tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kilttien Miesten Vika

On se, että he ovat tehneet kuten naiset ovat halunneet heidän tekevän.

He ovat niitä, joita naiset rankaisevat siitä, että he ovat täysin mukautuneet siihen, mitä nainen sanoo haluavansa.

Heidät on saatettu ansaan ja ajettu nurkkaan.Feministien ja muiden yritykset selitellä syyllistyyttään pois, yleensä vain rivien väleistä paljastavat että he ovatkin oikeassa, jotka sanovat etteivät kiltit miehet saa naista. Tässä viimeisin esimerkki:

Mukava kundi haluaa palkintoseksiä normaalista käytöksestä

Normaalisti tämä peli menee siis siten, että ensiksi annetaan ymmärtää, ellei jopa suoraan sanota että olemalla kiltti, mukava ja muutenkin sellainen mitä nainen sanoo haluavansa, saadaan naista.

Se on tutkittu fakta, jota on naisten aivan turha edes yrittää kieltää:

Health:‘Majority of women’ use the promise of sex as a 

reward

Mutta sitten kun selviääkin että kyseessä oli vain kusetus jolla saatiin mitä haluttiin ja jolla tehtiin miehestä tottelevainen orja, ruvetaankin sanomaan ettei kiltti mies ole oikeasti kiltti (mistä nainen sen tietää?) tai että tämä yrittää käyttää kiltteyttä vaihdon välineenä.

Eli toisin sanoen, naisten ja feministien selityksenä on jokaisen huijarin ja kiittämättömän selkärangattoman tuttu mitäs läksi ja uskoit mitä sinulle sanottiin-lällättely. 100% moraalitonta käytöstä.

Totta kai, nämä naiset raivostuvat kun heihin ei tämän jälkeen enää luoteta tai kun heitä ei totella.

Mutta sen asiantilan he ovat ansainneet.

Esitänkin vielä yleisen, avoimen kysymyksen:

Jos kiltteys ei ole kolikko joka laitetaan naiseen, jotta saadaan seksiä, niin miksi  kusipäisyys ja naisten manipulointi pahojen poikien tyyliin sitten on se kolikko?

Samat naiset jotka ylpeilevät erittäin ala-arvoiseen tyyliin siitä, miten miehet ovat koiria joita kouluttaa, ovat myös ilmeisen tyhmiä ja paskoja kouluttajia, sillä jos heidän aikomuksenaan ei ole muuttaa yhteiskunnasta kusipäiden valtakuntaa - palkitsemalla seksillä kusipäät ja lisääntymällä heidän kanssaan - herääkin kysymys että mitä kouluttamista se on että palkitaan paska ja ei-toivottu käytös, kun taas hyvästä käytöksestä rankaistaan?

Monikin kiltti mies löytää itsensä feministien helmoista, ja huomaa olevansa puudeli joka räyskyttää muita miehiä, vaikka hän itse asiassa tarvitsisi enemmän kuin kukaan muu maskulismia.

Mutta tukholman syndrooma on liian voimakas.

Lopuksi vielä mielenkiintoinen linkki:

Kiltteys


Eräs minkä allekirjoittanut on laittanut merkille, on sen, että aina kun mediassa tai muissa yhteyksissä puhutaan narsistista, kyse on tällöin miehestä ja vieläpä naisen esittämän todistuksen pohjalta.

Ja kun tämän kyseisen narsistin käytöstä katsotaan tarkemmin, voidaan tulla helposti siihen tulokseen, että "tuohan on tyypillistä modernin naisen käytäyttymistä".

Näin ollen tuskin on liitoiteltua sanoa, että narsistiksi sanotaan käytännössä miestä, joka voittaa naisen tämän omassa pelissään, ja tätä tappiota nainen ei pysty nielemään.

Tällöin kiltti mies on se, johon suhtaudutaan täsmälleen kuten narsisti suhtautuu uhriinsa.

Vaan mitä tuli narsistiseen projisoimiseen, suosittelen myös seuraavan jutun lukemista. Se on poikkeuksellisen osuva parodia - vai oletko sinä koskaan tavannut naista, joka ei uskoisi olevansa oikeutettu seksiin korkean statuksen alfauroksen kanssa?

Mukava misandristi haluaa alfauroksen

3 kommenttia:

Kari Hurtta kirjoitti...

Health:‘Majority of women’ use the promise of sex as a rewardMinulla oli jotain vaikeuksia tuon linkin kanssa.

Vaikka tuo välillä toimiikin, niin pitäisikö tuo linkki olla

Health:‘Majority of women’ use the promise of sex as a reward


Eli että URLissa ei ole välilyöntiä

XeimA kirjoitti...

Kiitoksia palautteesta!

Minulla tuo linkki on toiminut joka kerta, joten liekö sitten jotain tilapäisiä yhteys- tai selainongelmia?

Joka tapauksessa jos jatkossa ilmenee ongelmia teen siitä toisen linkityksen, siihen saakka saa tämä antamasi uusi linkitys palvella back up:pina.

Kari Hurtta kirjoitti...

! Eli että URLissa ei ole välilyöntiä

Paitsi että en ilmeisesti onnistunut poistamaan välilyöntejä tuosta: Health:‘Majority of women’ use the promise of sex as a reward

Itse asiassa tuolla health-majority-of-women-use-sex-as-a-reward ei näköjään ole mitään merkitystä (paitsi ehkä että jokainen eri URL luultavasti vaatii oman välimuistikopionsa).

Eli jopa seuraava toimii: Health:‘Majority of women’ use the promise of sex as a reward

Ilmeisesti kyseessä oli vain sivu, jota ei oltu haettu vähään aikaan.