maanantai 24. syyskuuta 2012

Valkoinen nainen vs. Somalinainen

Seuraavanlainen keskustelu osui kohdalleni, ja tämä juttu jonka sen pohjalta kirjoitin, menee suoraan siihen sarjaan jonka johdosta suvakit* joutuvat taas kerran ottamaan pulttia, ja huomaamaan että saateenkaaari päättyikin sylttytehtaalle.

Koska kaikki negatiivinen mitä sanotaan maahanmuuttajien, kuten somalien käytöksestä ja asenteista, on "vihapuhetta", tehdäänkin nyt niin että antaa heidän kertoa omat mielipiteensä naisista jotka eivät ole somaleita vaan kaukaasialaisia.

Sen ei luulisi olevan mitään pahaa, sillä vain valkoinen, lihaa syövä heteromies voisi vihata naista, ja sanoa heille jotain mistä tulee tosi paha mieli. 

Näin eivät myöskään "pahansuovat rasistit" pääse levittämään "vihapropagandaa".

Klikkaa itsesi keskusteluun alta:

Somali Women Vs WHITE women - Whos Prettier


Tässä keskusteluketjussa somalimiehet vertailevat oman kansansa naisia länsimaisiin valkoisiin naisiin.

Ja vaikka nyt joku suomisen pirkko kehä kolmosen sisäpuolella nyt itseään kovin "internätiönäälisenä" pitäisikin, on syytä muistaa että hän lukeutuu tähän ihan samaan ryhmään.

Tulos on melko yksimielinen.

Vastauksista selvisi mm.

Vaalea nainen on lutka joka kelpaa hyväksikäytettäväksi, kunnes on tullut aika naida somalinainen. 

Samoin, vaalea nainen on nainen jonka ihonväri muistuttaa sian väriä (muslimeille saastainen eläin).

He myöskin vanhenevat nopeasti ja he ovat myös luontaisen tekopyhiä (suvakkiliisat kaksine standardeineen ovat tehneet erinomaista työtä näyttäessään mistä heidät on tehty). 

En edes ala mennä siihen mitä eräs vastaisi egonsa loukanneelle naiselle ketjussa, sillä kerrottuaan miten vaalealla naisella on; "pannukakkuperse joka muuttuu 30 ikävuoden aikana liskoksi (?)", kommentoi "Afrikan sarvi" että kyseinen "lisko" voisi mennä pesemään, haisevan ties minkä.

Nyt, peitä silmät ja korvat ja toista itsellesi: "Vain valkoiset länsimaalaiset kristityt voivat olla rasisteja". 

Ehdotin aiemmin että feministit ja muslimit voitaisi pistää yhdessä ottamaan toisistaan mittaa, näin ollen he saisivat purkaa tarmoaan toisiinsa ja me muut jäisimme rauhaan (ehkä tietyt ongelmat ratkeaisivat, kuin itsestään?).

Mutta kuinkas ollakkaan, suvakit tekevätkin ihan itse näemmä hieman sen suuntaisesti, he aivopesevät länsimaiset naiset näiden romanttisten maailmaa syleilevien kutittelijoiden syliin.

Sillä näin, jokainen osapuoli voittaa?


* = Samalla voin sanoa, että mitä olen nyt jonkin verran seuraillut sieltä täältä bloggauksia, pääasiassa mainion Oikotieto-palvelun kautta, olen saanut ilahtua siitä että Fundamentin lanseeraama termi "suvakki" on tarttunut yleiseen käyttöön ja saavuttanut maahanmuuttokriittikkojen kesken suosion. Kyseinen termihän koostuu sanoista "suvaitsevainen"  ja "vajakki", ja sitä käytetään pääsääntöisesti silloin kun suvaitsevaisevainen suvaitsee jo tasolla "kliininen idiootti". 

Ei kommentteja: