maanantai 16. kesäkuuta 2014

Uutiskatsaus: Massakontrollin Aseista Heidi Hautalan "Karmiviin" Fiiliksiin

Tälläinen uutinen meinasi unohtua vallan.

Aloitettakoon viikko nyt siis tällä, sillä tämä antaa erinomaisen tilaisuuden pieneen kertaukseen.

Mistä siis on kyse?

Tämä rouva on se joka pääsi otsikoihin mm.jupakalla jonka mukaan hän riistää kansallista työvoimaa, verovapaalla venäläisellä työvoimalla, sanoo hän nyt itse suomalaismyönteisen politiikon sananvapauden käyttöä karmaisevaksi:

Hautala: Halla-ahon lausunnot karmaisevia


Fundamentin laki massakontrollin aseista: Tuplastandardit ovat pakolliset, jotta siten voitaisi huomaamattomasti kontrolloida massoja pysymään virallisen totuuden piirissä.

Hieman sama, jos feministit myöntäisi että 1. ajavat naisten ylivaltaa ja 2. vihaavat miehiä, tällöin edes ne kaikkein tolloimmat valkoritarit eivät auttaisi niitä. Samoin, kokoomuksen piti myydä kasa haisevaa paskaansa enemmistölle paketoimalla se työväenkääreisiin "työväen puolue" - liittyen tähän kapitalistien lobbaripuolueeseen, suosittelen lämpimästi lukemaan myös seuraavan jutun - se vapaus jota teille, arvon kansa, tarjotaan veroista on sadun myrkytetty omena ja sen antajana vihollisesi:

Porvarin veroinho


Nyt eletään, Luojan kiitos aikaa, kun nämä kaikki kulissit tulevat ryskyen alas, mutta samalla eliitti ja reguloijat vastaavat siihen yrittämällä kiristää erinäisiä lakeja; netistä yritetään tehdä valvotumpaa, maahanmuutotkriitikot saavat rangaistuksia jo siitä että ne suomentavat jonkun muslimin vihaa tihkuvan saarnan tai näytträvät miten julmasti ne kohtelee eläimiään (lainoppineiden mukaan ongelmana ei ole silloin he, joiden pahuutta esitetään, vaan ainoastaan se joka uskaltaa tuoda sen julki), EU:ssa feminismin arvostelua pyritään tekemään laittomaksi ja Ruotsissa tulee tämän vuoden lopulla laittomaksi arvostella suvakkipolitikkoja (eli niistä tulee koskemattomia, ongelmana vain että tällä kertaa ei ole vain yhtä tyrannia pakottamassa lakeja, vaan niitä voi olla kokonainen eduskuntaryhmällinen) aivan kuten siellä tulee myös laittomaksi arvostella hallitsematonta maahanmuuttoa - maassa jossa jo on ghettoja joissa ei ole turvallista olla valkoinen ruotsalainen ja joihin edes ambulanssit ja palokunta ei uskalla mennä ilman poliisisaattuetta. Miksi ei? Sen jokainen voi päätellä itse.

Fundamentin voimakas manifesti onkin ilmaista, että jos kansa ei löydä kolmatta tietään, etenee eliitti löytämäänsä kolmatta tietä pitkin huipulle, ja sellaisen ahdistuksen alla huokaisee niin maa, kuin kansa joka sen päällä yrittää elää.

Beastmilk: The Wind Blows Through Their Skulls (Official music video) from Svart Records on Vimeo.


PS. Mitä sitten Jussi Halla-aho sanoi oikeasti? Ei ainakaan sitä mitä Heidi Hautala kauhisteli hänen sanoneen, vaan mies vain vertasi tapaamme puhua suomalaisista fiktiiviseen tapaan puhua somaleista.

PPS. Liittyen kertaukseen ja uutiskatsaukseen, on nyt vielä sanottava että Fundamentti ennusti Alexander Stubbin valinnan maan poliittisessa yhteenvedossa jo huhtikuun alussa: "Tällöin on erittäin todennäköistä, ellei jo ennalta sovittua, että Alexander Stubb on se joka ottaa Jyrki Kataisen paikan. Tämä merkitsee työn vakaumuksellista jatkamista pisteeseen, jossa EU evolvoituu liittovaltioksi - Suomi mukanaan."Lue nyt loppu ennustuksesta.

Pieni Poliittinen Kokonaiskuva: 3 Kohtaa & 6 Puoluetta

Ei kommentteja: