maanantai 30. syyskuuta 2013

Hihamerkeistä Kohti Merkkiä Jonka Lukuarvo On 666 - Kevennyksestä Korvennukseen

Jokainen muistanee hihamerkkikohun, jossa James Hirvisaaren silloinen avustaja Helena Eronen otti ja letkautti karjalaisen välittömään tapaan vitsin, jota valtakunnan kovaksikeitetyt loukkaantujat eivät malttaneet olla käyttämättä polttoaineenaan.

Vaan, miten on käymässä nyt?

Harmaa talous kuriin - tarjoilijoille ja siivoojille nimi ja veronumero rintaan?

Nämä olivat merkit joita keskitysleirivankien piti käyttää hihassa, tai rinnassa.

Tuo kuva kertoo, eikä minun varmaankaan tarvitsea kertoa miksi, kuinka kaiken sen hihamerkkikohun jälkeen tuo hallituksessa suunniteltu juttu on suoranaista vitsihuumorinaurua kaikki tyyni. Mutta mitäpä massakontrolli ja tyrannit tekisivätkään ilman tuplastandardeja, joiden nimissä vihollisen ehdottomana idea on huono ja hänen vitsi otettava otettava erityisen vakavissaan, mutta heti kun omat sen tekevät, onkin se kaikki jotain täysin harkitsemisen arvoista.

Joskin hieman kolkompi yhteys tälläisellä rekisteröimisellä on silloin, kun mietimme ehdotuksia esim. käteisen käytön rajoittamisesta. Oli sitten Raamattuun uskova kristitty, tai muuten vain valistunut yksilö, hän ei voi välttyä ajattelemasta kehitystä, joka merkitään jokaisen otsaan tai oikeaan käteen, siten että joka ei siihen ota osaa hänen ei ole lupa ostaa tai myydä. Kehitys jonka lukuarvona on 666. 

Todellakin, jo nyt elämme aikaa jolloin NSA:n kaltaiset jättimmäiset vakoiluyksiköt vahtivat kaikkea mitä teemme tiedon valtateillä, samalla kun jokaisella verukkeella pyritään liittämään yhdeksi henkilötiedot ja valuutta, jolloin toivoa on vähän tai ollenkaan pystyä sanomaan moiselle kehitykselle ei, jos se pääsee valloilleen.

Joka tapauksessa, Pedon airut on astunut nyt Suomeen, ja hänen instrumenttinsa on asetettu valmiiksi.

Sirutus tulee Suomeen 

Kaiken massakontrollin vääjäämätön huipentuma on asetettu jokaisen nähtäväksi, ja nyt jos koskaan herääkin kysymys: Mitä meinataan tehdä?Privacy and intimacy as we know it Will be a memory Among many to be passed down To those who never knew Living in the pupil of 1,000 eyes 
 Was it overlooked in front of all our faces? Now, the mistakes and secrets Cannot be erased   
Viewing the blind complexity By which laws were justified To erase simplicity To the left and to the right From behind, they're out of sight
Plunging into a new found Age of advanced observeillance A world-wide, foolproof cage 

Ei kommentteja: