maanantai 29. heinäkuuta 2013

Mites Olisi Pikaiset?

Hyvää alkanutta viikkoa.

Viikko on hyvä laittaa käyntiin tälläisellä pikaisella uutiskatsauksella, mitä tulee viime aikojen ilmiöihin ja tapahtumiin.

"Hauska" huomata, että lapsimurhan sallijat ja kannattajat näemmä eivät ole verenhimoisia vain lapsia kohtaan, vaan myös aikuisiakin.

Supo saattoi Soinia viikon ajan eduskuntaan


Ah, ja seuraavaksi on vuorossa suvakit, nuo meidän karvaiset pienet mönkiäiset. Primitiivireaktio on tosiasia, kun heidän oma eturyhmäläinen, vihreä mamunainen, Fija Saarni erehtyy kehumaan Jussi Halla-Ahon kykyä käyttää kynää. Todellakin, se on hauska miten puhutaan moniarvoisuudesta, ja erilaisten mielipiteiden hyväksymisen rikkaudesta, mutta heti jos joku unohtaa vihata periaatteesta kaikkea mitä vastapuolen edustaja tekee, tämä kävelytetään lankulta mereen.

Halla-aholaisuudesta


Englannissa syntyi uusi kuningas jokin aika sitten. Sen feministeissä herättämä raivo tuo mieleen sen, kun pari tuhatta vuotta sitten syntyi maailmaan maailman kuningas, jonka seurauksena tuli kuningas Herodes hulluksi ja pisti poikalapset sen siliän tien kylmäksi. 

Nyt meillä ei enää ole tuota feministisen maailmanakatsomuksen kannalta "parasta mahdollista mieshallitsijaa, jonka sankariteko jää katkeriin misandrisiin mieliimme", mutta meillä on hänen perinnettään jatkavia naisia, jotka tunnetaan kollektiivisesti nimellä feministit - joiden verenhimoisen vihan motiivit ovat takuulla nyt yhtä jalot kuin ne olivat Herodeksella aikoinaan. 

Mutta emmehän nyt unohda, että feminismi on vain tasa-arvoa, ja siksi miestenkin pitäisi sitä kannattaa - kysy vaikka feminatseilta!

Klikkaa suuremmaksi
Sinun poikalapsesi kohtalo feministisessä maailmassa

Vielä loppukevennykseksi seuraava. Tässä on demonstraatio siitä, miten tyypillinen feministi/viherpunikki on ottamassa ensimmäisiä askeleitaan kohti aikuisuutta (jos et tiedä kumpaa tyttöä tarkoitan, on minulla sinulle huonoja uutisia). Voimme nähdä ilmeisen yhtäläisyyden tämän jutun pariin aikaisempaan huomioon. 

Joku voi kysyä, että miksi nämä ihmiset teeskeletelevät olevansa hyviä ihmisiä, jotka rakastavat ja suvaitsevat kaikkea, mutta oikeasti he ovat aidosti pahoja ihmisiä joiden suurin saavutus elämässä on olla omaa tyhmyyttään ja itsekkyyttään demonstroivia koulu- &;/ työpaikkakiusaajia?

Siksi, että jos esim. valtapuolue Kokoomus vetää puoleensa ne sosiaalidarwinistisimmat, työteliäimmät pyrkyrit ja itsekkäimäät tyrannit joiden ajatusmaailma muistuttaa enemmänkin ahneen apinan riehumista viidakossa, kuin oikean ihmisen elämistä. Kun taas nämä näennäisen vastapoolin edustajat on myös varustettu täysin samanlaisella ajatusmaailmalla, mutta heidän kulkuvälineensä on vain siten mitoitettu, että se ottaa huomioon sen, miten he eivät välttämättä ole syntyneet kultalusikka suussaan, vaan muovilusikka. (Tässä muutenkin tulee mieleen vertauskuva lusikalla ja kauhalla annetusta järjestä, mutta en mene siihen sen paremmin; minun ei ole tarpeen - lisäksi on mainittava, että nykyään on yhä tavallisempaa jos jälkimmäinen seurue omaa keskiluokkaisen taustan).

Kuin kaksi marjaa: Tuplastandardeja ja tyranniaa!

Mutta antakaas olla, odottakaa kun he pääsevät hallitukseen tai muille näkyville paikoille, unohtuu oitis "ensimmäinen rakkaus". 

Täydellinen Järjestelmä ja sen virallinen julkaisukanava, eli Fundamentti, edustaa radikaalia kolmatta tietä pois näiden alaisuudesta, kohti vallankumouksellista uutta huomista ja yhtenäistä kansakuntaa!

Mutta nyt, tässä se vielä mainittu "kevennys":
Ei kommentteja: