maanantai 9. kesäkuuta 2014

Massakontrollin Aseet: 3 Osasyytä Miksi (Julkkis)Miehet Luopuvat Itsekunnioituksestaan ("tulevat kaapista" alá #femact #fsana)

On tiettyjä asioita, joita normaali järki ei vain selitä:

Länsimainen, kristillistaustainen nainen ja mies jotka kääntyvät islamiin (näilläkin helteillä tosin suurempi ihmetys on naisessa, joka on islamin mukaan paketoitava säällä kuin säällä, ja hänen virkansa on olla "miehen pelto" jota saa tarvittaessa ojentaa vetämällä turpaan - mutta suomalainen mies on tietysti se naisia vihaava sovinisti).

Nainen joka rakastuu renttuun.

Sekä sitten mies joka ryhtyy valkoisen ritarin terminaalimuotoon, eli miesfeministiksi - liikkeen jossa on kaksi päämäärää ja kantavaa teemaa: naisten ylivalta ja miesviha.

Tällä kertaa käsittelemme tätä viimeistä kategoriaa, bring us the douchebags, kuten meillä ameriikkojen yhdysvalloissa tavataan asia ilmaista.

Muutama suomalainen miesjulkimo ovat siis nöyryyttäneet julkisesti itseään:

"Kaappifeministit" tulivat ulos
Tietysti vaistomaisin ja jokaisen hyvin kasvatetun (koulutetun) valkoisen ritarin taustaolettamus on siinä, että kun kohtelee jokaista naista kuin äitiään, ja asettaa heidät jalustallee, samalla kun myrkyllistä häpeää omasta miehisyydestään, saa "synninpäästön" ja näin ollen voi vielä päästä selkäänkin. 

Tätä todistellaan räyskyttämällä muille miehille naisten helmoista käsin, vaikka itse ollaan teräksen lujan vakaumuksen omaavia elättäjiä ja aisureita. 

Tai sitten mennään urhoollisesti puuttumaan muiden ihmisten elämään. Esim. Tästä minulla tuli mieleen, kun erään exäni kanssa keskiyön tunteina pidimme melko kovaäänistä "YT-neuvottelua" keskenämme, ja paikalle tulee valkoinen ritari. Mitä tapahtuu? Jotain mikä tuo mieleen Pulp Fictionin kohtauksen kun Marcellus Wallace on kävelemässä suojatien ylitse; ensiksi minä huudan että lähde nyt jätkä menemään, ja sitten silloin tyttöystävänikin alkaa huutamaan että olisi parempi painua helvettiin siitä. Toivotaan että poika pääsi naiviuudestaan sillä opetuksella eroon.

Mutta tässä on myös jotain muuta.

Miksi tässä on juuri julkkismiehiä? 

Syyt ovat moninaiset, ja minä kerron ne tässä samassa yhteydessä:

1. Naiset, ja myös feministinaiset projisoivat kun he väittävät että miesten normaali seksuaalisen vedon tunteminen naisia kohtaan on sama kuin "oikeutuksen tunne seksiin", sillä ne ovat naiset jotka omaavat oikeutuksen tunteen seksiin (julkkis)miesten kanssa. Et usko? Katso huviksesi vaikkapa poikabändien yleisöön, tai suositun rock-bändin - bändärit ovat todisteena siitä, että naienn harrastaa ilman mitään sivistyneen sivilisaation estoja seksiä jos hän vain kokee kiihotusta. Eikä esimerkkejä tarvitse hakea edes esiintymislavojen välittömästä yhteydestä, vaan allekirjoittanut on tullut useamman kuin kerran haukutuksi homoksi, kun hän ei suostunut harrastamaan avoliitossa asuvan/asuvien naisten kanssa seksiä. (Toinen tapauksista oli niinkin röyhkeä, että hän olisi vielä halunnut tehdä sen avomiehensa omistamassa kämpässä - on sitten kiva loikoilla yhteisessä sängyssä ja muistella miten kiva olisi saada kiellettyä kikkeliä). Näin ollen julkkismiehet ovat eräänlainen vastine sille kuin että mehiläisvartaloinen tai tyttömäistä sulokkuutta omaava nappisilmäinen beibiino pitäisi kylttiä jossa kerrottaisi että hän ainakin edustaa maskulismia, sillä feminismi on radikaali huomio siitä, etteivät miehet ole ihmisiä ja naiset aikuisia.

