lauantai 20. heinäkuuta 2013

Todellisuus On Speden Sketsejä "Hauskempi"

Fundamentti & al. hoitaa hiekoituksen!
Otsikossa viittasin Speden legendaariseen sketsisarjaan, jossa esitellään naisen logiikkaa.

Näin viikonvaihteeksi sopii juuri tälläinen ns. hauska, muttei ehkä välttämättä ha-ha-hauska aihepiiri, eikö totta?

Seuraava näyte onkin erinomainen esimerkki siitä, että nainen ei voi olla koskaan niin etuoikeutettu, etteikö hän löytäisi uhriutumisen aihetta tilastaan (ja mitä ei löydetä, sen voi aina keksiä).Naisen logiikan generaattoriksi onkin myöhemmin löydetty otus nimeltä rationalisointihamsteri, joka tosin on modernin naisen kohdalla niin kovassa ylityössä, että jokin eläinsuojelujärjestö olisi oitis hälytystilassa jos kyseessä olisi konkreettinen elikko.

Niinpä taaskin on mimosain hipiät herkkinä, aina avauksen tragikoomisiin mittasuhteisiin saakka.

Jos Fundamentti on onnistunut luomaan joitakin uudissanoja, kuten "suvakin" (suvaitsevainen & vajakki samassa paketissa), jotka ovat levinneet suuren yleisön käyttöön, niin nyt onkin tullut aika onnitella feministien yksimielisesti suosituimmaksi seksisymboliksi valittua Henry Laasasta, joka on myös jättänyt jälkensä kieleemme, saaden nimijohdannaisen urbaaniin sanakirjaan, termin "lassukka" alle.

- Luultavasti suvaitsevaisiksi itseään kutsuvien naisten toimesta. Sillä kuten tiedämme, niin sen mikä älyssä ja tiedossa hävitään, se ad hominemeissa kompensoidaan!

Syy, miksi tämä on huomionarvoinen ja hupaisa ilmiö ei ole vain siinä, että Henry epäilemättä on tehnyt jotain oikein, saadessaan tälläisen katkeran hyökkäyksen osakseen (tulee mieleen se, miten suivaantuneet feministit tekivät eräälle rationalisointhamsterimeemin sivustolle arviolta satoja, aiheen ohitsemeneviä "itte ootte miehet"-rationalisointihamsteripurkauksia - ehkä heitäkään "ei olisi voinut vähempää kiinnostaa"), vaan myös siinä, että lassukan määritelmä on seuraava:

Yhdistelmä sanoista laasaslainen ja rassukka. Kuvaa alemman tason miestä, joka on työtön tai suorittavan tason työssä, alhaisesti tai ei ollenkaan koulutettu ja on katkeroitunut naisille.

On mielenkiintoista miten nämä naiset liittävät yhteen ja samaan merkitykseen "työttömän", "suorittavan tason työn", ja "alhaisen" tai "tai ei ollenkaan koulutetun". Tästä voisi sanoa, että naisten mukaan "ATM" on mies jolla ei ole siis statusta, vaikka virallinen totuus on, etteihän naiset voisi koskaan olla niin pinnallisia.

Laasasen poliittisesti epäkorrektien huomioiden mukaan naiset taas naivat mielellään ylöspäin, ja syrjivät alemmantason miehiä - miehiä, joilla ei ole statukseen vaadittavia saavutuksia, kuten korkeasti palkattua trendikästä työtä, tai korkeamman kouluasteen tutkintoa.

Nyt, miltähän Laasasesta mahtaa tuntua, kun viholliset ovat niin tyhmiä, että jopa hyökätessäänkin onnistuvat loukkaamaan omaa älykkyyttään, ja todistavat Laasasen olevan oikeassa?PS. Vielä loppuhupaelmaksi tämä pieni arvoitus.

Jouni Hynynen avautuu erostaan Me Naisille: "En pystynyt hoitamaan puolisohommaa"


Arvatkaa, mitkä tämä yllä olevan uutisen kommenteista on naisten kirjoittamia?

5 pisteen vihje: Niissä puhutaan siitä miten miehen pitäisi aikuistua, tai miehistyä.

Moderni vahva nainen on se, joka ei osaa siivota ja laittaa ruokaa kuten äitinsä, mutta joka hakkaa isänsä juomisessa!

Ne ovat taikasanat, jolla potentiaaliset ja jo osaansa alistuneet valkeat ritarit saadaan tottelevaisuustajuudelle, jolloin näiden miesten suurimpana saavutuksena pidetään sitä, että saa toimia työorjana naiselle. Koko loppuelämänsä ajan.

Hynysen kohdalla vaan taitaa olla niin, että hän jo on huomannut mikä on naisten sanojen ja tekojen ero.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=add_1374479949