keskiviikko 24. elokuuta 2011

Siniristiloppumme?

Vaikka Fundamentin onkin nyt määrä elää hieman hiljaiseloa, ja olla kesäpaussilla (itse asiassa tarkoitus olisi jatkaa sitä syyskuulle) on kuitenkin oivallinen tapa päättää tämä kuukausi jollain erittäin surkuhupaisalla...

Ensimmäinen reaktioni oli, että jos tämä ei ole sarkastinen lausunto, jo täysin mielisairaaksi menneessä poliittisessa korrektiuudessa (antivihapuhemumbojumbossa), olemme kusessa, sillä "asiantuntijamme" ovat henkisesti  vakavasti vaurioituneita!  

Seuraava asia joka tuli mieleen oli: Feministit tekivät sen taas!  

Ja vain rajaton vaatimattomuuteni estää enää alleviivaamasta sitä seikkaa, että olin silläkin kertaa oikeassa. 

Kyseessä todellakin oli paha siinä missä mainitaan; nainen joka on tutkinut musiikkia feministisen tutkimuksen ja kulttuurintutkimuksen näkökulmista - ja tekee sitä vieläkin Turun yliopistossa.

Mistä siis on kyse, on siitä kun dosentti Taru Leppänen on kakannut lausuntoja:

Maamme-laulussa vihapuheen piirteitä


"Leppänen kritisoi, että suomalaisuus on alakoulujen musiikinkirjoissa ensisijaisesti miehiin liittyvä asia.


- Maamme-laulussa Suomi on "maa kallis isien". Siniristilipussa "Isät, veljet verellään, vihki sinut viiriksi vapaan maan. Ilomiellä sun jäljessäs käymme tein isän astumaan"." 

Eräs mikä ehkä eniten vituttaa feminismissä on se, miten täydellisesti se perustuu itsekyydelle ja tyhmyydelle. 

Tässä näemme siitä hyvän esimerkin. 

Tapa jolla feminismi/feministi tulkitsee todellisuutta on siten, että sen pitää aina tukea väitettä että naiset ovat miehiä parempia ja miehistä johtuu kaikki paha. Jos jokin historian kirjoitus sanoo toisin, on se "sovinistien vääristelemä naisten alistamiseksi" - oi vuotakaa kyyneleet näille ikuisille uhreille

Naisilla on ajatuksia, mutta niissä ei ole johdonmukaisuutta, ja sellaiseen härkäpäisyyteen ei mikään väite pysty. Ei ole ainoatakaan naisfilosofia, mutta tämä ei suinkaan johdu naisen sorretusta asemasta, vaan siitä, ettei naiselllinen järki täytä filosofian ensimmäistä vaatimusta: johdonmukaisuutta. - Väinö Linna

Abstraktissa ajattelussa ei voi järkeillä kokemuksen perusteella (vaan se vaatii ideoiden ymmärtämistä). Eipä ihme jos naisfilosofeja (ja keksijöitä) on niin vähän. Sentimentaalisuus taas tulee heti kuvaan kun kuvitellaan mukaan lapsi, ja tämä taas on naiselle tyypillistä ajattelua – tunnepohjainen ajattelu joka hakee henkilöä (kukaan joka on koskaan debatoinut feministin kanssa, tuskin on voinut välttyä ad hominemin kuulemiselta, tai Olkiukolta - toistuvasti!).

Miehet ovat rakentaneet historian (vrt. His-Story = history), joten tällöin on ollut parempaakin tekemistä kuin käyttää aikansa jonkun vainoharhaisen femakon kiusaamiseen (joka käyttää yhteiskunnan rahoja demonisoimaan puolta ihmiskuntaa, eli miehiä)!

"Leppäsen mukaan suomalaisuuden esittäminen maskuliinisena ja sen kytkeminen väkivaltaan ei edistä peruskoulun opetussuunnitelman toteutumista." 

Mitähän tuo femakko oikein kuvitteli sitten? Että menneisyyden konfliktit, nimeltä sodat, hoidettiin niin että esim. talvisodassa Suomen armeija ryntäsi etulinjaan mekot päällä, ja merkistä nosti ne ja pyllisti? Se väkivallaton ja ei-maskuliininen vaihtoehto, if you please!

Tässä mainittu feministi esittää viimeisimmän teoriansa, joka koskettaa koko ihmiskunnan kohtaloa!

Ja vielä sananen tieteestä. Siitä olen kirjoittanut hieman aikaisemminkin, mutta pienenä kertauksena on paikallaan mainita, että sitä voidaan tehdä yhdestä jos toisestakin asiasta. Tällä kertaa jouduimme todistamaan akateemisen mädännäisyyden ja sen, että tiedettä sellaisena kuten me sen tunnemme ei ole. 

Nyt, tiedän että varmasti ajattelet edellisestä kommentistani: Kirjoittaja puhui salamoivaan tyyliinsä asiaa, mutta nyt häneltä hukkui pallo. 

Vaan, anna kun selitän. 

Tiedettä ei ole siksi, että on olemassa vain tieteellisiä koulukuntia, ja tieteellinen metodi. Näistä muodostuu se, mitä kutsumme nimellä "tiede", ja joka on oikein olevinaan ovela, tietysti pitää juuri omaa tieteellistä koulukuntaansa puhtaimpana ja parhaimpana tieteenä ja tämän teorioita jo käytännössä faktoina. 

Mutta minä sanon: Älkää antako kenenkään eksyttää itseänne!

Ja salaisena ainesosana on valtaelementti, eli politiikka joka on tärkeänä tekijänä sopassa jossa sen lauluja laulat kuka sinulle ylennyksen ja uran antaa. 

Esim. Feminismi on naamioitua naisten ylivaltaa, yhdistettynä miehiä epäinhimillistävään misandriaan. Se on itse asiassa monelle tasa-arvon synonyymi tästä räikeästä epäkohdasta huolimatta - mikä taas on massakontrollin tulosta.

Eräs syy tähän on, että se on "tiedettä" tai ainakin "virallinen totuus".

Entä miesasia? Ainoa panostus tältä taholta miesasiaan, on naistutkimuksen taskussa oleva KRIITTINEN MIESTUTKIMUS! Eli, suomeksi, se on massakontrollin muoto joka vastaa AKATEEMISESTA MISANDRIASTA! Sen hedelmät voit tarkistaa täältä.

Vaan siinä oli tämän kertainen teksti. Blogi palailee takaisin horrostilaan, ja sen arkistoita kannattaakin sitä aikaa hyväksikäyttäen nyt selailla, ennen kun taas aktiivisempi postauskausi alkaa (tulossa ja luonnospöydällä on melko kuumaa kamaa tiedossa!).

Ja koska kuitenkin tämä kyseinen sävelmä herättää feministissä/feministeissä noinkin hysteerisiä tuntemuksia, ei se voi olla täysin paha viisu, vaan meidän on hyvä nauttia vielä siitä mitä kesästä on jäljellä tämän kappaleen sävelmien nostattaman ylevän tuntemuksen valloittamina! 


Muista, että vallankumous on alkanut, ja se on ruvennut jo leviämään koko kansan (sinun ja minun) tietoisuuteen......kunnes tulee se päivä kun tervehdimme voittoa!

Ei kommentteja: