maanantai 3. marraskuuta 2014

Viimeisin Pohjanoteeraus: Feministit Riistävät Kehitysmaiden Naisia!

Keitä ovat ne, jotka lukeutuvat maailman etuoikeutetuimpaan ihmisryhmään?

Länsimaalaiset naiset.

He myös tapaavat usein olla feministejä, ja myös aidon hämmästyneitä siitä, miksi heidän tasa-arvoksi naamioitu ja nimittämänsä naisten ylivallan ja miesvihan lietsomisensa saa jokaisen pitämään heitä ärsyttävinä molopäinä, jotka onnistuvat saamaan ajamansa asian, itsensä lisäksi, myös jokaisen säädyllisen kansalaisen vihaamaksi.

Tälläkään kertaa ei tarvinnut pettyä (ellei sitten lasketa pettymystä ihmisyyden edustajiin).

Kansainvälinen feministi on keksinyt, että nyt onkin taas kiva huomiohuorata oikein näkyvästi, ja runnoa omia sairaita ideaalejaan kanssaihmisten kurkuista alas, T-paitojen avulla.

Feminismihän ei ole muuta kuin tasa-arvoa, eikä suinkaan totalitaristinen ja vihalle perustuva sairaiden mielten kollektiivi?

Muuten vain, he jotka kieltäytyivät kannatamasta tätä aatetta, ja sen vihaa omaa sukupuoltaan vastaan, saivat niskaan palauteryöpyn, itse alistajilta:

David Cameron under fire for refusing to wear pro-feminist T-shirt


Vaan mistä nämä paidat ovat peräisin?

Mistäs muualtakaan kuin pääsääntöisesti kehitysmaiden naisten pyörittämistä, törkeän matalapalkkaisilta hikipajoilta.

62p AN HOUR: What women sleeping 16 to a room get paid to make Ed and Harriet's £45 'This Is What A Feminist Looks Like' T-shirts


Fundamentti on osoittanut, miten kapitalismi ja femismi elävät sulassa sovussa ja riistävät kernaasti massoja, mutta nyt pitää lisätä vielä se, että näiden kansainväliset aplikaatiot jatkavat riistotyötään toinen toisistaan mallia ottaen.

Mitä feminismiin tulee, on myös Fundamentti osoittanut sattuvasti, että feminismin vilpittömyys on samaa luokkaa kuin vaikkapa länsimaisen "vapaa-ajattelijan" joka rohkeasti polttaa Raamatun, mutta ei uskalla edes lähestyä Koraania, niin aivan samalla tavalla femakot heiluvat tissit paljaina ja kuukautisverellään katuja liaten omaa ekshibitionismiaan tyydyttävissä mielenosoituksissa vaatimassa länsimaiselle, ja yleensä pilalle hemmotelulle naiselle lisää etuoikeuksia, välttäen ilmiömäisellä huolellisuudella osallistumisen kehitysmaiden naisten asioiden parantamisen.

Ja kiitos viimeisemmän pohjanoteerauksen, nyt on nämä kehittyvien maiden naiset pistetty myös aktiivsen riiston alaisuuteen, joten tekopyhyyden riemuvoitto on otettu tässäkin lajissa.

Joten kun tuet feminismiä, et ainoastaan polje tasa-arvoa länsimaissa, vaan tuet myös kehitysmaiden naisten riistämistä voiton tavoittelussa ja vihaideologian lietsomisessa.

Kiitoksia teille feministit, se että ajatte eliitin naisten asiaa länsimaissa, on helpottanut elämämme ja parantanut asemaamme myös täällä! t: Tytöt hikipajalta

3 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Niinpä. Länsimaiset feministit ovat niin oman emansipoituneisuutensa vallassa, että ovat täysin kuuroja ja sokeita muiden naisten hädälle.
Kun Ruotsissa paljastui koulussa laaja ja järjestelmällinen tyttöjen ympärileikkaustragedia, niin lausuiko yksikään naisklikki tai yksittäinen femakkodooris halaistua sanaa näiden lasten puolesta? Feministit ylen tärkeinä posmottavat kehitysmaiden naisten alistetusta asemasta, mutta näkevätkö he omilla kaduillamme burkhaan puettuja tuotantoeläinnaisia?

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tässä kirjoitus! Yleistävää, provosoivaa ja loukkaavaa tekstiä, johon ei ole laitettu lähteitä ollenkaan. Missä tutkimuksessa on saatu tuloksia, joiden mukaan feministit eivät välitä kehitysmaiden lapsista?

XeimA kirjoitti...

No hyvänen aika, luitko sinä ylipäänsä koko tekstiä ja tajusitko sen pointtia? :D