"Vain miehet voivat raiskata ja olla kuolaavia idiootteja nähdessään vastakkaisen sukupuolen edustajan"
Sanoi feministi kun syytti miehiä oikeutuksen tunteesta.

2. Uskottavuus- (julkkis)indikaattori. Vähän sama juttu kuin edellä; eihän nyt ATM voisi tietenkään olla riittävä viestittäjä feminismin ihanuudesta, vaan sen täytyy olla YTM, eli julkkismies (status, jossain tapauksissa myös raha tuottaa tämän määreen; ehkä voisi jopa sanoa että nykyisin kukaan joka ei ole julkkis ei voi olla alfauros vaikka kuin pistäisi muita matalaksi ja rummuttelisi rintaansa, puolikova housuissaan - vai miten usein esim. ihmiskunnan hyvinvointia edistävät tiedemiehet joutuvat palkkaamaan henkivartijoita pitämään naiset poissa). Tätä tosin käytetään muutenkin markkinoinnissa, jolloin joku julkkis voi sanoa syövänsä joka päivä jogurttia jossa on vatsaa helliviä maitohappobakteereita. 

3. Julkkismiehet eivät tiedä paremmin. Tämä syy puolestaan selittyy edellisillä kohdilla. Jos mies on julkimo, on tietysti hänellä hyvinkin ruusuinen kuva naisista; heillä on tällöin samanlainen seksielämä ainakin potentiaalisesti kuin on valtaosalla naisia, eli heille seksi on pikemminkin valinta kuin mikään työ. Tussua hierotaan naamaan, niin että jatkuva sängystä toiseen loikkaaminen tuntuu samalta kuin saisi jälkkäriä joka päivä, ja joka aterialla. Tätä tuntemusta taas 90-99% muista miehistä ei pääse kokemaan. Näin ollen julkimot suostuvat höynäytettäviksi, ja myös höynäyttämään muita. Entä kun julkisuus loppuu? Naiselleinen selitys on että mies on katkera ex-julkkis, eikä tämän selitys ole yhtä uskottava, kuin hypergamisesti ihannoidun feminismin mainostajan kyltti.

Ja jotta totuus ei unohtuisi, niin muistaisin että ainakaan eräs näistä "kaappifeministeistä" ei suinkaan aina ole ollut aseksaalinen, naisen seksuaaliseen puhtauteen uskova mussukka - tässä eräs esimerkki

Tässä voi suorastaan kuulla taustalla soivan Elviksen "It's now or never":in, on se sellainen romantikko!

Lopuksi vielä Tom Green näyttää oman "kaapista tulonsa", kutsuttakoon sitä nyt vaikka "miesfeministiseksi aktiksi" (alkaa suunnilleen kohdan 20 sek. jälkeen).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.returnofkings.com/37512/why-america-has-become-infected-with-rape-hysteria

Kommenteissa mainittu rapeboard.com,aikamoista juttua sielläkin

XeimA kirjoitti...

Huh huh, kun tuosta aiheesta lukee, niin voi vain todeta ämmien touhun olevan varsin kuvottavaa.

Mutta on tietysti ilahduttavaa kuinka feministit, jotka "taistelevat sukupuolten stereotypioita vastaan", ovat itse eläviä todisteita stereotyyppisistä naisista, jotka haluavat syödä kakun ja pitää sen.

Olen kirjoittamassa juttua raiskauksesta, joten en kerro enempää, kuin vain sen että siinä loput.

Ainoa mitä ihmettelen, että miten massat voivat olla näin sokeita sille mitä tapahtuu oikeasti!