maanantai 28. toukokuuta 2012

Elämän Vai Kuoleman Puolesta? (Eutanasia & al.)

Johdanto

Mitä väkisinkin alkaa tapahtua tälläisen kehityksen seurauksena, on se, että energia jonka hoitohenkilökunta keskittää normaalisti elämän puolesta, onkin nyt sitä vastaan; kuoleman puolesta.

Vihreät ovat erikoistuneet naturalistiseen nihilismiin. Vaikkakin naturalistista puolta voidaan tietysti sovittaa miten halutaan, sillä ovathan he omineet itselleen "ympäristöpuolueen" auktoriteetin, niin kuitenkin erityisen suuri osa heidän agendoistaan ei ole vain luonnonvastaista (kaikki mitä tapahtuu luonnossa, ei ole "luonnollista", ainakaan kun luonnollisella viitataan normaaliin luonnon kiertokulun ilmiöihin - vihreä taivas ja siniset niityt ovat pikemminkin poikkeus, kuin laki) vaan suoranaisesti elämänvastaista.

Homoseksuaalisuus on hyvä esimerkki. Se on seksuaalista poikkeavuutta ja sillä sipuli, se on asia josta ei päästä mihinkään.

Se seksin muotona ei ole millään tavalla elämänmyönteistä, sillä se ei kerta kaikkiaan luo elämää.

Tiedän, ettei ehkäisyllä varustettu heteroseksikään luo elämää, mutta periaatteessa se on oikein ja elämänmukaista.

Toinen  hyvä esimerkki vihreiden elämänvastaisuudesta, on se, että he kyllä omalle kansalleen opastavat syntyvyyden vähentymistä mutta samalla roudaavat tänne lisää väkeä, maista joissa ollaan autuaan onnellisia ns. alkeellisissa oloissa, kunhan elämän perusasiat ovat kunnossa seurauksena on se, että Suomessa syntyvyys on tippunut Hesarin uutisen mukaan lukuun 1, 68 per kantasuomalainen, samalla kun musliminainen synnyttää maahan 3 uutta muslimia!

Tämä klassikkovideo kertoo tämän vakavan tilanteen seuraukset, ja näin pikaisesti sanottakoon, että kun syntyvyys on pudonnut lukuun 1,3 per kantasuomalainen perhe, on sitä enää mahdoton kääntää ,ainakaan vallitsevalla talousjärjestelmällä, ja täten, kansakunta on ajettu terminaalitilaansa. Joten, jos rikastuttaminen ja kantaväestöä heikentävä politiikka jatkuu sellaisena kuin se on, on Suomesta tullut muslimivaltio vuoteen 2170 mennessä. Ehkä jo aikaisemmin, sillä kaikki kansallisen omaisuuden puolustaminen on näiden selkäänpuukottajien toimesta poliittisesti epäkorrektia.

Tämä kehitys on muuten se, mitä kutsun ns. passiiviseksi jihadiksi/muslimi-invaasioksi, jolloin aktiivinen jihad on suoraa sotimista - löysin tämän mekanismin jo vuosia sitten, ja jo silloin
eräs musliminainen oli kutakuin samaa mieltä kanssani, ja totesi, että näin käy väkisinkin! Tosiasia on, että länsimainen sekulaarinen kulttuuri tulee katoamaan. On tutkittu, että tulevaisuudessa
amerikka tulee olemaan yksinomaan ns. patriarkaalisten (itse hieman vierastan tuota nimitystä, käytän sitä sen tuttuuden vuoksi, sillä on lähinnä kuvitteellinen, feminismin luoma viitekehus joilla
he selittelevät tekosyillä sitä, miksei naisista ole ollut lunastamaan feminismin ylinais-uhoa) kulttuurikantojen hallussa: valkoiset ja evankeeliset kristityt, katolilaiset latinot ja muslimit.
Sekuluurit demokraatit kuolevat sukupuuuttoon - tarkka termi: he tappavat sukunsa ihan itse (USA:ssa protestantit ja katolilaiset kristityt kyllä pitävät muslimit aisoissa, jos vain pysyvät enemmistönä - maailmalle armahdus!)

Vaan se pohjustuksesta, ja pääsemme itse varsinaiseen asiaan.

Joka siis on viimeisin vihreiden tempaus.


Eutanasia - hauskuutta koko perheelle!

Vihreät ovat totalitaristinen puolue. He tavoittelevat mm. poliittisen korrektiuuden ja massakontrollin avulla tilaa, jossa he päättävät muiden moraaleista (ja moraalittomuuksista) ja alistavat hyvään asiaan vedoten muut valtansa alle "heidän omaksi parhaakseen".


Eutanasia ei täten ole muuta kuin tähän elämänvastaiseen ja kansallisvaltion itsenäisyydelle myrkylliseen kehitykseen kuin luonnollinen lisä. Muutoinhan heidän politiikkansa on mädättämistä hitaasti valtion sisältä, toinen toistaan elämänvastaisemman rappion lietsonnan muodossa.

Suhdaudunkin tähän uutiseen nyt kokolailla, kyllästyneellä, asenteella: "No tulihan se sieltä"

Jos nyt olemme aivan tarkkoja eutanasian suhteen, niin voisimme käyttää samanlaista aktiivinen ja passiivinen-jakoa, kuin Islamin leviämisessä.

Moni ei varmaankaan ollut tietoinen siitä, että jo nyt on käytössä passiivinen eutanasia.

Ja moni ihminen joka niin kovin on olevinaan huolissaan heikkojen oikeudesta, kyllä vastustaisi sitä, jos vain tietäisi sen olevan olemassa.

Minäpä kerron mitä se on.

Se juontaa juurensa heikkoon vanhusten tilaan, joka ei ole sattuma.

Kyse ei ole varoista, kyse on rakkaudettomuudesta ja kylmästä eliitin hyötypolitiikasta - tästä raivoavasta ja kansakuntaa rotanlailla raatelevasta sairaudesta, jota vastaan Fundamentti taistelee väsymättä!

Vanhuksiin sovelletaan sitä mitä kutsun passiiviseksi eutanasiaksi.

Ohjelma aloitetaan kun he ovat 65 vuoden iässä, tällöin kaikkinainen Kelan ja työnantajien kuntoutusohjelmisto lakkaa koskemasta heitä.

[Tähän väliin annan vinkin - opiskelkaa itämaisia, muinaisia kehon ja sielun taiteita, kuten taichia, qigongia ja 5 tiibetiläistä aamuliikettä. Allekirjoittanut on harjoittanut niitä kohta vuosia, lähes
päivittäin. Minua luullaan parhaimmillaan lähes 10 ikäistäni nuoremmaksi, ja minulla ei ole edes kunnon otsaryppyjä! Puhumattakaan sitten miten näitä ikänsä harjoittaneet esim. kiinalaiset vanhukset joilla on vielä kiiltävän mustat hiukset, ovat pirteitä ja täysissä järjissään, ja tekevät aamuisin usvan vielä ollessa maissa, taichi-harjoituksensa. Olen itseopiskellut, ja se ei ole maksanut penniäkään. Nämä taiteet voivat pelastaa sinut tulevaisuudessa, etenkin jos vihersininen allianssi saa jalansijaa!]

Entä mitä me teemme kuntouttamisen sijasta? No, me pumppaamme harmaahapset täyteen lääkkeitä ja työnnämmme heidät laitoksen odottamaan kuolemaa, jota joudutetaan loppuvaihessa etenkin passiivisen eutanaisian räikeimmällä muodolla: kuihduttamisella.

Tämä on käytännössä sitä, että hoito muuttuu yhä valikoivemmaksi ja alamäki kallistuu yhäti jyrkemmäksi, mitä huonommassa kunnossa potilas on.

Vanhukset makaavat vaipoissa, omissa ulosteissaan, ja kärsivät nälän lisäksi myöskin mielenterveysongelmista (80% laitoksissa olevista vanhuksista kärsii niistä, ja masentunteisuudesta).

Ei ole myytti, että vankiloissa asiat ovat paremmin kuin vanhuksilla. Vaikka hyväkuntoinen vanhus on yhteiskunnalle parempi asia, kuin rikoksensa uusiva sosiopaatti.

Sosiopaatti ymmärtää yhteiskunnan totalitaristisen eliitin salaa puoltaman sosiaalidarwinistisen luonteen, kuin myös vanhus joka tuntee sen nahoissaan ja masentuu alitajunnassaan.

Vanhukset useimmiten ovat vielä ajalta, kun auktoriteetteja, olivat ne sitten hoitajia tai keitä tahansa jotka "pitävät katon pääsi päällä" piti kunnioittaa.

Siispä on turha luulla, että heillä olisi voimia pitää itsestään huolta tai uskallusta valittaa.

Ja tästä pääsemme sitten aktiiviseen eutanasiaan. Vihreiden viimeisimpään aluevaltaukseen.

Siinä mennään jo niin pitkälle, että kuihduttamisvaihe voidaan vaihtaa pois.

Järjestelmät, kuten natsisaksa, osasi tämän ja tuhosi tietoisesti "arvotonta elämää" heidän T4-ohjelmassaan.

Vihreiden mainos tulevissa vaaleissa? Miettikää mitkä ekonomiset ja ekologiset säästöt saamme, kun sallimme eutanasian "arvotonta elämää" kohtaan? HEIL VIHREÄT!

Vihreiden ja natsien yhtäläisyydet ovatkin näissä totalitaristissa maailmanparannustoimissa häiritsevän lähellä toisiaan!

Keskitys- ja tuhoamisleireillä - mitä moni ei ehkä tiennyt - oli pestattu lääkäreitä, mutta naispuoliset vartijat saattoivat olla alunalkaenkin naispuolisia hoitajia!

Hoitoalan pimeä puoli, mikä ollaan nähty potilaita insuliinimyrkytyksiä tappaneiden hoitajien kohdalla, on se, että se on kuitenkin ala jossa toinen on sinun armoillasi ja täten se on omiaan keräämään ainesta joka ei ole todellakaan oikealla paikallaan. Eikä tämä koske vain hoitajia, vaan myös lääkäreitä. Olisikohan se ollut jokunen vuosi kun luin miten anonyymina pysytellyt lääkäri kertoi että parasta olisi, että arvoton elämä pistettäisi kylmäksi.

Sinä, eutanasian kannattaja, haluaisitko sinä kyseisen lääkärin hoidettavaksi kun kyse on elämästä ja kuolemasta?

Vaan nyt, palatakseni leirivertaukseen, oli siis leirin lääkärien toimenkuvassa siirrytty jostain elämään ylläpitävästä, sitä tuhoavaan.

Lääkärit leireillä eivät suoranaisesti enää hoitaneet ketään, vaan he päättivät että ketkä jäivät näännyttämään itseään työllä ja ketkä menivät "viimeinen pari uunista ulos"-leikkiä, elämänsä viimeisen kerran.

Puhumattakaan sitten ihmiskokeista, joista esim. Josef Mengele oli ylpeillyt, että hän tekee palveluksen ihmiskunnalle, esitelleessään testituloksiaan.

Joten, nyt meidän pitäisi ottaa jälleen tuo oikeus ja vaihtoehto mukaan, yhteiskunnassa jossa arvot ovat kovat ja rakkaus elämääön on kylmentynyt?

Ei todellakaan.

Täydellinen Järjestelmä on elämän puolesta toimiva liike.

Joka toki uskoo jo käytännön syistä määrättyyn hierarkisuuteen yhteiskunnassa, mutta myös vallan levittymisen ja aitoon demokratiaan.

Tosiasia on se, että heti kun vaihtoehdoksi saadaan "töpselin vetäminen pois seinästä", loppuu myöskin ratkaisujen etsiminen elämän puolesta.
Tai esim. ihmiseltä, jonka on mahdollista parantua, nypätään piuhat irti virheellisen diagnoosin perusteella.
Tai, jos ihminen on vihannes ja sukulainen saa päättää armokuolemasta, päätöksen perusteena voi olla esim tuleva perintö..
Tai lääkäri, jotka ovat tehneet esim. hollanissa hätäisiä eutanasiapäätöksiä pelottavan paljon! - On helpompi vaihtaa väärän diagnoosin jälkeen lääkitys oikeaksi, mutta miten tuot takaisin kuolleen?
Kyllä sairaan ja epätoivoisen ihmisen pään saa valettua täyteen luovuttavaa epätoivoa, mutta minä sanon - referoidakseni ihmismielen tuntijaa, Carl Gustav Jungia: vaikka olisit jo elämäsi illassa,
kuvittele että eläisit vielä sata vuotta lisää.

Piilonihilimissä, eli moniarvoisuudessa joka on ominaista vihreille (kuin myöskin moniarvoisille sinisille, eli kokoomuslaisille), elämää pidetään sattumanvaraisena ja ainoa mikä merkitsee
on se mitä "me" annetaan sille arvoksi. Minä uskaltaisin väittää, että etenkin vihreissä on paljon heitä jotka ennemmin valitsisivat linkolalaisten periaatteiden toteutumisen, kuin ihmiskunnan henkisen kehityksen ja aineellisen, kestävän hyvinvoinnin väliltä vaihtoehdon, jota en ihmisenä voisi milloinkaan hyväksyä. Vihreiden sekulaarissa ja nihilistisessä maailmankatsomuksessa ei ole kerta kaikkiaan minkäänlaista perustetta ajatella ihmistä muuna kuin organismina, geneettisena möykkynä soluja jonka arvo on ilmaanripustettu. Ei ihme jos heidän politiikkansa on niin raivostuttavan kaksinaismorialistista ja epäjohdonmukaista.

Victor Frankl, joka itse tuon nihilistisen kehityksen nähneenä (keskitysleiriltä selvityneenä) ja ihmisen mieleen perehtyneenä psykiatrina asian ilmaisikin oikein hyvin:

"Käsitykseni mukaan kaasukammiotkin aikoinaan olivat vain tällaisen homunkulistisen ihmiskuvan seuraus.
Voitte olla aivan varmoja siitä, että Auschwitz, Treblinka, ja Maidanek eivät alunperin syntyneet Berliinin ministeriöissä, vaan niitä oli jo pitkään valmisteltu nihilististen tiedemiesten ja filosofien kirjoituspöydillä ja luentosaleissa.
Enkä väsyn milloinkaan toistamaan - en edes satunnaisilla luentomatkoillani, en vieraissa maissa enkä valtamerten takanakaan - että nihilistisiä tiedemiehiä ja filosofeja on aina siellä, missä esimerkiksi joku kirjailija tai Nobelin palkinnon saaja ei näe ihmisssä todellisuudessa mitään muuta kuin "vähäpätöisen määrän epäpuhtaita aineita, hiiltä ja vettä". - Victor Frankl


Toisaalta, ironia ja osoitus tunneälyisten (aka. me teemme valintamme tunteiden pohjalta, mutta emme suostu ottamaan lukuun sitä että tunteita voi manipuloida-loogikoiden) epäjohdonmukaisuudesta on se, että he voivat kannattaa kuolemaa, kun se on suunnattu avuttomia ja heikkoja kohtaan (abortit ja eutanasia), mutta he älähtävät puolestaan kuolemantuomioista, jotka on suunnattu heitä vastaan, jotka mm. varastavat toisten elämiä.

Tälläisen logiikan kanssa ei voida kiistellä, ja vielä vähemmän tälläisille pitäisi antaa päätösvaltaa.

Täydellinen Järjestelmä ei puolustaessaan elämää ainoastaan kannata sitä, että luovuttamisen sijasta etsitään ratkaisuja, vaan se myöskin kannattaa sitä, että elämään tarjotaan sisältö
ja siitä tehdään sen arvoista myös järjestelmän itsensä nojalla.

“..ei tässä jumalauta ole kysymys taloudesta ja fiateista ja renaulteista vaan siitä että ihminen löytäisi elämäänsä tarkoituksen ja sisällyksen ja suunnan ja voisi elää niin kuin kasvi elää.
Politiikkoja ohjaa vallanhimo, heillä on siinä työmaa, mutta tavalliset ihmiset tarvitsevat mielekkyyttä elämäänsä, he haluavat ahkeroida ja saada palkkansa, he haluavat nähdä lastensa kasvava, ja mitä he näkevät? Ja mitä he näkevät?”
- Pentti Saarikoski

Antidootti. 

Laitetaanpa vielä vastalääkkeeksi hieman tutkimusta siitä, mikten saavuttaa pitkä ja tyytyväinen elämä.

Käytän lähteenä viikon parin takaisen Aamulehden Asiat-liitteen ohessa ollutta tutkimuspakettia aiheen tiimoilta (toukokuu 20. oli sen päivämäärä, joten siitä vain etsimään hyvin varusteuista divareista ja paperinkeräyslaatikoista kautta maan).

Toisella sivulla oli haastateltu pitkään eläneitä vanhuksia, ja toisella sivulla taas asiaa katsottiin tieteellistä pohjalta.

 100- ja melkein 100-vuotiaiden ohjeet ikäänsä:

- Liikunnallinen tausta, ja aktiivisuus myös vanhana
- Itsensä tunteminen nuoreksi iästä huolimatta ("Tunnen olevani nuori mies" 100 vuotiaan vaarin kommentti)
- Myönteinen asenne (esim. optimismi, sekä proaktiivisuus, pysyminen poissa synkkyyteen vaipumisesta ja alemmuuskompleksisista ajatuksista)
- "Sivistys on hyvästä, mutta raha on turhaa. Vähemmälläkin pärjää" - Mummo
- Terveet elämäntavat, myös kohtuu alkoholin ja tupakan käytössä (osa oli täysin raittiita, mutta lue myös tämä )

Sitten tieteellisten tutkimusten pohjalta, joka oli samassa lehdessä.

Havaittiin että monet ihmiset olivat hyvin terveitä alueilla joissa oli merta ympärillä.

Tämä oli minusta mielenkiintoista, sillä itse teen aina kesäisin taichini ja qigongini aina pienen ja mukavan metsälammen rannassa.

En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun lämmin kesäinen tuuli puhaltaa lampea pitkin, samalla kun teen päivittäisen harjoitukseni.

Sinun on kokeiltava sitä itse.

Japanin Okinawassa ihmiset elävät sinisten koralliriuttojen ja leppeiden rantavesien äärellä keskimääräistä vanhemmiksi (naiset 86-vuotiaiksi ja miehet 78-vuotiaiksi).

Italiassa, Sardiniassa jälleen sama ilmiö; turkoosi meri ja ja vanhaksi elävät ihmiset.

Suomessa taas Ahvenanmaalla ihmiset elävät pidempään, naiset 85- ja miehet 77-vuotiaiksi.

Tämä vastaava tervehdyttävä ilmiö tunnettiin muinaisissa opeissa - niissä sielun ja kehon tieteissä ja taiteissa joista jo kerroinkin, mutta myös muissa - kuten fengshuissa.

Geenien vaikutus on puolestaan varsin pieni, kirjan Vuosia elämään (Reijo Punnonen), mukaan vain 20-30 % !

Naiset epäilemättä elävät miehiä pidempään, ja se jos jokin on maskulismin selvitettävä asia, ja vaikka tämä blogi ajaa maskulismia, en silti mene siihen paremmin.

Sanon vain, että yhteiskunta on vaativampi odotuksien suhteen miestä kohtaan, kuin naista kohtaan, jota se on poliittisen korrektiuuden nimissä paapovaisempi.

Ja stressi on tappaja, se on todiste siitä miten ihminen on psykosomaattinen olento, eikä vain lihamoottori.

Se on kuin riivaava tulehdus, ja se jos jokin pysyy yllä kun siitä alkaa stressaamaan.

Ilmiöt kuten työttömyys, alkoholismi, tupakointi ja yksinäisyys painavat ikää alaspäin - kaikki yleisempiä ongelmia nimenomaan syrjäytyneillä miehillä!

Pitää kuitenkin muistaa, että kuubassa, jossa taas on leppoisa meininki noin muuten (jos kommunismin ahdistavaa ilmapiiriä ei lasketa) sen lisäksi että siellä on enemmän 100 vuotiaita kuin täällä, jotka nautiskelevat sikareista, kahvista ja seksistä. Jälkimmäinen luultavasti tapahtuu harvemmin, ainakin tuossa ikäluokassa, tai eihän sitä tiedä.

Punnosen kirjassa kuitenkin on eräs pointti pitkälti sama kuin 100-vuotiaiden haastattelussa.

Myönteinen ajattelu on eduksi. Jo eläinkokeissa on saatu näyttöä siitä, että toivottomuus voi heikentää immuunipuolustusta.

Ja jo Jenkeissä järkätyssä tutkimuksessa, 1960-luvulla, pessimistiset vanhukset kuolivat aiemmin kuin myönteisesti asennoituneet.

Mielenkiintoista, eikö totta?

Nyt emmeköhän me ole samaa mieltä, että aktiivista ja passiivista eutanasiaa parempi olisi, että valtio olisi suuntautunut elämänmyönteisesti eikä sitä vastaan, nihlistisen sairauden lietsojana?

Eli jokainen yhtyköön siihen tunnuslauseseen jota kukaan kuka haluaa elää, ei voi kieltää:
Ehdoton EI eutanasialle ja heikkojen murhaamiselle, ja KYLLÄ elämälle!


Muistakaa, että tämä on kirjaimellisesti taistelu elämästä; sinä ja minä saatamme taistella sitä omasta elämästämme!

Muista, että silloin jos tulee päivä kun tiedät, että todella tarvitset lääkäriä, on sinun salliman politiikan ansiota tai syytä, saatko pelätä häntä vaiko olla turvallisin mielin hänen myöntän hoitosuunnitelman johdosta!

Ei kommentteja: