keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Massakontrollin Aseet: Erään Kiltin Miehen Julkinen Nöyryytys


Morsian rakastui kaasoonsa - Nyt puhuu sulhanen


Suorastaan lutuisen klassinen esimerkki siitä, miten kiltit miehet jäävät viimeiseksi
ja ainoa mitä heille jää käteen, on kiitos ja päänsilittelystä koituva hetkellinen lämpö.

"Oletpas sinä hyvä poika, sinua voi loukata silmittömän röyhkeillä tavoilla ja hymyilet silti kuin leikkisä koiranpentu! Tusin maltan odottaa että pääsen rääkkäämään sinua lisää!"

Feministinen massakontrolli on olemassa, ja mennyt läpi massoihin, sillä juuri tälläiset tapaukset ovat siitä täydellisenä todisteena; naisilla ei ole moraalia, ja miehet ovat heidän uhreja. 

Miehen exä myös osoitti naisten kyvyn sanoa yhtä, ja tehdä toista nimittäen toisen naisen vuoksi
jättämäänsä miestä maailman parhaaksi - asia mikä opettaa että etenkin kun puhe on naisista
on puhuminen halpaa, itse asiassa, se on ilmaista. Toisin kuin teot.

Todellakin, jos naisen "ihannemies" on se josta on erottu jo ennen kun on päästy naimisiin,
olisi jännä nähdä mikä on sen vastakohta? Jos olisin nainen, kuvittelisin kohtelevani heitä juuri päinvastoin.

Se on niin, että vaikka poliittisesti korrektissa yhteiskunnassa kaikki hyökkäykset normaalia heteroseksuaalista perheasetelmaa vastaan saavat suvakit orgasmin partaalle, niin kyllä majesteetilliset oharit ja lemmenvalojen rikkomiset ovat sitä mitä ne ovat. (Tiedän että moni mies varmasti olisi ok jos hänen naisensa touhuaisi toisen naisen kanssa, etenkin miehen läsnäollessa, mutta tässähän ei ollut kyse siitä).

Vaan minkäs teet, feministinen aivopesu on tehnyt selväksi että ainoa mistä naisten täytyy pitää enää huolta, on heidän omat tunteet. Mistä ne alkavat, siihen loppuvat toisten oikeudet - oli se sitten oikeus tuntea itsensä loukatuksi tai sitten juridinen oikeus.

Kommenttiosiossa taas naiset, ja maitoritarit menevät täysin sekaisin ylistäessään
Mikon vastaanottokykyä, sillä onhan tärkeää rohkaista miestä joka ottaa itseensä kohdistuneet väärinkäytökset -kuten sen että häntä on kohdeltu kuin tikku joka on jätetty pystyyn paskaan - noinkin iisisti.

Tämä tapaus kuitenkin oli sellainen, missä miehen ex kuvainnollisesti otti paskaa housuistaan, heitti sillä miestään päin näköä, ja mies siihen sanoin hetken silmiä räpyteltyään:
"Miten mahtavaa, kuinka hienoa!"

Koska olemme niin tottuneet tälläisiin, niin on kai turha edes mennä niihin tuplastandardeihin, että miten olisi käynyt jos Lauran sijasta Mikko olisi ottanut kaason (kuten asiaa kommenteissa kummasteltiin)?

Vastaus olisi selvä, tällöin kolmannen korvapuustin saanut
nainen olisi ollut näiden samojen tsemppaajien tukemana, kun taas
silloin "maailman paras mies" olisi kirottu syvimpään helvettiin huoripukkina.

Entä minkälaiset naiset tsemppaavat Mikkoa?

Sellaiset jotka joko itse ovat tehneet jotain vastaavaa, tai jotka ovat siihen valmiita.

He nyt tuskin oikeasti ottaisivat tästä hyvästä tätä miestä, kunhan nyt antavat vain kipua puuduttavia "kannatusääniä", jotta siskojensa toimet olisi mahdollisimman ok - "sillä eihän tässä ketään satutettu". Aina on valhe.

Tai sitten he tarkoittavat sitä mitä sanovat, ja siten myöntävät olevansa naisia jotka pitävät miestä kunnes löytävät jonkun paremman. Tällöin se, että he ovat liian pelkureita ottamaan vastuunsa, hyvin istuu yksiin sen kanssa että on hienoa kun miehelle kaikki sellainen on ok. Se on feminismin propagandassa ja massakontrollille ominaisessa ehdollistamisessa "oikean miehen" määritelmä. Nyt jokainen näkee mitä se käytännössä merkitsee miehille; turpaan vaan ja onnea.

Jos kukaan mieheksi esittäytyvä oikeasti on mies, on kyseessä tukholman syndroomasta
tai sen kaltaisesti mielen järkkymisestä kärsivä maitoritari, jonka mielestä naiset ovat enkeleitä jopa ollessan paholaisia. Mies taas on pohjaton viemäri, ja he eivät epäröi joko todistaa sitä itse, tai sitten räyskyttää asiasta hameen helmoissa, jonka sisälle tämä puudeli on valmis pujahtamaan heti kun tilaisuus koittaa.

Tällä en tosin syytä uhria eli Mikkoa, mutta pikemminkin tuon esiin huolestumiseni siitä miten massakontrollille ominainen aivopesu vaikuttaa tämän yksilön tapauksessa.

Mikko-parka, hänhän tässä se uhri on, mutta ei edes vielä ymmärrä osaansa.

Vaan tuliko jollekin muullekin tämä kappale mieleen?

Tämä kappale, ei tokikaan ole osoitettu Mikolle, vaan pikemminkin kuvaa hyvin sitä roolia minkä tuo "zemppauslauma" hänelle antaa, siitä hyvästä että hän suostuu siihen että hänen naamansa tallataan paskaan.  Mutta joka häntä todella rakastaa, kehottaisi häntä nousemaan - ja allekirjoittanut on siinä mielessä "rääväsuu" että sanon kuten asia on.

"Mutta Mikko on siisti ja turvallinen
Mikko on yhteiskuntakelpoinen
Systeemin vartija se Mikon on työ,
Lapset oman vallankumouksensa syö" Ei kommentteja: