sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Big In Japan?

Nyt on Japanissa tapahtunut. Maa on kurimuksen kourissa. Ydinvoimalat räjähtelevät, ja laittavatkin ihan aiheellisesti miettimään että onko koskaan tälläisen riskikertoimen energiantuotantolaitokset loppuun ajateltuja. Samalla maata huuhtoi tsunami, maata joka on tunnettu säälimättömästä merten lihavien ja liukkaiden veikkosten eli valaiden lähes sadistisesta murhaamisesta:

"..sillä kaikkia näitä kauhistuksia ovat tehneet tämän maan asukkaat, jotka olivat ennen teitä, niin että maa tuli saastaiseksi - ettei maa teitäkin oksentaisi, jos te sen saastutatte, niinkuin se on oksentanut ulos sen kansan, joka oli ennen teitä."- Pyhä Raamattu

Etsitään oikeutusta ja syyllisiä. Se on inhimillinen tapa. Mietitään onko kyseessä jumalallinen kosto, väliintulo, karma tai jokin muu.

Mitä tulee mahdolliseen tapahtuman oikeudenmukaisuuteen, niin pitää muistaa että todellinen ylempi oikeus olisi sitä, että kansa joka murhaa viattomia, on kansa jonka viattomat tulee myös surmattaman. Se, on todellinen kollektiivinen karma ja silmä silmästä – se että syyllinen vain surmataan on oikeudenmukaista, mutta ei täydellinen vastine teosta. Eli täten harva meistä voi kuvitella olevansa kuivilla, ihmetellessään maailman selittämättömiä kauhuja.

Jos kukaan tietää japanilaisen Yksikkö 731:n tarinan, oli se toisen maailmansodan aikainen ihmiskokeille omistettu tehdas jossa ihmiset objektoitiin vain koekappaleiksi – heitä kutsuttiin “pölkyiksi”. Tavanomainen käytäntö oli yleensä tehdä heille ruumiinavaus vielä heidän eläessä, mahdollisia elinten poistoja ja muita sellaisia, ennen kun kuolema annettiin ruiskeella. Testit olivat tuskallisia, sillä usein niillä testattiin ihmisen kestävyyttä. Dokumentissa luurangoiksi nälkiintyneet ihmiset ovat tyynenrauhallisten tiedemiesten, lääkärien, edessä nelinkontin, samalla kun nämä merkitsevät tarkasti ylös kuolinkamppailun merkkejä. Entä kiinnisidotut raadot, jotka ovat jääneet jälkeen granaatti tai liekienheitin kokeiluista? Pääalaspäin roikkotetut vangit, joiden ainoa merkitys oli olla mittareina, miten kauan kestää että he tukehtuvat kuoliaiksi. Nämä olivat muuten kaikki kokeita tieteelle, mikrobiologialle. Reduktionistinen ja sekulaari tiede ei ole pimeää keskiaikaa ja inkvisiittioita parempi, vaan sen suora jatko-osa (inkvisiittio sai kidutusmenetelmiä aikansa tieteilijöiltä). Yli 10 000 vankia koki kohtalonsa olla osallisina näissä kokeiluissa. Lyhyt dokumentaatio tästä.

Samoin ei myöskään kovinkaan paljoa mieltä ylennä myöskään Nanjingin verilöyly (lainaus Wikipediasta):

13. päivä japanilaiset teloittivat suuren joukon pakolaisia, jotka koettivat ylittää Jangtse-jokea ilman soveltuvia kulkuneuvoja. Japanilaisen sotilaan arvion mukaan joen rannalle ja joessa uivia ihmisiä tapettiin tuona päivänä yli 50 000. Itse kaupungissa oli japanilaisten saapuessa noin 100 000 ihmistä kaduilla, joukossa sotilaita. Japanilaiset alkoivat ampua väkijoukkoja. Seuraavana päivänä tappaminen jatkui tankkien ja tykistön kera. Kiinalaisia sotilaita oli vangittu, mutta osa oli vaihtanut siviiliasuun. Japanilaiset pidättivät kenet tahansa, jota epäilivät sotilaaksi. Nämä nuoret miehet ja aiemmin kaupungin ympäristössä vangitut sotilaat ammutettiin kymmenissä tuhansissa kerralla. Vangit tapettiin sarjatuliaseilla ja kituvat puukotettiin yksittäin pistimellä. Myös vankien polttamista ja kaasulla myrkyttämistä sovellettiin.
Kaupungissa julmuuksien kohteeksi joutuivat suurelta osin siviilit. Mielettömyyksiin kuului ampumisen ja puukottamisen lisäksi kaulojen katkaisu, vatsan avaaminen, sydämen repiminen, mestaus, hukuttaminen, elävältä hautaaminen, polttaminen, naskalilla pisteleminen sekä jopa kastraatio ja emättimen kautta hengiltä survominen. Arviolta 20 000 kiinalaista naista joutui japanilaisten sotilaiden raiskaamaksi ennen näiden tappamista. Joukossa oli alle 10-vuotiaita lapsia, vanhuksia, nunnia ja raskaana olevia naisia.
Ulkomaalaiset olivat perustaneet kaupunkiin turva-alueen, jota japanilaiset sotilaat eivät kuitenkaan kunnioittaneet. Tapahtui useita alueen loukkauksia ja nuorten miesten vangitsemisia ja joukkoteloituksia alueen sisällä. Kaupunki ryöstettiin perinpohjaisesti ja sen rakennuksia poltettiin.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Nanjingin_veril%C3%B6yly

Sitten on olemassa vielä eräs mielenkiintoinen aspekti. Se on lähestyvä tapaus 21.12.2012. Sehän ei ole suinkaan maailmanloppu, paitsi kuin ehkä hollywoodilaisen dramatisoinnin perusteella, vaan pikemminkin syklin loppu. Suunnilleen jokaisessa vanhassa mytologiassa käsitetään aika syklittäisenä. Raamatussakin on havaittavissa tämä sama, siellä toki aika etenee lineaarisesti kohti maailmanajan loppua, ikään kuin alaspäinen spiraali, siinä missä intiassa puhutaan aikakausista myös (nyt on vallalla kali yuga, musta-/ rauta-aika), samoin myöskin pitäisi ymmärtää tämä ennustus. Nyt se kuinka tämä voisi viitata tapahtumiin joita nyt on tapahtunut, on siis siinä havainnossa että maan navat alkaisivat nyt kääntyä.

Nyt, käsittelin tätä aihetta lintukuolemateorioiden seassa, tekstiin pääset tästä Lintukuolemat.


Siellä lukee mm. seurava teksti:
21.12.2012 – teoria


Tämän ennustuksen mukaan tuona ajankohtana eräs aikakausi loppuu, ja navat kääntyvät. Jos tämä olisi nyt alkanut tapahtua, voisi asian selittää sillä että napojen kääntyminen on alkanut, magneettikenttä on alkanut seota ja täten sen mukaan suunnistavat kalat ja linnut ovat alkaneet seota (linnut lentäneet liian korkealle, kalat sukeltaneet liian matalalle).


Tällöin profetia on alkanut toteutumaan, yksi aikakausi lähenee loppuunsa, joka puolestaan voi olla katastrofaalinen, mutta ei kuitenkaan kirjaimellinen maailmanloppu – murros kylläkin. Tähän vaikuttanee sen hetkinen ihmiskunnan kehityksentila, milloin se on, sellainen on tuleva aika ja se ei ole hyvä. (Magneettikenttä ei ole koskaan täysin vakaa, mutta siitä toki ei olekaan kysymys. Se on kertaalleen vaihtunut, ja tällöin maa oli ilman sen suojaa.)
Tämä lienee teorioista se kaikkein villein.


Mutta onko tälle mitään todistusaineistoa?


On.


Ilmiö on noteerattu.


Lentokenttä on täytynyt sulkea tästä syystä Floridassa:


http://www.foxnews.com/scitech/2011/01/06/magnetic-north-pole-shifts-forces-closure-florida-airport/


Kun taas mittausten mukaan magneettikenttän paine on noussut huomattavan korkeaksi.


http://www2.nict.go.jp/y/y223/simulation/realtime/index.html

Tämä on kiintoisa siksi, että nythän väittämän mukaan maapallo on “kallellaan” ja Japani siirtynyt noin 2,5 metriä. 

Samoin, päivä on Nasan tutkijan mukaan lyhentynyt tämän seurauksen johdosta.

Jos tapahtumat jatkuvat tätä menoa, on mielenkiintoista nähdä mikä todella on tilanne 21.12.2012 - tai toukokuun 21. 2011 -  tämä on amerikkalaisen Family Radion kilpaileva laskelma.

Toisaalta kaiken tämän keskelle, etsiessä syitä, emme ymmärrä tälläistä ja toisalla olemme myöskin ylimielisiä - olettamassa kuin jättimäiset pikkuvauvat että maailma ja luonto olisi meille jotain velkaa. Mutta eihän nurmikaan valita talvelle, kun sen aika on tullut. Samoin on laita luonnonilmiöiden - sellainenhan tsunamikin pohjimmiltaan nyt sattuu olemaan. 

Molemmissa tapauksissa nöyryyttä ja myötätuntoa vaaditaan:
"Ymmärrys löytyy myötätunnon kautta" tai että "Myötätunto on moraalin perusta" - Schopenhauer


On helppoa olla myötätuntoinen tässä tilanteessa, ellei jopa itsekästäkin, mutta vaikeaa olla myötätuntoinen pyyteettömästi. 

Normaalisti miten ymmärrämme myötätunnon, on että se on lämminhenkisyyden ja ystävällisyyden osoittamista sekä huolenpitoa. Ei mitään mikä olisi tuomittavaa.

Egon looginen ääni neuvoo meitä olemaan ystävällisiä muille, hoitamaan uramme ja hoitamaan yhteiskunnalliset pakotetteet kuntoon, olemaan kilttejä.

Käymme säännöllisesti töissä, ostamme tai vuokraamme asunnon, perustamme ehkä perheen jonkun toisen samoin ajattelevan kanssa jos tilaisuus tarjoutuu.

Toivomme voivamme jatkaa tähän tapaan, mutta sitten tulee jokin joka pilaa kaiken. Se repii meidät irti lintukodostamme minkä olemme luoneet.

Meistä tulee masentuneinta, kohtalo ei tunnu enää armolliselta ja jotain julmaa tapahtuu.

Onko elämässä jotain enemmänkin joka nyt vaatii päästä esille?

Mitä yritämme oikeastaan turvata?

Miksi pyrimme kiihkeästi suojaamaan selustamme, ja itsemme?

Näin voi käydä, jos pyyteellinen myötätunto - sinänsä ihan hyvä sekin, potkaisee takaisin.

Myötätunto pyyteettömänä merkitseekin ettemme pelaa teeskentelyn tai itsepetoksen peliä.

Jos haluamme jotakin joltakulta ja sanomme “rakastan sinua” toivomme usein voivamme houkutella heidät reviirillemme, siirtymään puolellemme.

Tämä on Käännyttävää Rakkautta, rajoittunutta ja pyyteellisestä.

“Sinun pitää rakastaa minua sillä olen pilvessä rakkaudesta, sitä täynnä korviani myöden!”

Tämä merkitsee sitä että toisen ihmisen pitäisi marssia reviiriellesi koska sanomalla rakastavasi tätä sinä yrität tunteensiirtoa.

“Jos todella rakastat minua sellaisena kuin olen, niin miksi yrität saada minut reviirillesi? Mitä haluat minulta, ja mitä nämä vaatimukset ja puheet reviiristä ylipäänsä?!”

Tämän paradoksina on, että niin kauan kun reviiri on nähtävissä, siihen suhtaudutaan epäilevästi.

Mutta mitä pyyteetön myötätunto on, on se siis avautumista ilman mitään pyydettä.

Kuin aurinko joka paistaa jokaiselle joka ei mene sitä piiiloon.

Siispä sanon etten ole pahoillani, vaan kiitollinen siitä että olen suomalainen joka asuu Suomessa - maailmassa missä mitä tahansa voi tapahtua kenelle tahansa (muun olettaminen perustuu totunnaisiin ajatustottumuksiin). Sillä aivan yhtä paljon kuin tsunamin kourissa olevat, myös minä – kaikessa rehellisyydessä – haluan olla itse moisista ruumispeijaisista erossa. - Vaikkakin maassamme hallitsee kalmansininen porvarihallitus, seuranaan limanuljaskan vihreä puutarhaosasto.

Japanissa on paikkoja joissa on nälänhätää, joka menee varmasti ohitse ajallaan. Minä taas söin juuri annoksen pyttipannua, seuranaan paistettu kananmuna, päälle ripoteltuna aromisuolaa - minun eräitä lempilounaita tai aamiaisia näin viikonloppuisin. Otin myös vitamiinini. Mutta olenko minä tällä tavoin röyhkeä ja välinpitämätön? En, minä olin vain nälkäinen ja söin. Jos olisin jättänyt syömättä, ei se olisi ruokkinut yhdenkään japanilaisen suuta. Samoin, ei sekään olisi pelastanut ketään jos olisin lentokoneen pakkolaskun aikana jättänyt pukematta ensin itselleni happinaamaria - kahden tajuttoman on vaikea auttaa toisiaan.

Maailman ongelmia ylläpitävät haitalliset järjestelmät, ja rakkaudettomuus. Intiassa ihmisiä kuolee nälkään samaan aikaan kun ruokavarastot notkuvat mätänemispisteessä. Suomessa ei kuolla nälkään, mutta kauppiaat telkeävät roskiksensa, sillä parempi ruoka kaatopaikalle kuin köyhän suuhun. Niin kauan kun järjestelmä on mikä on, ovat myös mielenosoitukset ja muotiaktivismi narsistista itse-ehostusta tai elämistä haavemaailmoissa, joissa uskotaan että mielenosoitukset ja barrikaadeille nousut olisivat vallankumous, kun ne ovat vain leipää ja sirkushuveja jotta kansa päästelee turhat höyryt pihalle.

Päivitys: Medialiite.

Unohdin tämän tärkeän elementin, jota ei voida aliarvioida.

Tosiasioistahan tuskin kukaan on eri mieltä (vain siitä, mitkä ovat tosiasioita;).

Eräs mikä meidän pitää ottaa huomioon tässä asiassa, on media, ja se että miten pelko myy ja tekee ihmisistä tottelevaisempia.

Otan vielä yhden esimerkin tästä informaatiobisneksestä.

Mainoksien ja informaation yhteys mediassa on aika selkeä. Infomercial (info + commercial).

Sikainfluenssahuijaus oli yksi erinomainen esimerkki tästä massakontrollin muodosta.

Se sai aikaan ketjureaktion jossa medioiden ja niiden kautta jopa valtioiden oli pakko informoida tästä sikainfluenssasta, ja jostain sitä vaaralisemmasta eli sikainfluenssarokotteesta.

Muistan yhä vieläkin kuinka olin toisinajattelijana jo silloin tämä huijaus julkistettiin, ja minut leimattiin vaaralliseksi mielipiteideni vuoksi - sillä en uskonut vaaraan. Mutta jo silloin osa alkoi asettua epäilevälle kannalle kun valotin heitä järjellisin ja tosiasiallisin perustein, ja nyt sitten onkin jo ihan eri ääni kellossa kun sikainfluenssa oli kupla ja rokote vaarallisempi kuin itse tauti.

Mutta silloin kauhuissaan oleva kansa suorastaan vaati tietoa ja toimenpiteitä, ja niitähän annettiin. Mitä olisi tapahtunut medialle joka EI olisi informoinut tuolloin, tai valtiolle joka ei olisi ryhtynyt toimenpiteisiin?

Vaihtoehtoja ei siis käytännöntasolla jätetty. Piti vain saada yksinkertaisesti aikaiseksi ketjureaktio.

Seurauksena se, että valtiot kirjoittivat suurien lääkefirmojen kanssa vastuunvapautussopimukset, rokotteet maksoi valtio (kansa) ja rahastajat nauroivat koko matkan pankkiin (+ että muutama muksu sai narkolepsian).
- Ja ikään kuin sattumalta saimme ratkaisun tähänkin ongelmaan nimeltä narkolepsia: http://www.sikainfluenssa.fi/uutiset/rokotevalmistajalta-laake-narkolepsian-hoitoon/

"Patenttihakemus on jätetty käsiteltäväksi 4.7.2006 ja myönnettiin vasta ensimmäisten narkolepsia tapausten jälkeen. Tätä taktiikkaa kutsutaan englanniksi "Diseace mongering" eli huonosti suomennettuna tautien räätälöimiseksi."

Mitä internetin medioihin tulee, niin nehän ovat vain jatke varsinaiselle medialle. Ne ovat ajan sanelema välttämättömyys, eräänlainen markkinointityökalu. Mutta etuna se, että internet mahdollistaa samalla riippumattomat tiedottajat.

Tuossa Japanin jutusta vielä sen verran, että itse sana tsunami tulee japanin kielestä, sanoista, Tsu = satama, nami = aalto, eli satama-aalto.

Ja tämä maassa jossa maanjäristykset ovat niin yleisiä, että siellä esikoululaisillekin opetetaan toimenpiteitä sen varalle.

Kun taas tsunami ja maanjäristys tapaavat kulkea käsi kädessä.

Ainoastaan se tässä on erityistä, on se että tämä on ollut Japanin voimakkain järistys 140 vuoteen ja että 140 vuotta sitten alueella ei ollut ydinvoimaloita, jotka ovat laitoksia joiden olemassaolo perustuu siihen ajatukseen että: "Emme oikeastaan ole ajatelleet tätä loppuun asti, mutta annetaan niiden olla kunnes keksimme jotain.."

Ei kommentteja: