmäisen rakkauden unohtamisesta, ja totaalihöperehtimisestä, mikä maksaa heille ääniä.

On turha ruikuttaa että SSS-hallituksen myötä Suomen työläiset ja vähäosaiset karahtavat karille, jos itse on aiheuttanut valinnoillaan lopputuloksen.

Nyt kuitenkin korjausliikettä ollaan tekemässä:


Vaan miten se menee?

Ei kovinkaan hyvin, sillä pilalle hemmotellut, puolueeseen - SDP:n omalla myötäavustuksella - pesiytyneet feministit eivät näe solipsisminsa lävitse puolueen, vaan ainoastaan oman etunsa, mistä ei luonnollisesti tingitä pätkääkään.

Tosin, samalla tämä osoittaa myös sen iloisen ja hyvän uutisen, jonka mukaan kaikki naiset eivät ole feministejä:

Menivät valitsemaan miehen pätevyyden perusteella
SDP:n naiset, kuten Tytti Tuppurainen ja Liisa Jaakonsaari hyppivät kiukusta tasajalkaa, kun eduskunnan selvästi naisenemmistöinen eduskuntaryhmä päätti valita virkaan selvästi pätevimmän miehen kiintiönaisen sijaan.
Toisaalta, näytää myös siltä, että SDP on ottanut oppia.

Eräs joilta he voisivat myöskin ottaa oppia, ovat Perussuomalaiset. Heillä on ollut kivinen tie, jonka aikana he ovat poistaneet huonontunutta ja epäkelvollista ainesta omasta puolueestaan, samalla kun he ovat ottaneet ajaakseen Suomen kansan enemmistön, työväen asiaa. SDP taas on köllötellyt ylimielisenä, ja se on nyt kostautunut.

Lue myös:

Kuusi ministeriä

Ei kommentteja: