lauantai 1. kesäkuuta 2013

Jo Joutui Armas Aika

On taas se aika jolloin perheiden imitsät siirtyvät kesälaitumille, ja sitä ennen hakevat nyyhkivien vanhempien ja uusioperheidensä (tai yh-äitien) läsnäollessa pahvit joissa heidät on luokiteltu sen mukaan, kuka on omaksunut informaatiobulimian säännöt parhaiten.

Ja sitten myös lauletaan perinteiseen tapaan Suvivirsi.

Vai lauletaanko?

Suvivirsi pannaan


Ei (läheskään joka paikassa)!

Mitä tästä pitää sanoa?

Sitä, että tälläinen voimistelu, mielistely, ja alistuminen näiden "vähemmistö- ja erikoisryhmien" edessä on jotain aivan käsittämätöntä.

Samalla tämä kertoo myöskin miten massakontrolli toimii kouluissakin: "oikeauskoisia" muhamettilaisia loukkaa vääräuskoisten perinteet ja uskonto, ja täten heidän etuja valvovat suvakit sitten odotetusti myötäloukkaantuvat, jolloin lopputulos on tämä.

(Luultavasti, jos minut olisi kutsuttu johonkin päättäjäistilaisuuteen, jossa tuo jää pois, alkaisin yksin laulamaan sitä värisevällä äänellä. Ehkä juuri siksi minua ei olla sellaisiin liiemmin kutsuttu.)

Vaikka jo kansallisen edun nimissä meidän tulisi omata sellainen käytäntö, että jos joku loukkaantuu tuosta, olisi hänen itse pysyttävä poissa tilaisuudesta. Mutta jos he taas haluavat olla fiksuja ja vastuullisia, he antavat tukensa Suvivirrelle kunnioittamalla sitä.

Huomattavaa on myös se, että on olemassa jopa mamuja jotka ymmärtävät suvivirttä. Ongelmana on täten myös yhtälailla he, jotka avaavat portin vihollisuudelle, ja ehdoin tahdoin mädättävät omia identiteettimme symboleita. Kyse on siten ryhmittymästä, joka koostuu ryhmistä jotka ovat vihamielisiä Suomelle, suomalaisuudelle ja suomalaisille!

Mitä taas tulee uskontoon, niin jos meillä ei ole vahvaa omaa uskontoa, sen korvaa vahvempi uskonto joka tulee ottamaan sen paikan (jopa kantaväestön edustajia on maailmalla kääntynyt islamiin, osittain siitä syystä että he haluavat uskontoa jota elää, eikä mitään hanhiemojen liberaalilässytystä).

Kyse on niin perustavanlaatuisesta yhteiskunnallisesta ytimestä, että se ei tule milloinkaan poistumaan - edes mennyt Neuvostoliitto ei silmittömällä tyranniallaan saanut sitä pois, vaan kirkot nousivat takaisin kun kansa vapautui ateistisesta tyranniasta ja sen pakotetusta pseudouskonnosta (Lenin näännytti talonpoikia nälkään, ja piti sitä kerrassaan oivallisena propagandakeinona; näin he menettäisivät uskon Jumalaan, ja toisaalta kommunismin unelman toteutumista estävät luokkapetturit olisivat luontaista poistumaa)

Sekulaarien humanistien "tiedostava" elämäntapa ei ota huomioon realiteetteja, mikä merkitsee sitä nykyisellä kehityksellä, että esim. Amerikassa tulevaisuuden dominantit ryhmät ovat evankeliset kristityt, lattarikatolilaiset ja muslimit. Syy miksi sekulaareja humanisteja ei tuossa kärkiryhmässä ole, on se, että he ovat tappaneet itsensä sukupuuttoon (osa tietysti estäneet ylikansoittumista adoptoimalla - tietysti muualta kuin omasta maasta). Se ei ole mielipide, se on MATEMATIIKKAA. Otetaan eurooppa, jossa esim. Ranskassa kantaväestön syntyvyys on 1,8 lasta per perhe, ja muslimeilla 8,1, on ihan selvä mihin päädymme.

Ennuste: Neljäsosa ihmisistä muslimeita vuonna 2030


Eräs kaverini, joka on töissä koulussa kommentoi asiaa siten, että suurimpia pöyristyjiä ja loukkaantujia ovat nimenomaan nämä joko suvaitsevaiset tai "vapaa-ajattelijat", joiden tuplastandardit ovat melko ilmeiset, jolloin "ajatus on vapaa", kunhan se vain on sama mikä heillä.

He tosin voivat yrittää oikeuttaa katsantoaan sanomalla että ovat neutraaleja. Mutta sitä he eivät selvästikään.

Miksi ei?

Siksi että sekulaarit humanistit ja vakaumukselliset ateistit ovat hyvinkin fanaattisen uskovaista porukkaa, joiden mottoina on seuraavanlaisia ajatelmia:

Millään ei saa, tai voi olla, pohjimmiltaan mitään merkitystä

"Jumalaa ei ole" on jumala, ja minä hänen profeettansa.

He, aivan kuten kiihkeimmät ja itsevarmimmat uskovat, ottavat kantaa Jumalan olemassaoloon.

He ovat kaukana neutraalista!

Mitä vielä kaverini kertoi oli, että tämä marttyyriporukka on yleensä kantasuomalaista, ja että kun koulussa soi Suvirsi tai Enkeli Taivaan, he lähtevät mielenosoituksellisen diivamaisesti ulos. Jos maahanmuuttajilla on säädyllisyyttä edes sen verran että he seisovat Suvivirren ajan (joskaan eivät laula - asia josta voitaisi olla montaa mieltä), niin nämä "Double D Fan Club" (Darwin & Dawkins)-porukan ylpeät edustajat eivät suostu edes seisomaan. Se on yhtä aikuismaista käytöstä, kuin vaikkapa se, että vaihdellaan Raamattuja pornolehtiin. Mikä ikävaihe on jäänyt päälle silloin?

Lopuksi vielä kerron miten kommentoin asiaa tälle kaverilleni:

Voi hellan lettas niiden kanssa.  "Kyllä me niin mielemme pahoitimme, sillä tämä loukkaa meitä jotka käytämme koko elämämme ajan aikaamme ja energiaamme jonkun sellaisen vastustamiseen johon emme edes usko, nyyh!!!1!!!" Seuraavan kerran sun täytyy mennä nostamaan niitä sylkkyyn, ja vähäsen taputella pyllylle ja sanoa lohdun sanoja. Sitten ehkä kannattaa antaa myös vähäsen maitoa ja pullasuttua niin marttyyrit palaavat tasapainoiseen tilaan. Mutta varo sanomasta: "Hyvä Luoja" tai muuta sellaista taivastelua (sana taivastelu myös lienee loukkaava sana, ehkä "ilmakehäilyä" olisi parempi ja ei satuta, tai tee syviä arpia sieluun, äh taas väärä sana, tarkoitin "aivokemiaan").


Ei kommentteja: