maanantai 9. marraskuuta 2015

Paljasta Kapitalistin Bluffi - Saavuta Täystyöllisyys (Vähemmistöterrorismin Vastainen Sota)

[HUOM: On hyvin suositeltavaa, että ennen tai jälkeen, tämän edellä olevan tekstin lukemisen luet tämän, siihen tämän vahvasti linkittyvän tekstin - eräänlaisen "edellisen osan"]

Fundamentti on antanut myönteistä palautetta tietyille tahoille.

Eräs niistä on Islanti.

Mitä maa teki, oli että se paljasti kapitalistin bluffin ja saavutti täystyöllisyyden.

Islannilta uskomaton temppu - entisessä kriisimaassa kohta täystyöllisyys

Myös Suomessa yritetäänn bluffia, mutta se jäi kiinni jo alkumetreillä:

Sipilä pelottelee turhaan – komissio ei määrää Suomen leikkauksia


Tämä on Täydellisen Järjestelmämn mukainen tapa toimia.

Esim. pakota kapitalisti pelaamaan omilla säännöillään, ja pakota se siten myös kantamaan vastuun huonoista bisneksistään - jos joku väittää, että kapitalisti maksaa mielellään palkkaa, saati veroja, hän myös todennäköisesti uskoo sen, että rikkaiden rikastuminen on jokaisen etu. Näinhän ei ole, vaan jos kapitalisti voi hyppyyttää työläistä, ja asetella tälle ehtoja, on vähin mitä kansakunta ovi tehdä, todeta että jos rahkeet eivät riitä kansan edun ajamiseen, on parempi että kapitalisti menee alas.

Kapitalismi ei ole järjestelmä, jossa rehellisen työn tekijä rikastuu. Se ei ole järjestelmä joka on yrittäjämyönteinen. Se ei ole missään tapauksessa "kaikki työ on arvokasta"-ideologia, vaan pikemminkin, se nimenomaan on vastuussa sellaisista kuin "paskatyöt" - se hinnoittelee näistä töistä paskahommia, ja asettaa omistamisen korkeammalle kuin työntekemisen.




Se sisältää sisäänrakennettuna piirteenä/valuvikana (riippuu täysin näkökulmasta; jos sitä ajatellaan talous- ja yhteiskuntajärjestlemän eräänä, väkisin ylläpidettynä kehitysasteena, se on tällöin valuvika, muuten taas se on pienen eliittin ylläpitämä kusetus, joka hyödyttää heitä - tai miksi ei molempia?) kriisit, kuten laman ja työttömyyden. Jälkimmäinen johtuu kyseisen järjestelmän palkkaorjaluonteesta, sekä mainituista toimintavioidesta. Työläisten reservin pitäminen kauhun tasapainossa, saa heidät tekemään puoli-ilmaiseksi voittoa kapitalistille, toisaalta työttömiä tulee väkisinkin koska vain rikkailla on varaa kestää kapitalismin suhdanteiden heittelyt jotka ovat kuin säätilat jotka vaihtelevat virtuaalisen pääoman keinottelijoiden leikeissä.

Mitä Islanti teki, oli suuri vallankumouksellinen siirto, ja se toimi.

 Pankkien tukemisen sijaan islantilaiset suuntasivat finanssikriisin jälkihoitona julkisia varoja laajoihin sosiaalisiin ohjelmiin. Islannin hallitus muun muassa velvoitti pankit antamaan asuntolainoja anteeksi pitääkseen yllä kotitalouksien ostovoimaa.  Sosiaali- ja terveyssektori nielee tänä vuonna 43 prosenttia maan budjetista.
Islannin talousopit ovat uineet vastavirtaan euroalueen maiden kanssa, joissa on noudatettu ankaraa kulukuuria ja sitouduttu pitämään pankit pystyssä

Parempi olisikin kysyä: miksi se ei olisi toiminut?

Esim. Fundamentti käsitteli juurta jaksain miten mm. kapitalistmyönteinen IMF ei toimi, vaan miten sen hylänneet maat toimivat:

Vastakkainasettelu 2011 (Mitä Todella Tapahtuu vol I-III)

(Lue myös tapaus: EMV)

Meidän on ymmärrettävä, että tässä ei ole kyse vain fiksuille ja aikaansa edellä oleville, massakontrollin aseille lähes immuuneista yksilöistä, jotka voivat katsoa läpi savuverhojen ja nähdä metsän puilta, vaan tässä on kyseessä myöskin

Voisikin sanoa, että esim. Björn Wahlroosin kaltaisten kapitalistien, jotka saavat voiton riistonsa kohteilta, ja jopa vuotuisat tuet heidän verovaroistaan, poistuminen Ruotsin ongelmaksi on hyvä malli, ja siihen tulisi rohkaista. - Se toimii niin kauan kunnes Ruotsissa tajutaan mitä tapahtui, ja he maksavat meille, jotta voisivat lähettää Nallen takaisin.

Ainoa oikeutus sille, että kapitalisti pesiytyy maahan, on sille miten paljon arvoa ja hyvinvointia skeä kansallista etua hän voi sille kansakunnalle tuoda. Juuri nyt me elämme kansainvälistymisen aikaa, joka siis käytännössä merkitsee vain sitä, että kansainvälinen kapitlaisti voi riistää mahdollisimman montaa maata. Sellainen ei voi olla oikein. (Tosin, hyviäkin esimerkkejä on, esim. Lidl:in konserni on ollut positiivinen tulokas - miten pahaksi tilanne olisi mennyt, jos klassinen kapitalistinen kartellikaksikko, aka. duopoli, oltaisi päästetty vapaasti riehumaan, ilman että Lidl olisi tuonut kilpailua mukaan? - Koko hintojen pudotus - josta myöhemmin lisää asiaa - vie sikäli jäljet sylttytehtaalle, että Lidlin edustaja olis sanonut, että hintoja voisi pudottaa huomattavasti lisää, jos kartelli ei hinnoittelisi niitä niin ylös; hyvistä katteista kun on helppo tiputtaa!)

Eräänä hyvänä esimerkkinä miten voimme katsoa kuinka oikeutettu kapitalistin maassaoleilu on, on seuraavanlainen indikaattori, onnellisuus:

Bhutan – onnellisuuden edelläkävijä

Tietysti tämä ei tarkoita, että kaikki hyvinvointi olisi oltava aineetonta, vaan ideana on olla kokonaisvaltaisia.

Tai kuten sanonta sen ilmaisee: laittaa kärryt hevosen taakse, eikä eteen.  

Lopuksi vielä hieman sapuskaa ajatuksille. 



Sweden to become a Third World Country by 2030, according to UN

Ruotsi on hyvänä vastapainona Islannille, sillä se on yhä enemmän, pohjoismaalainen kaatopaikka, jossa on kulminaatiopiste useille kipu- ja ongelmapisteille, jotka tuovat sen alas. Hyvin kuvaavaa on Ruotsin alttius ns. vähemmistörerrorille, jossa se toimii 1. suojapaikkana vähemmistöille 2. etuoikeuttaen nämä oman väestönsä kustannuksella - siinä on eräs suurin anti-teesi sille, mitä on Täydellinen Järjestelmä, joka ei sen enempää hyväksy oikeiston kuin vasemmistonkaan versiota vähemmistön etuoikeuttamisesta.

Kun taas Islanti näyttää kuinka vähemmistöterroristien kanssa kuuluu toimia:

First They Jailed the Bankers, Now Every Icelander to Get Paid in Bank Sale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti