tiistai 22. maaliskuuta 2011

Armageddon 2011

Uskonnot kuolemassa sukupuuttoon?

Hevonpaskaa!

Tosiasiassa sekulaarinen humanismi on tappamassa itse itseään sukupuuttoon.

Otetaan esimerkiksi ekspansiivinen uskonto Islam.

Se on hyvä esimerkki uskonnosta joka perustuu jatkuvalle valloittamisella ja oman voimansa vahvistamiselle.Sekulaarisen humanismin lamauttamassa euroopassa sen on laskettu valloittavan suuren osan maista – strategiaksi kutsun Passiivista Jihadia, joka perustuu yksinomaan siihen että he soluttautuvat maahan, ja aloittavat lisääntymisen perheiden muodossa, mikä taas takaa rauhanomaisen etenemisen. Kuin eliöt jotka asettuvat isäntäkehoon, jonka syövät sitten hitaasti sisältäpäin. Kantaväestön katoaminen ei johdu rasististen ennakkoluulojen, tai pelkojen lietsonnasta, se johtuu puhtaasti matematiikasta - ei mielipiteistä!


Amerikassa tilanne on hieman erilainen. Siellä puolestaan on laskettu että tulevaisuus jakautuu evankelisten kristittyjen, hispaanojen (roomalaiskatolilaisten) ja muslimien kesken jaetuksi. Jokaista näitä yhdistää perinteiset perhearvot ja hengellinen vakaumus, mitkä molemmat ovat elinehtoja jokaisen toimivan ja pysyvän valtion olemassaolon suhteen. Niin yksilön, kuin yhteisön suhteen.

Nyt esim. kristityt leimataan suvaitsemattomiksi ja epämoderneiksi (vaikka suunnilleen kaikki modernit paheet tunnettin jo kun kyseinen uskonto alkoi - ei mitään uutta auringon alla!) jos he vaikkapa vastustavat useita yhteiskuntaa suoraan mädättäviä tekijöitä. Sen sijaan että he luopuisivat dialogista ja taistelusta, tulisi heidän pysyä entistä lujempana. Tämä on nähtävä taisteluna vapaudesta ja olemassaolosta, ei vain uskonnon vaan koko kansakunnan, sillä kyseessä on symbolinen taistelu myös oman maan hengellisen perinnön ja uskonnollisen edustuksen suhteen.  Tahot jotka pyrkivät poistamaan tämän ytimen, eli hengellisen tason kansasta, jättävät sen revittynä auki heille jotka ovat enemmän kuin valmiita ottamaan sen. Pienen ja vihaisen ja kansan etuja ajattelemattomien arvovapaiden, nihilististen materialistien ryhmän jotka vihaavat uskontoa, ei tulisi päästää vetämään tulppaa tämän veneen pohjasta. Eikä myöskään niiden virkamiesten, jotka ovat soluttautuneet kirkkoon tekemään epälojaaleja päätöksiä - lienevätkö he ollenkaan kristittyjä? Minä sanon, että niin ateistin, kuin teistinkin, kuin myös panteistin ja panenteistinkin, tulisi kansallisen edun nimissä luopua opillisista kiistoistaan ja vetää se hetki samaa narua kun maa ja kansa saadaan jälleen kurssilleen. Sitten voivat esim. vallattomat kirjailijasedät taas jatkella "rohkeaa" Raamatun heittelyä televisiolähetyksissä, Koraanin kanssa niin tehdessä kun ura voisi loppua lyhyeen...

Arvovapaa, sekulaariin humanismiin perustuva idealismi ei ollut vielä olemassakaan eikä pelastanut Rooman valtakunnassa tunkioille kuolemaan jätettyjä vauvoja, ne pelastettiin jopa omaa kuolemaa ja rappiohallituksen tyranniaa uhmanneiden alkukristittyjen toimesta. Tälläiset puheet siitä miten “kyllähän jo antiikin filosofiassa oli ylevää moraalia” ei riittänyt kreikkalaisroomalaisessa kulttuurissa tuomaan moraalia ihmisten sydämiin, ne toivat lähimmäisenrakkauden lähettiläät jotka vastustivat maailmallisuutta. Ja näin on myös laita Suomessa, jossa ei moraaliin innoittanut suinkaan mitkään "reikkalaiset vilosoohvit" joista normaali kansa tuskin tiesi mitään, sen teki kuuliaisuus Taivaan Isälle. Joten sekulaari humanismi ei myöskään pelasta Suomea, eikä kyllä mitään muutakaan maata.(Tähän täytyy lisätä, etten missään nimessä voi sanoa kannattavani amerikkalaistyyppistä "oikeistokristillisyyttä", ainakaan siinä kokonaisuudessa, joka muistuttaa juuri sellaista yhteiskuntahierarkiaa minkä itse Jeesus aikoinaan suututti).

Vihreät ja Kokoomus ovat malliesimerkki arvovapaasta, sekulaarista ja maallisesta järjestelmästä, jotka lietsovat hajota ja hallitse-vallankäyttöstrategiaa kansaa vastaan. Ne ovat näennäisesti ääripäissä, mutta todellisuudessa ne ovat saman kolikon eri puolet. Uusintoja ja variaatioita teemoista tarjoavat monet uudet pikkupuolueet, jotka ovat allikko, siinä missä nämä kaksi ensin mainittua oja. Niitä tulee kavahtaa, ja suunnata voimavarat oikein. Todellakin, maan portit islamille avaaville "meidän vihollisten viholliset ovat ystäviä"- unelmoijat, ja kapitalistit joiden ainoa tarjoama sisältö elämälle on ahneus ja materialismi, ovat osaltaan ajaneet kansan eksistentialistiseen tyhjiöön joka juontuu ihmisen sisimmän sulkemisesta häneltä itseltään. Hengettömyydestä, ja arvojen katoamisesta. Heidän tarjoamansa elämä, päämäärä ja elämäntapa sen saavuttamiseksi on näyttänyt täydellisen toissijaisuutensa, kun yhä useampi on herännyt todellisuuteen.

Ja uskonto ei koskaan ole yhtä hyvä, tai sama kuin aito ja elävä usko sekä hengellisyys, mutta se alkaa ja päättyy yksilöön. Uskonto sitävastoin on näiden maallinen organisoitu malli, joka on välttämätön sidososa toimivassa valtiossa.

...Tuossa kun aiemmin oli puhe roomalaiskatolilaisesta hispaanosta..siinä missä islamistakin, niin..

Ei kommentteja: