tiistai 22. helmikuuta 2011

Uusi Rikkaus

Ennen uskoimme että rikkaudet olisivat vain aineellisia, tai henkisiä.

Nyt kuitenkin suvaitsevaiset, vuotavasydämiset moniosaajien (kaikki huumerikoksista väkivaltarikoksiin osataan tilastojen mukaan moitteettomasti) haalijat ovat lanseeraaneet oman versionsa rikkaudesta. - Vihreät plagioivat lanseerasivat termin Uusi Suomi, joten on aika perehtyä myös mitä nämä kansan petturit, joiden kansallisen hyvinvoinnin tuhoamisvimma on ehtymätön, ovat säätäneet Uudeksi Rikkaudeksi.

Käytännössä uusi rikkaus on sitä että rikollisuus lisääntyy, ja suomalaiset pääsevät nauttimaan pelosta, epävarmuudesta ja syyllistämisestä:

"Joka viides nainen on kokenut fyysistä väkivaltaa parisuhteessaan. On surullista, jos maahanmuuttajat oppivat huonoille tavoille Suomessa." (Astrid Thors maahanmuuttajien kunniaväkivallasta Kotimaa-lehdessä 14.3.2008) 

Todellakin, ministeri jonka mukaan kunniaväkivalta on suomalaisilta opittu tapa, on oltava täysin oikea henkilö päättämään näistä asioista, unohtamatta että hänen mukaansa islamin oppinoiden eräs tärkein “puhtaan islamin pilari” eli sharialaki olisi 'aivan jotain muuta': 

“Sharia-lain käyttöönotto on Islamin vastaista" (Astrid Thors Ruotsalaisen Kansanpuolueen puoluehallituksen kokouksessa perjantaina 8.2.2008)

Astrid Thors vähemmistönä ajaa vähemmistöjen asiaa, sillä vihollisten viholliset ovat ystäviä. Samalla tietysti porvarillinen RKP hyötyy yhtä paljon kansallisesta hajaannuksesta ja kapitalistisen elitismin tukemisesta kuin vaikkapa Kokoomus (unohtamatta näiden puutarhan hoitajia, eli Vihreitä joiden nimitys ilmeisesti tulee siitä, että he ovat kateellisuudesta vihreitä, epäonnistuneita porvarillisen statuksen metsästäjiä, jotka nyt päästyään Kokoomuksen kainaloon tottelevat piestyn koiranpennun tavoin) Kuitenkin nämä rikastajat ovat käytännössä anti-kansanedustajia.

Miksi näin?

Siksi että he ovat mm. Vastuussa siitä että kansa on hajallaan ja hallittu, tämä on pikemminkin hyökkäys-strategia kuin kansallista vahvuutta lisäävä strategia – tämä näkyy kapitalistille tavanomaisessa tavassa lietsoa “rikas rikasta rakastaa, köyhä köyhääkin vihaa”-kaikkien sotaa kaikkia vastaan, mitä tulee työläisten luokkaan, järjestelmässä jossa tulot keskittyvät rikkaillee (RKP lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla, samaan poliittisesti korrektiin taktiikkaan on siirtynyt Kokoomus joka pyrkii hämäämään kansaa kielen käytöllä (lue: pitämään tyhmänä!) “Työväen puolue”, “Kansallinen Kokoomus” - Jyrki Kataisen kirjoittamassa ohjelmassa selviää että kyseessä on MONIKANSALLINEN Kokoomus, kirjaimellisesti. Aikoinaan kapitalisti keksi, että ainoa tapa ottaa kaulaa raharallissa, on haalia työntekijöitä jotka aina laahaavat pääoman perässä ja luovuttavat lisäarvonsa kapitalistille työnsä välityksellä (jota heidän on pakko tehdä tässä järjestlemässä, etteivät he sulje itseään sen ulkopuolelle, tämä puolestaan ei johdu mistään muusta kuin rahan puutteesta – raha ratkaisee).

Mutta ennen kaikkea nämä rikastuttajat ovat haalineet maahan vieraan kansalaisuuden edustajia, jotka aggressoivat kansaväestöä ja joista osalla on suoranaisen vihamielinen vakaumus (islam) taustallaan. Samalla halpa työvoima auttaa kantakansan matalana pitämisessä – jos he valittavat oloistaan, vastaus on elitistisen alentuvainen. Nämä eivät tahot ole missään tapauksessa kansaa edustavia, ja sen parasta ajavia tahoja, vaan päinvastoin.

Tarkastalleenpa nyt mitä rikkauksia meillä on, ja mitä me voimme vielä odottaa.

Seuraavaksi minulla on arvoitus jota ei voi suositella perheen pienimille.

Arvatkaa mitä tapahtuu, kun seuraavat moniosaajat ja kansamme rikastajat kohtaavat luottavaisia nuoria naisia. (Seuraava tapahtui Ruotsissa, jossa nämä jutut on osattu jo hieman kauemmin, mukana tosin oli rikastajia kotosuomestammekin)

Kuvassa toinen heistä, Jenny


Vastaus on seuraava:Göteborgissa uutenavuotena 2005 suomalais-somalien raiskaamaksi joutunut 19-vuotias Jenny kertoi Expressenille: "Jag skulle kunna mörda eller kastrera dem som gjorde så här mot mig." Hänellä ei ole muistikuvaa siitä, kuinka monta kertaa viisi maahanmuuttajaa raiskasi hänet samanaikaisesti kun hänen ystävätärtään Lindaa pahoinpideltiin samojen miesten toimesta. Hyökkääjät, joista eräs on Turussa asuva Suomen kansalainen, löivät tyttöjä heti päähän vieteripampuilla
Göteborgin somaliraiskaajat oikeuteen
Göteborgissa uutenavuotena 2005 suomalais-somalien raiskaamaksi joutunut 19-vuotias Jenny kertoi Expressenille: "Jag skulle kunna mörda eller kastrera dem som gjorde så här mot mig." Hänellä ei ole muistikuvaa siitä, kuinka monta kertaa viisi maahanmuuttajaa raiskasi hänet samanaikaisesti kun hänen ystävätärtään Lindaa pahoinpideltiin samojen miesten toimesta. Hyökkääjät, joista eräs on Turussa asuva Suomen kansalainen, löivät tyttöjä heti päähän vieteripampuilla. Herätessään Jenny huomasi miehen makaavan päällään. "Han höll på att våldta mig då." "Silloin aloin huutaa, mutta hän löi minua uudelleen päähän, ja menetin tajuntani." Jennyä oli käsitely mm. rikotulla pullolla.
Edessäoleva oikeudenkäynti merkitsee Jennylle ja Lindalle tuskallisten muistojen uudelleenheräämistä, ja mahdollisesti ilkkuvien ja ylimielisten raiskaajien kohtaamista. "Mutta haluan ehdottomasti nähdä nämä sairaat ihmiset oikeudessa", kertoi Linda Göteborgilaiselle sanomalehdelle.
Tuon illan tapahtumat eivät ole jättäneet Jennyä rauhaan, sillä hän nukkuu yhä huonosti painajaisten takia. Vaikka muisto raiskauksesta on hänelle yhä hyvin tuskallinen, hän päätti ystävättärensä Lindan kanssa tulla julkisuuteen omilla kasvoillaan, voidakseen ehkä auttaa joitakin muita tyttöjä välttämään saman kohtalon.

Astrid, onnittelut, myös naapurimaatamme on rikastettu samaan hintaan kuin omaakin maatamme rikastetaan!Sponsored by Suomen alistettu valtio, Suomalia! 

Sanotaan että mies ei pahoinpitele naista, ja että jos hyökkää porukalla heikomman kimppuun se on raukkamaista. Ehkä tämä on se, miksi kulttuurit eivät sovellu yhteen; mamut toimivat juuri päinvastoin!

Jos siis rikkaus on tätä, noudattakaamme köyhyyden ihannetta!

Mutta, se voi olla tulevaisuudessa hankalaa.

Nimittäin rikkauksia suorastaan - ei vain haalita - mutta suorastaan survotaan vastahakoisen kiinnostuneen kansan kurkusta alas!

Poliisi: Lähiöissä alkoi lähtölaskenta - asejengit tulevat

"Maahanmuuttajien rekrytoiminen jengeihin on poliisin mielestä helpompaa kuin suomalaisten" - "Suomessa olisi nyt huolehdittava siitä, että ei synny maahanmuuttajien asuinalueita, joista kantaväestö muuttaa pois."  
Ehkä meissä on jotain vikaa, jotka emme ymmärrä että reipas räiskiminen lähiöissä, väkivaltaisten huumeita kauppaavien jengien kesken on rikkaus?
Minä sanonkin: On suoritettava huomattavia karkoituksia ennen kun on liian myöhäistä!
Karkoittaminen on erinomainen ratkaisu. 
Tulemalla Suomeen harrastaessaan antisosiaalista käyttäytymistään, nämä tahot lyövät kaksi kärpästä yhdellä iskulla:

Ulkomaalaiset viihtyvät Suomen vankiloissa

Palkka yli kaksi tonnia kuukaudessa, asunto, ateriapalvelu ja lomat pyörivät. Miltä kuulostaa? Sellaista on vankilapäiviään Keravan avo-osastolla viettävän vangin elämä parhaimmillaan. Suomalaiset saattavat narista, mutta ulkomaalaiset vangit kiittävät hyvää onneaan ennen kaikkea siitä, etteivät joudu suorittamaan rangaistusta kotimaassaan. Vankila on melkein kuin viiden tähden hotelli.
Palkat pyörivät tuhannen ja kahden tuhannen euron välissä, mutta eräs yhä täällä oleva venäläinen kaveri kuittasi hiljattain ylitöitä tekemällä runsaat 2 300 euroa. Vaikka palkasta maksetaan pientä veroa sekä asumis- ja ruokakorvausta, käteen jäävä osuus on yhä varsin mukava.
Yli parin tonnin palkka on enemmän kuin työuransa alussa olevan, päivätyötä tekevän vanginvartijan palkka eikä se jää paljon jälkeen myöskään jo vuosia alalla olleen vartijan peruspalkasta. Pääluottamusmiehenä Nieminen tietää, että asia sapettaa vartijoita.

Rehellisellä työllä ei rikastu. Rikollisuus puolestaan on palkittu teko, toisin kuin vaikkapa alimpiin palkkaryhmiin kuuluminen. Eli, sen sijaan että alat kaivamaan ojaa, tai siivoamaan, tee sen sijaan joku rikos: vaivannäkösi palkitaan. Mamut tuntuvat tajunneen tämän ainakin..

Eli periaatteessa jos menet linnaan, saat mahdollisuuden saada parempaa palkkaa kuin että olisit jossain matalapalkkahommassa. Kyseinen vanki oli muuten venäläinen.Suomessa on kyllä nussittu kansan asiat niin päälaelleen että näiden päättäjien puolisojen täytyy olla mielissään, jos he nussivat vähääkään näin hyvin myöskin kotonaan!

Minä tiedän yhden linnakundin joka naureskeli sitä kun on lähdössä istumaan.. "ei se ole niin paha, siellä pelataan päivät pleikkaria" Rangaistuslaitoksemme on ilmeisesti punavihreiden rouvien ideoima, ja he uskovat että pilallehemmotelemalla vangit saavat elämänsä opetuksen. Toimii erittäin hyvin ihmistyypille jonka maailmanmallissa lempeys on heikkoutta, ja myötätunto tyhmyyttä.

Samoin jos vankilassa viihdytään, niin myös muissa yhteiskunnallisissa laitoksissa osataan on riemastuttu - olenko minä ainoa josta tuntuu että nämä tahot ovat yhtä ylimielisen röyhkeitä kuten heidän hyysäritätinsäkin?
"Koko luokka saa jälki-istuntoa koska Muhammed ei ymmärrä suomea!"

Opettajat:

Maahanmuuttajien määrää kouluissa rajattava


Hälinää ja väkivaltaa
Joka neljännen opettajan mielestä maahanmuuttajien suuri osuus lisää hälinää ja melua luokkahuoneessa sekä kasvattaa väkivallan määrää koulussa. Osa vastaajista epäilee lisäksi, että Suomeen tulee syntymään väkivallan ja rikollisuuden valtaamia maahanmuuttajaghettoja.
Opettajien mukaan maahanmuuttajien opettaminen on ylimääräinen rasite ja lisätyö, joka ei näy opettajan palkassa ja johon ei kouluteta.
Suurin osa opettajista kokee työmäärän kasvavan jopa kohtuuttomaksi, jolloin opetuksen laatu kärsii ja tasoa on laskettava.

Vaikkakin pitää sanoa, että onhan koululaitos toki ihan oma lukunsa. Se olisi uusimisen edessä myös, sillä sen sijaan että se perustuu sivistykseen, se perustuu informaatiobulimiaan jonka ainoana päämääränä on yhteiskunnallinen status - niinkin jalossa kuin kapitalistisessa kilpailuyhteiskunnassa. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa mitä uutisointi sanoo mamuista. Vaan kyllähän hekin ovat läksynsä lukeneet:

Suomen turvapaikkamenettelystä netissä tarkka selostus arabiaksi

Arabiankielinen nettisivu ahtaa pikkutarkat ohjeet ja valmiit repliikit Suomesta turvapaikkaa hakeville Irakin kurdeille.
Hakijoita varoitetaan kielitestistä, joilla Suomessa on ryhdytty selvittämään hakijan oikeaa kotipaikkaa, kun tämä väittää olevansa Kirkukista.
Suomen maahanmuuttoviranomaiset ovat voineet tutustua ajantasaiseen ja laajaan ohjeistukseen kuukauden ajan.
Ohjeiden laatijat eivät anna kovin hyvää kuvaa viranomaistoiminnasta. Päätöksistä puuttuu johdonmukaisuus ja järjestelmällisyys.

Katsotaanpa vielä tätä rikkauden hymypoikaa, joka osoitti rakastajan taitojaan 'alemman rodun edustajalle':

Mattoveitsellä aseistautunut raiskaaja sai 5,5 vuoden tuomion

Syyttäjän mukaan 29-vuotias Wael Manduri tunkeutui itselleen vieraan naisen kotiin Espoossa syksyllä 2009. Hän kävi naisen kimppuun ja pahoinpiteli ja raiskasi tämän. Miehellä oli mukanaan kymmensenttinen mattoveitsi, jolla hän muun muassa viilsi uhrinsa kaulaa.
Lisäksi hän yritti kuristaa naista ja löi tätä vedenkeittimellä päähän niin, että keitin hajosi ja päähän tuli haava.
Syyttäjä vaati rangaistusta myös tapon yrityksestä, mutta se hylättiin.
Manduri oli tekohetkellä syyntakeinen eli ymmärsi tekonsa. Hän joutuu maksamaan kärsimyskorvauksia 18 700 euroa henkisestä kärsimyksestä sekä vammoista.

Kuka siis maksaa korvaukset, kuka rahoittaa linnassa lusimisen josta rikastajarakastaja ensikertalaisena (?) suorittaa puolet? 

Entä vapautumisen jälkeen - etsiikö hän uutta uhria, vai tekeekö kaikkensa että saisi sovitettua tekonsa, maksettua korvaukset? 

Vastaus: NE ovat myös sinun rahojasi.

Karkotus, ja poliiseille helpotettu lupa tutkia epäilyttäviä yhteisöjä olisi käytäntö jolla tämä aluillaan oleva sairaus pysäytetään. Ennen kun on ehkä jo liian myöhäistä.

Ei kommentteja: