keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Exit (only) - Operaatio Suomi Finland Sodoma

Haluatko tietää mitä mieltä suvaitsevainen on demokratiasta?

Älä tällöin kysy sitä häneltä suoraan, koska tällöin hän vain toistelisi häneen ohjelmoituja, poliittisesti korrekteja, imeliäisiä iskulauseita.

Sen sijaan, näytä hänelle seuraava uutinen ja seuraa primitiivireaktioita:


On pakko sanoa, että ei se meidän hallituksemme sittenkään ollut niin rappiolla kuin mitä mennyt hallituskausi on osoittanut.

Rappioarvojen torjuminen on tärkeänä osana rappion estämistä, ja maan saamista nousuun.

Näiltä osin voimme sanoa, että avioliittolakiäänestyksen tulos on demokraattinen ja oikeamielinen kaikin tavoin.

Vielä paljon on tosin tehtävä, että maa saadaan pois rappiollisesta mutaliuústa (esim. köyhyyskysymys ja kapitalistiongelma), mutta näiltä osin voimme todeta että erävoitto on silti saavutettu.

(Vähemmistö)terroristi etsivät kaikkialta mahdollisuutta murtautua kansan rivien rintamasta läpi, ja päästä puukottamaan näitä selkään.

Subversioprosessissa mädättäminen tapahtuu siten, että yhteiskunnan peruspilarit ovat liian heikkoja kantaakseen, ja näin ollen vihollinen lopulta ottaa vallan.

Turha yrittää, me tiedämme kyllä!

Tällä vihollisella on monia toimijoita, ja erittäin harva niistä myöntää suoraan vihamielisyytensä; pikemminkin he tarjoavat herkulliseksi vahattua, myrkytettyä omenaa ja vetoavan näköistä troijalaista.

Ihmisten hyväntahtoisuuteen ei epäröidä vaikuttaa.

Mutta myöskään troijalaisesta ei voida karata itsessään vahvan kansan kimppuun, jos tämä ei ole yön pimeässä ja unessa (molemmat klassisia tietämättömyyden symboleita).

Media on ollut tähän mennessä eräs tärkein massakontrollin ase, oli sitten kyse siitä että journalisteista valtaosa on aatteeltaan vihreitä, tai että televisiosarjat ovat erittäin homomyönteisiä kiintiöhomoineen (listaa voisi jatkaa loputtomiin). 

Entä suvakkien ja homosaattorien reaktiot?

Kieltämättä ehkä aavistuksen sadistinen vahingonilo voi uida liiveihin niitä seuratessa (kts. twitter).

Esim. Feministien ja heidän viherpunaisen sekä suvaitsevaisen tukijoukoston riemuisasti julistama: Seksi ei ole ihmisoikeus-lällättely, kun oli puhe syrjäytyneiden ja yksinäisten miesten pariutumisesta, kolahtaa nyt mitä sointuvimmin näiden vihulaisten omaan päähän (mielikuvana se, kun kaverini oli joskus kauan sitten käynyt koulussa kuminauhasotaa toisen koltiaisen kanssa, ja juuri kun kaverini sai toisen oikein kunnolla jyvälle, niin että hän venytti nauhaan oikein miehekkään olantakaalatauksen, päätyikin hän ampumaan sillä suoraan omaan naamaansa. Kaverini silloinen ilme kuvaa täydellisesti suvaitsevaiston epäuskoisia ja närkästyneen nenilleen saaneita naamoja).

Toisaalta on myös sääli, miten aivopestyjä jotkut, yleensä tunteelliset ja luottavaiset, ihmiset voivat olla.

Fakta lienee myös se, että massoihin mahtuu monia lampaita, ja näin ollen ryhmäpaine ja "varmojen voittajien" puolelle meneminen on ollut monelle sijoitus, joka ei ole vaatinut sen enempää harkintaa. Mutta emmekö me muka tiedä, että pelkuruus on petturien parfyymi?

Totta kai rappioarvoilla on myös omat vakaumukselliset kannattajansa.

Myöskään kerrassaan järkyttäviltä ulostuloilta ja julkilausumilta emme ole voineet välttyä:

Sari Helin: Lapsen pitää nähdä homojen hirttäjäiset

Massakontrollin aseet jotka jo Ruotsissa pakottavat pojat tytöiksi ja tytöt pojiksi, ihan lelukatalogeja myöten, ei silti vielä olla menty henkisessä väkivallassa ihan näin pitkälle. 

Missä ei ole legalisoitua pakottamista, on siellä häpeilemätöntä propagoimista

Vaikka allekirjoittanut vastustaa hirveyksiä, kuten silmitöntä islamin nimessä tehtyä julmuutta, koski se sitten naisia, lapsia, seksuaalivähemmistöjä, miehiä, vääräuskoisia yms. ei hän koskaan voisi silti istuttaa omaa tai toisen lasta traumatisoitumaan esim. halal-teurastuksen tai kivityksen todistajaksi. 

Lisäksi voin vain sanoa, että tälläisiä laukovien suvakkien olisi parasta tarkistaa päänsä. Ihan jokaisen. 

Mutta toisaalta, emme enää ihmettele miksi tämä sama sakki myös varsin vastuuttomaan tapaan soisi adoptio-oikeuden, vain sillä perusteella, että kyseessä seksuaalisen vähemmistön edustaja; heille lapset ovat esineitä, eräänlaisia status-symboleja siitä, miten suvaitsevaiston sairas yhteiskunnallinen utopia on toteutunut.

Confront me with your dream
And lives so cruel, I curse
And, I shall turn your eyes
Into tears

And terror in eye
Resist and struggle
Your faith is a lie
And, the death of dreams
Shall be a beautiful end
With flowers of filth
And wine and fine men

Certain slips of the tongue
Are laced with disappointment
With disappointment
From start to end

Ei kommentteja: