torstai 6. kesäkuuta 2013

Ruotsi ja Vaaralliset Luvut - Onko Naapurimme Ensimmäinen Sisältä 100% Tuhottu Maa?

"Vaarallisia lukuja" - Ruotsalaiset harrastavat seksiä vähemmän kuin koskaan

Ruotsista on tullut hyvää vauhtia täydellinen esimerkkimaa sosiaalisesta ja kansallisesta epäonnistumisesta.

Rotu- ja kulttuurisissisota jota käytiin Tukholmassa ja sen ympäristössä on toinen asia, jonka syytä on maahanmuuttopolitiikka.

Tämän uutisen syynä taas on se, että Ruotsi on feminismin saudi-arabia, jossa naisten kahdet standardit ja niiden kiimainen vaaliminen on arkipäivää.

Syy miksi seksiä harrastetaan vähemmän, on siinä, että kun naiset saavat mitä haluavat, he jatkavat silti entisillä raiteillaan. 

Tällöin maskuliinisia rooliodotuksia vahvistavat pariutumistottumukset pysyvät samoina, jopa lisääntyvät! Mutta samalla miesten velvollisuus on feminisoitua - tai ainakin sukupuolineutralisoitua, mikä merkitsee maskuliinisuuden kastroimista. (Naiset harjoittavat näitä tuplastandardeja melko huolettomasti, muistan minkälaisen järkytyksen aiheutin eräässä naisessa joka ulisi siitä miten hän haluaa miehen "joka on MIES!", minä nimittäin vastasin, että miehekäs mies myös haluaa naisen joka on nainen. Oma lääke on se karvain, ja usein myös se jonka tarpeessa henkilö on kaikkein eniten.)

Jos kapitalismissa ja kommunismissa pääoma keskittyy, niin feministisessä yhteiskunnassa seksi keskittyy. 

"Naisen oikeus omaan kehoonsa", merkitsee sitä, että hän elelee sinkkuelämää-tyylisenä, streotyyppisen lutkan ja kullankaivajan yhdistelmänä, niin kauan kun vain seksuaalinen markkina-arvo sen sallii. Sitten kun se on lopuillaan, alkaakin elättäjämiehen hakeminen jolloin apinamiesten seksileluna toimiminen vaihtuu miehen hakemiseen jolla on kyllin paljon rahaa naisen elättämiseen, hemmoteluun ja avioeroryöstön potin suurena pitämiseen.


Se tietää seksiä pienelle osalle miehiä, ja sitä, että yhä useampi mies jää ilman kokonaan. 

Näin seksin määrä vähenee.

Feminismi tosin lähtökohtaisesti vastustaa perhettä ja heteroseksuaalisia suhteita, mutta sama päämäärä saavutetaan myöskin siten, että naiset lakkaavat poimimasta oman tasoisia miehiään ja perustamalla näiden kanssa perheen - sen sijaan he osallistuvat tietyn miestyypin haaremin osaksi. Jotkut vaikka heillä olisikin perhe. Jotkut puolestaan eivät edes koske tikulla tavalliseen Jördis Svenssoniin. 

Mutta maailmalla on myöskin toisenlainen trendi. Jos "ATM":t sanovat "pitäkää tunkkinne", niin myöskin ne miehet joilla käy flaksi ovat kyllin fiksuja ymmärtämään mikä on paska diili. Näin ollen se, että naiset jäävät vanhoiksi, ja lapsettomiksi piioiksi on jo nyt totta!

Men to blame for childless women? I don't think so - it's society that deliberately disenfranchises fathers, says Peter Lloyd


Ja mainittakoon nyt vielä näin lopuksi, että samalla toinen feministienkin suosima "vihollisten viholliset ovat ystäviämme"-ryhmä lisääntyy maailmassa, huimaavaa vauhtia. Ja siinä ryhmässä on se hyvä puoli, että se laittaa femakot maksamaan raskaista rikoksistaan kansaa ja ihmiskuntaa kohtaan.

Arvaatko keitä he mahtavat olla?

Katso video, jos uskallat. 


Ei kommentteja: